Прочетете официалното описание

Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam („ VU Amsterdam “) е международно известен изследователски университет, основан през 1880 г. Университетът предлага над 170 програми, преподавани по английски език на ниво бакалавър, магистър и доктор на повече от 24 000 студенти от цял свят. Студенти и служители от 84 националности създават динамична международна академична общност.

VU Amsterdam е разположен в оживения град на Амстердам, един от най-многокултурните градове в света, с най-голяма концентрация на студенти в Холандия и където английският е вторият говорим език. Кампусът е заобиколен от един от най-динамичните и бързоразвиващи се бизнес райони в Холандия, в които живеят над 700 компании.

С повече от 24 000 студенти, от които 4 088 са международни, VU Amsterdam провежда авангардни изследвания на проблемите от обществено и научно значение. Ние се разграничаваме в изследванията и образованието чрез четири интердисциплинарни теми: Човешкото здраве и науките за живота, Наука за устойчивост, свързан свят и управление за обществото. Като студент това ще ви помогне да погледнете отвъд границите на научните дисциплини и да потърсите осезаеми решения за един по-добър свят. В допълнение, VU Amsterdam счита многообразието, независимо дали в културата, убеждението, националността или предишното образование, като източник на иновации и напредък, и оттам като специална сила.

Качество на образованието

Vrije Universiteit Amsterdam (VU) има отлична репутация за отличното качество на своето преподаване. Работите в сравнително малки групи, в които се поставя значителен акцент върху взаимодействието и личния подход. Учението е добре организирано. Това се отразява например в ясната структура на учебните програми.

Жив Амстердам

Университетът се намира в оживения град Амстердам, един от най-мултикултурните градове в света, с най-голяма концентрация на студенти в Холандия и където английският е вторият говорим език. Като студент във VU Amsterdam можете да се възползвате от всички предимства, предлагани от столицата. Само за петнайсет минути се намирате в оживения център на Амстердам, където има многобройни магазини, места за развлечения, паркове и кафенета. Амстердам е безопасен и английският е широко разпространен.

Личен надзор

VU Amsterdam отделя значително внимание на личните съвети за проучване. Още в началото на курса ви ще бъдете запознати със съветника по проучването на вашата програма. Този човек ще ви предложи съвети за евентуални проблеми, които бихте могли да имате при обучението си, и ще отговори на въпроси за пазара на труда.

Уникална идентичност

VU Amsterdam е първият университет в Холандия, създаден от частно лице без намеса от църквата или държавата. Това наследство все още е много част от това кои сме ние: VU означава Vrije Universiteit, което буквално се превежда като "Свободен университет". От самото начало университетът е определил свои собствени сфери на изследване, създал свои собствени учебни програми и практикувал собствени дидактически методи.

Лесно достъпен

Vrije Universiteit Amsterdam е лесно достъпен с обществен транспорт. Летище Шипхол е само на 8 минути с влак. Жп гара Амстердам е на пешеходно разстояние от университета на Амстердам. Има и бърза трамвайна връзка до Централна гара Амстердам или гара Амстердам Слотердийк, с време за пътуване от само шестнадесет минути. VU Amsterdam е лесно достъпен с кола, разположена е близо до орбиталната автомагистрала на Амстердам.

Университетски колежа

Почти всички наши студенти, персонал и програми се намират в университета: един комплекс в бизнес района на Амстердам. Следователно, в хода на вашето обучение, е много лесно да се запознаете с други дисциплини.

акредитация

Vrije Universiteit Amsterdam е напълно признато от холандското Министерство на образованието за научен университет. Всички степени в Университета на Амстердам в Амстердам са акредитирани от или са в процес на акредитация от NVAO, Организацията по акредитация на Холандия и Фландрия. Този орган е създаден с международен договор и гарантира качеството на висшето образование в Холандия и фламандскоговорящата Белгия чрез акредитиране на учебни програми.

Видове програми

VU Amsterdam предлага четири вида програми:

  • Бакалавърски програми (водещи до BA / LLB / BSc)
  • Магистърски програми (водещи до MA / LLM / MSc / MPhil)
  • Докторски програми (водещи до докторантура / докторантура)
  • Програми без специалност (Училище в чужбина)

Стипендии

С нашата собствена стипендия, VUFP, предлагаме на мотивирани студенти с отлични резултати от обучението уникалната възможност да завършите магистърска степен с финансовата подкрепа на университета. Стипендията на VUFP е освобождаване от такса за обучение. Холандската стипендиантска програма (HSP) е предназначена за студенти от страни извън Европейското икономическо пространство (ЕИП), които искат да следват магистърска програма в Холандия. VU Amsterdam прегръща разнообразието като обогатяване на нашето преподаване, научни изследвания и приноса ни към обществото. Тази стипендия е специално предназначена за отлични студенти, които допринасят за разнообразието в нашия университет. Като чуждестранен студент, който планира да учи във VU Amsterdam , можете да кандидатствате за различни стипендии и стипендии. Подробна информация за стипендиите и сроковете можете да намерите на WWW.VU.NL/SCHOLARSHIPS OR WWW.GRANTFINDER.NL.

Програма за стипендии на ВС

Програмата на Фондация "Джуниър Ачийвмънт" (VUFP) предлага на талантливите бъдещи студенти уникалната възможност да завършат специалност по магистърски програми в университета на ВУ.

организация

VU Amsterdam е традиционен холандски университет, председателстван от Изпълнителен съвет (трима членове) и има 10 факултета директно под Изпълнителния съвет. Всеки факултет предлага една или повече бакалавърски и магистърски програми и извършва изследвания. Всички те са организирани по различен начин, но повечето имат съвет, централен персонал и няколко отделения и университетски училища. В университета има и множество сервизни отдели, от които Международната служба е една, а има и редица интердисциплинарни изследователски институти.

Частен или публичен?

VU Amsterdam е един от 14-те държавни университета, които са признати от холандското Министерство на образованието и следователно са частично финансирани от правителството. Според холандската система правителството субсидира признатите университети въз основа на броя на студентите, като също така определя ограничения и насоки за таксите за обучение, които тези университети имат право да начисляват. Това осигурява достъп до качествено висше образование за всички нидерландски граждани, богати или бедни. VU Amsterdam приветства кандидатите от всички среди.

VU международни офис услуги

  • Виза / разрешение за пребиваване

Разберете дали имате нужда от виза / разрешение за пребиваване и как ще бъде уредено това.

  • Настаняване

Информация за настаняване в VU Amsterdam .

  • Регистрация в общината

Когато сте пристигнали в Холандия, трябва да се регистрирате в общината. Разберете какво трябва да направите.

  • Въвеждане на дейности

След пристигането ви ще се проведат множество уводни дейности в VU Amsterdam .

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

MSc

Vrije Universiteit Amsterdam

Почести програма Duisenberg на финансовите пазари и регламент предвижда учениците широка перспектива за това как функционират финансовите пазари. Тази програма съчетава д ... [+]

Почести програма Duisenberg на финансовите пазари и регламент предвижда учениците широка перспектива за това как функционират финансовите пазари. Тази програма съчетава дисциплини финанси, счетоводство, право и регулирането. Целта на програмата е да ви даде по-здрава основа в тези дисциплини. Това ще ви даде възможност да се направи бърз старт като едно всестранно финансов специалист. Multi-дисциплинарни обучени финансистите имат добра позиция на пазара на труда. Това отличие програма е предизвикателство, защото от допълнителни дисциплини, допълнителни курсове, допълнителни предизвикателни задачи и допълнителна програма лидерство.... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Програма Уникалната магистърска програма по международни престъпления и криминология учи една малка група от около 25 студенти необходимите интелектуални умения, за да .. ... [+]

Магистър по международни престъпления и криминология (MSC)

програма Уникалната магистърска програма по международни престъпления и криминология учи една малка група от около 25 студенти необходимите интелектуални умения, за да вземе този подход и да ги обучава как да се прилагат знанията и опитът на реални ситуации.

Програмата в орехова черупка

Международни престъпления и криминология е едногодишен, пълна програма от време. Тя се преподава изцяло на английски език. Програмата се занимава с международни престъпления в широка рамка. Фокусът е върху ролята на лица, групи, държави и международната общност. Вие ще придобиете представа за психологията на извършителите, да се запознаят с криминологични теории на организационните процеси и да се обсъдят политически въпроси на международната сцена. Предмети като изтезания, изнасилване и геноцид са обсъдени по време на тренировката. Това може да бъде емоционално, но крайната ни цел е да се вземе научен подход към тези теми, за да се изготви мерки, които може да помогне за предотвратяване на тези видове престъпления в бъдеще. Ти се научи да анализира това, което прави хората изтезания (етиология), са обучени как да се измери и да разследва тези престъпления (разпространение) и изправени пред предизвикателството да се разглеждат критично начини на преходно правосъдие (реакция). Можете да направите така, като обсъждат важни концепции на международното наказателно право и прилагане на криминологични, социологически и психологически теории за международни престъпления. Програмата обучава студенти да станат академици, така и за професионалисти. След завършване на Програма, вие ще бъдете в състояние да оценят обективно емпирични данни и критично коментирам теоретични понятия, от една... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски

Курсове за ръководители

Vrije Universiteit Amsterdam

Магистърската в Бизнес Analytics (BA) е мултидисциплинарна програма, насочена към подобряване на бизнес процеси чрез прилагане на комбинация от методи на базата ... ... [+]

Магистратура по бизнес аналитика

Магистърската в Бизнес Анализ (BA) е мултидисциплинарна програма, насочена към подобряване на бизнес процеси чрез прилагане на комбинация от методи на базата на математика, информатика и управление на бизнеса. Ще бъдат обучени в разпознаване и решаване в предприятията проблеми. BA е програма ръце на: ще използвате вашия опит в различните области, за да се подобри бизнес практики чрез изследване и анализиране на реални ситуации, пред които са изправени компаниите дневно.... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Като професионалист в областта на науката и бизнеса можете да преодолеете разликата между изследванията в (университетските) лаборатории и практиката в големите фирми, ка ... [+]

Като професионалист в областта на науката и бизнеса можете да преодолеете разликата между изследванията в (университетските) лаборатории и практиката в големите фирми, както и в (малките) предприемачески фирми. Вие сте обучени да интегрирате научните аспекти в контекста на бизнеса и иновациите, като същевременно вземате предвид организационните, социалните и културните променливи. Практиката и теорията вървят ръка за ръка във Вашия Master SBI и курсовете за SBI включват реални бизнес и технологични случаи, които са пряко приложими във вашата бъдеща кариера. ... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
3 години
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Програмата "Лидерство и управление на промените" е пътеводител за пътешественици (агенти за смяна и екипи за смяна) в организациите. В тази специализация ще придобиете до ... [+]

относно

Програмата "Лидерство и управление на промените" е пътеводител за пътешественици (агенти за смяна и екипи за смяна) в организациите. В тази специализация ще придобиете доказателства, базирани на сложността на (планираните) стратегически интервенции от различни гледни точки и в различни обстоятелства, включително частни компании, обществени организации и мащабни институции.... [-]

Холандия Amsterdam
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Специализацията "Международен мениджмънт" Ви подготвя за кариера в глобален мениджмънт, като развивате разбирането си за това как международният контекст засяга бизнеса и ... [+]

относно

Специализацията "Международен мениджмънт" Ви подготвя за кариера в глобален мениджмънт, като развивате разбирането си за това как международният контекст засяга бизнеса и служителите му. Поради нарастващата глобализация през последните десетилетия, международният контекст сега засяга всички аспекти на бизнеса. Специализацията "Международен мениджмънт" съчетава най-новата теория на международното управление с практическите приложения.... [-]

Холандия Amsterdam
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Тази програма съчетава молекулярна и клетъчна биология, информатика и математическо моделиране за интегриране на огромни количества биологични данни в основна ... ... [+]

Магистър по биоинформатика и биология на системите

Огромни количества данни са били събирани чрез геномика инициативи. Те осигуряват златна възможност да изследва тайните на живота, за да разберем повече от неговите усложнения, за да подобри качеството на живот и да победи най-разпространените болести. Конвертиране на този огромен обем от данни в реално разбиране е основния предизвикателството Биоинформатика изследвания. Методи висока пропускателна като масивната паралелна секвениране и мас спектрометрия генерира повече сурови данни от конвенционалните модели компютри могат да се справят ефективно. За да се обработи и анализира тези данни, изчислителни техники от Биоинформатика - са необходими, за да се направят прогнози за здравето на резултата и да вземе решение за персонални лечение за пациента - като например подравняване последователност, монтаж последователност, биостатистика и машинно обучение. И двете Биоинформатика и системи биология са силно интердисциплинарни области. Тази програма съчетава молекулярна и клетъчна биология, информатика и математическо моделиране за интегриране на огромни количества биологични данни в фундаментални знания. Вие ще развие силна усещане за научни изследвания и високи нива на абстракция, и се научи да се съчетаят на бързите промени в тези области.... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Програма теологията и религиозни изследвания изследвания капитана предлага на студентите възможност да учи теология, както контекстуален и класически, при ... ... [+]

Магистър по богословие и религиозни изследвания (Research)

програма за научни изследвания капитана Богословие и религиозни изследвания предлага на студентите възможност да учи теология, както контекстуален и класически, в напреднал ниво. Нашият специализиран преподавателски състав се състои от водещи учени от вътре VU University Amsterdam. Те участват в национални и международни мрежи в своите области и да осигури състояние на експертизата на изкуството, за да се уверете, че сте готови да отговарят на академичните предизвикателства. В VU University Amsterdam можете да изберете да направите богословско изследване в следните дисциплини: библеистика, История на Църквата, догматика, Ecumenics, световните религии, философия на религията, практическо богословие и социалдемократическата научно изследване на религията. Специализацията решите да определя съдържанието на вашата лична (изследвания) програма Богословие и религиозни изследвания.... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Като студент магистърска ще изучаваш как работи природата. И двете самоцел и да се разработят инструменти, за да прогнозират и бойни проблемите, причинени от замърсяванет ... [+]

Магистър по екология

Еколозите изследване връзката между организмите и тяхната среда. Като студент магистърска ще проучи как работи природата. И двете самоцел и да се разработят инструменти, за да прогнозират и бойни проблемите, причинени от замърсяване, загуба на биологично разнообразие и изменението на климата. Ще учите Екология от гледна точка на растенията, животните и системи. Екологични процеси са разследвани от молекулярно ниво към регионален и глобален мащаб, където теренни наблюдения и експерименти се използва за идентифициране на модели и функции екосистеми ".... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Както магистърска студент, ще се научите да провежда независими изследвания в областта на изкуствения интелект (AI). Вие ще проучи придобиване на знания и моделиране ... ... [+]

Магистър по изкуствен интелект

Както магистърска студент, ще се научите да провежда независими изследвания в областта на изкуствения интелект (AI). Вие ще проучи придобиване на знания и моделиране, системи за мулти-агент и техники, за да се направи интернет търсения по-ефективно и ефикасно. Изкуствен интелект е всичко за интелигентни среди, които подкрепят хората в един много специален начин. Защото интелигентност е много повече от просто логична мисъл, че ще разчита и знания в рамките на академичната спектър; от философия, логика и психология, за информационни науки, лингвистичен анализ и математика.... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

иконометрия ... [+]

Магистърската програма по Иконометрия и Оперативни изследвания в Campus на VU ви дава възможност да развиете своите количествени умения за тяхното използване в областта на финансите, маркетинга, икономиката и бизнеса.

Иконометрията и оперативните изследвания отварят прозорец към един сложен свят, който дава прозрения за това как хората, бизнеса и правителствата основават решенията си. Иконометрията е науката и изкуството на използването на статистически методи за анализ на финансовите, маркетинговите и икономическите данни, в днешно време и на големите данни. Оперативните изследвания са науката и изкуството да вземат по-добри решения в областта на икономиката, управлението и финансите, като използват математически методи.... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Иконометрична теория е специализация на магистърската програма „Иконометрия и изследване на операциите”. Това задълбочено проучване на основите на иконометричните методи ... [+]

Преглед

Иконометрична теория е специализация на магистърската програма „Иконометрия и изследване на операциите”. Това задълбочено проучване на основите на иконометричните методи ви предлага предизвикателството да изследвате и усъвършенствате една активна изследователска област, която ще ви постави на първо място във всяка академична или професионална кариера.

Иконометрията се свързва с много академични дисциплини, включително математика, статистика, икономика, финанси и бизнес, и се занимава предимно с науката и изкуството да използва икономическа теория и статистически техники за анализ на икономически / финансови / маркетингови данни. Този принцип може да се използва в толкова много посоки, че иконометрията може да се разглежда като много общо проучване.... [-]

Холандия Amsterdam
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

В нашата специализация Иконометрия и наука за данни на магистърската програма на Иконометрията и Изследванията на Операциите Ви приветстваме в бързо развиващия се свят на ... [+]

Преглед

В нашата специализация Иконометрия и наука за данни на магистърската програма "Иконометрия и изследване на операциите", ние Ви заработваме в бързо развиващия се свят на иконометрията и методите на науката за данни за свръхвисокоизмерните масиви от данни. В тази специализация ние обхващаме статистическата теория на високомерните пространства, компютърните умения за работа с големи данни, иконометричната методология за идентифициране на причинно-следствени икономически отношения в богата на данни среда. Вие се запознавате с практическите умения за анализиране, моделиране и прогнозиране на ключови финансови и икономически променливи, с цел подобряване на политиката и вземането на решения.... [-]

Холандия Amsterdam
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

"Количествена икономика" е специализация на магистърската програма "Иконометрия и изследване на операциите". Това задълбочено проучване на кръстосаните пътища на приложна ... [+]

Преглед

"Количествена икономика" е специализация на магистърската програма "Иконометрия и изследване на операциите". Това задълбочено проучване на кръстосаните пътища на приложната иконометрия и икономика ви предлага предизвикателството да изследвате активните изследователски области на микроикономиката, макроикономиката и / или микрофинансирането.

Иконометрията се свързва с много академични дисциплини, включително математика, статистика, икономика, финанси и бизнес изследвания, и се занимава предимно с науката и изкуството да използва икономическа теория и статистически техники за анализ на икономическите данни. Тази програма ви предлага възможност да опознаете класическото и общото пресичане на икономиката и иконометрията... [-]

Холандия Amsterdam
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Маркетингови данни е специализация на магистърската програма "Иконометрия и изследване на операциите". Това практическо проучване в иконометричните методи за анализ на ма ... [+]

Преглед

Маркетингови данни е специализация на магистърската програма "Иконометрия и изследване на операциите". Това практическо проучване в иконометричните методи за анализ на маркетинговите данни за улесняване на по-добрите маркетингови стратегии ви позволява да станете специалист по количествен маркетинг и да ви постави в челните редици на успешна професионална кариера.

... [-]
Холандия Amsterdam
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Ако се интересувате от кариерно определяне на правилата на играта на индустрията и производствената практика, като имате дълбоко разбиране на възможностите на най-модерни ... [+]

Преглед

Теория на изследванията на операциите е специализация на магистърската програма по Иконометрия и Изследвания на Операциите.

Ако се интересувате от кариерно определяне на правилата на играта на индустрията и производствената практика, като имате дълбоко разбиране на възможностите на най-модерните техники, ако искате да продължите академична кариера, или просто обичате математиката на оперативни изследвания, след това специализацията на операционната теория е за вас. Тя ви предлага по-задълбочени познания и разбиране на тази изследователска област и в крайна сметка, чрез дисертацията, участвате в изследователски изследвания в областта на операциите.... [-]

Холандия Amsterdam
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

В един взаимосвързан свят организациите все по-често си сътрудничат, за да разпределят ефективно услугите си на клиентите. Това изисква интегрирането на различни ключови ... [+]

Преглед

Управление на веригите за доставки е специализация на магистърската програма "Иконометрия и оперативни изследвания".

В един взаимосвързан свят организациите все по-често си сътрудничат, за да разпределят ефективно услугите си на клиентите. Това изисква интегрирането на различни ключови процеси в организациите. Специализацията „Управление на веригите за доставки“ ви дава експертни познания за веригите за доставки, както и сложните количествени методи и инструменти от оптимизацията, които са ви необходими за ефективно проектиране, внедряване и управление на процесите във веригата на доставки.... [-]

Холандия Amsterdam
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Финансовата иконометрия е специализация на магистърската програма по Иконометрия и Изследвания на Операциите. Това непосредствено проучване на иконометричните методи, изп ... [+]

Преглед

Финансовата иконометрия е специализация на магистърската програма по Иконометрия и Изследвания на Операциите. Това непосредствено проучване на иконометричните методи, използвани ежедневно във финансовата индустрия, ще ви позволи да станете количествен финансов специалист и ще ви постави в челните редици на успешна професионална кариера.

Финансовата иконометрия свързва различни академични дисциплини, включително математика, статистика, финанси и бизнес изследвания, и се занимава предимно с използването на финансова икономическа теория и статистически техники за анализ на финансово-икономическите масиви от данни. Иконометричните методи могат да се използват за анализ на финансовия риск, инвестиционните стратегии, финансовата икономическа политика, паричната политика, високочестотната търговия, капиталовите пазари, финансовата стабилност и много други теми.... [-]

Холандия Amsterdam
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Разширяването на пазарите и нарастващата сложност и разнообразие от финансови продукти предизвикаха нарастващо търсене на квалифицирани специалисти за създаване, ценообра ... [+]

Преглед

Финансовият инженеринг е специализация на магистърската програма на Иконометрията и Оперативното изследване.

Разширяването на пазарите и нарастващата сложност и разнообразие от финансови продукти предизвикаха нарастващо търсене на квалифицирани специалисти за създаване, ценообразуване и хеджиране на сложни деривати. Специализацията в областта на финансовия инженеринг Ви предоставя квалификация в областта на операционните изследвания и финанси, от управлението на финансовите портфейли до анализа на риска на финансовите пазари. Финансовият инженеринг е мястото, където финансите се срещат с оперативни изследвания!... [-]

Холандия Amsterdam
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Магистър по икономика е разработен за бъдещия професионален икономист с интерес към социалните въпроси. Тя ви учи същността на съвременната икономическа теория и как да я ... [+]

Магистър по икономика

Магистър по икономика е разработен за бъдещия професионален икономист с интерес към социалните въпроси. Той ви учи най-важното в съвременната икономическа теория и как да я приложите към ежедневните проблеми в редица основни политически области. Използвайки поведенчески икономически модели и статистически техники, икономистите се стремят да отговорят на макроикономическите и микроикономическите въпроси. Областите на внимание включват бедност и неравенство, социална сигурност, растеж и инфлация и политика за околната среда. Ще научите как да възприемате структуриран подход към практическите проблеми при прилагането на икономическите техники, научени на ниво бакалавър. Като студент на магистърска степен, вие ще станете универсален икономист, способен самостоятелно да се справи с важни икономически проблеми.... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Двегодишният Research магистърската степен по икономика е чудесна програма за студенти, които желаят да упражняват докторантурата. Програмата предоставя изберете, високо ... [+]

Магистър по икономика (магистратура)

Двегодишният Research магистърска степен по икономика е идеална програма за студенти, които желаят да упражняват докторантурата. Програмата предоставя изберете, висококачествено образование в областта на икономиката и иконометрия. Ако вашите амбиции са насочени към академична кариера по икономика, иконометрия и финанси, след това изследвания Магистърска е идеален за вас. Той не само ви научи да извършва независима научна изследователска дейност, но също така предоставя отличен трамплин за добри докторанти.... [-]

Холандия Amsterdam
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

История въпроси. В програмата на магистърска степен по история в блока тренира ли да стане професионален историк. Курсът е с широка основа, а също така ви позволява да се ... [+]

История въпроси. В програмата на магистърска степен по история в блока тренира ли да стане професионален историк. Курсът е с широка основа, а също така ви позволява да се специализират в определена област на историята. Всяка специализация се основава на един от столовете на департамент История. Напредъкът на вашето изследване е лично наставлявани от професор. Според един студент, "История на блока се отличава с малкия си общност от студенти и подкрепата на своя персонал."... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски,холандски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

В една малка настройка мащаб преподаване, студенти в Research магистърска степен по клинична и развитието психопатология ще научат за етиология на ... ... [+]

Магистър по клинична и развиваща се психопатология (изследване)

В една малка настройка мащаб преподаването, студенти в научни изследвания Магистър по клинична и развитието психопатология ще научат за етиологията, развитието и хода на психопатологията и режещи ръба психологически информирани методи за неговата профилактика и лечение. Най-добрите изследователи в тази област ще представят висококачествено преподаване на най-новите идеи за връзката между психичното здраве, биологични дадености и екологични ресурси, от невропсихологични субстрата и човешките взаимоотношения, и адаптивни и неадаптивни пътища на развитие.... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Магистърската в Когнитивна невропсихология е двугодишна програма за научни изследвания на Учителя, която работи на режещите ръбове между когнитивната психология ... ... [+]

Магистър по когнитивна невропсихология (изследване)

Магистърската в когнитивна невропсихология е двугодишен Research магистърска програма, която работи на режещите ръбове между когнитивната психология и клинична невропсихология. Докато когнитивната психология е насочена към общи теории на мозъчната функция, невропсихология се фокусира върху отделни пациенти с мозъчни увреждания, чието състояние често може да ни предостави нови прозрения в това как работи човешкият мозък. Комбинирането на тези два подхода в програма една магистърска е уникален в Холандия.... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Магистърската програма има за цел да ви предостави знания, опит и прозрения, което трябва да стане автономна професионалист в областта на C ... [+]

Магистратура по компютърни науки

Магистърската програма има за цел да ви предостави знания, опит и прозрения, което трябва да стане автономна професионалист в областта на компютърните науки. Ще научите много неща за технологията зад компютърни системи, софтуер, изграждане на мрежи и онлайн системи. Програмата има за цел да предложи солидна основа за кариера в света на бизнеса, а също и да ви подготви за по-нататъшно образование като научен сътрудник. Има няколко изследователски групи в Свободния университет в Амстердам, където ще имат възможност да продължи работата си като научен сътрудник. The Computer Science отдел има много връзки с национални и международни компании, които могат да ви предложат летящ старт в кариерата си, след като сте завършили магистърска. Завършилите компютърни науки са по-високо търсене и много от нашите студенти да си намерят работа в избраната от тях област на специализация.... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

За добива на информация от много големи хранилища на текст, трябва да знаете какво търсите и как да го намерите. Магистърската програма Text Mining AI обучава всеки, койт ... [+]

За добива на информация от много големи хранилища на текст, трябва да знаете какво търсите и как да го намерите. Магистърската програма Text Mining AI обучава всеки, който има бакалавърска и / или магистърска степен, как да използва текстовия добив чрез прилагане на техники за изкуствен интелект (AI). Ще научите какви са възможностите и ограниченията и как да разсъждавате върху резултатите и междудисциплинарните аспекти.... [-]

Холандия Amsterdam
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
1 семестър
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Магистър по езикознание: Езиково консултиране и лингвистична документация предлага програма по обща лингвистика, която се фокусира върху взаимодействието между теорията и ... [+]

относно

Магистър по езикознание: Езиково консултиране и лингвистична документация предлага програма по обща лингвистика, която се фокусира върху взаимодействието между теорията и данните в изследователските традиции на антропологичната, типологичната и описателната лингвистика. Акцентът върху практическата работа на място, културната прагматика и антропологичните перспективи правят тази програма уникална в Холандия. След завършване на курса студентът има знания, умения и опит, за да функционира като езиков консултант или лингвистичен изследовател в много направления, особено в превод, междукултурна комуникация и езикова документация:... [-]

Холандия Amsterdam
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Маркетинг Магистърската програма ще ви отведе на пътешествие, в което ви предизвикателство себе си да изглеждат по-нататък в области на маркетинговата теория, маркетингов ... [+]

Магистър по маркетинг

в маркетинг Магистърската програма ще ви отведе на пътешествие, в което ви предизвикателство себе си, за да изглеждат по-нататък в областта на маркетинга теория, маркетингови проучвания и маркетинг практика. Ще се научите да мислите trategically, като по този начин да се разбере как се чувствате стойност може да бъде създаден за клиентите и други заинтересовани страни, като същевременно се постигне организационните цели.... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Магистърската програма по математика в Свободния университет в Амстердам ви предоставя възможност да се специализират в една област, а по-нататъшно задълбочаване на вашия ... [+]

Магистър по математика

Математика е оживен, многостранен и гъвкав област, в която акцентът е върху проучването и развитието на техники за справяне с чиста и приложна математически въпроси. Често, разделителната линия между теория и практика е само една илюзия. Математическа теория, разработена за конкретен проблем, често намира своя път в неочаквани приложения. Това е силата и красотата на математиката, дисциплина, която по дефиниция е безкрайна, и когато нови пътища са винаги чакат да бъдат проучени. Магистърската програма по математика в Свободния университет в Амстердам ви предоставя възможност да се специализират в една област, а по-нататъшно задълбочаване на вашия математически познания като цяло.... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Магистърската програма се състои от две основни писти: "Sport" и "Здраве". Пистите не са строго разделени, но имат известно припокриване. Това дава възможност да се ... ... [+]

Магистър по хуманитарни науки движение: Спорт, Упражнение и здраве

От най-новите разработки в областта на спорта обучение за нови подходи към рехабилитация, магистърската обуславят човешкото движение Sciences предлага състоянието на техниката прозрения в начините, по които двигателната могат да бъдат подобрени. От биомеханика на психология. От физиологията на физическите упражнения да неврорехабилитация. И от мускулната функция на двигателното развитие. С избора на акцент върху или спорт и здраве, можете да направите фина настройка собствения си профил. С този дълбок опит в науките за човека за движение, които ще бъдат добре подготвени да допринесе за този завладяващ област на обучение. Интерес към оптимизацията на спортни резултати, за да помогнете на хора с увредено функциониране на двигателя, или придобиване на основно разбиране за това как се движим ли сте? Тогава магистърската обуславят човешкото движение Sciences е идеалната програма за вас!... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Магистърската програма по околна среда и управление на ресурсите се организира от Института за изследване на околната среда (IVM), който е един от ... ... [+]

Магистър по управление на околната среда и ресурсите

Магистърската програма по околна среда и управление на ресурсите се организира от Института за изследване на околната среда (IVM), който е един от най-старите и най-уважавани в Европа изследователски институти в областта на науките за околната среда. The IVM получава високи оценки за отличното качество на научните изследвания от външни проверки на качеството, както и десетки много добре в анализ цитиране на проверени статии в списания. Нашите изследователски проекти варират от анализа на местните предизвикателства като финансиране на екологични услуги за земеделските производители, използването на граждански журита да се улесни участието на обществеността в управлението на водите, адаптирането към изменението на климата в Холандия, национални предизвикателства като екологизиране на брутния вътрешен продукт, да глобалните предизвикателства като анализира международните преговори и финансови механизми север-юг. Основната цел на програмата за околна среда и управление на ресурсите на е да се изгради критична маса в ключови дисциплини и научноизследователски теми, чрез обучение на мултидисциплинарни, независими и предприемачески изследователи със страст за комбиниране на високи постижения в областта на науката с обществото ангажимент.... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Тази магистърска подчертава практически експерименти, с участието на много софтуерни лабораторни курсове, които обучават вас за решаване на предизвикателни научни проблем ... [+]

Магистър по паралелни и разпределени компютърни системи

Тази магистърска подчертава практически експерименти, с участието на много лабораторни курсове софтуер, които обучават да решават сложни научни проблеми, използвайки софтуерни експерименти. Ще работите по проектиране, изпълнение, тестване и анализ на ефективността на сложни софтуерни системи. Работа в малки екипи, вие ще тренирате съвместни изследователски умения. Курсове включват паралелно програмиране и разпределени системи, Cluster и Grid Computing и компютърна графика.... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Магистърската степен по политически науки дава задълбочено, широка основа за обучение в социалната и политическата методология на науката. Това включва прилагането и ... ... [+]

Магистър по политически науки: глобално управление на околната среда

Почти никаква видове животни и страни или части на океана са незасегнати от огромната развитие на човешките същества. Капитанът политология: глобално управление на околната среда се фокусира върху политическите аспекти и последици от теми като изменението на климата, устойчивото развитие и природата. Интересувате ли се от тези теми и да се стремите да се дипломира със степен университет майстори "? Тогава Политология майсторската: глобално управление на околната среда в Свободния университет в Амстердам може да бъде точно това, което търсите.... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Интересувате ли се от политиката и искате ли да се специализирате в европейската политика и в сравнителна перспектива? Едногодишната магистърска програма "Политически нау ... [+]

относно

Интересувате ли се от политиката и искате ли да се специализирате в европейската политика и в сравнителна перспектива? Едногодишната магистърска програма "Политически науки" на английски език на пълен работен ден: Европейската обществена политика може да бъде правилният избор за вас. В тази магистърска програма ще анализирате как социалната, икономическата и политическата промяна въздейства върху европейските политически системи и управленски институции на международно и национално ниво от сравнителна гледна точка.... [-]

Холандия Amsterdam
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Програма Този едногодишен магистърска има за цел да прехвърли на студентите знания, умения и познания, необходими за извършване на дейност като професионална или академич ... [+]

Магистър по право и политика на международната сигурност

Програма Този едногодишен магистърска има за цел да прехвърли на студентите знания, умения и познания, необходими, за да работи като професионален или академичен изследовател в областта на международния мир на сигурността. Въпросите за международния мир и сигурност стават все по-важни в правна, политическа и административна практика. Концепцията за "международна сигурност" вече не се ограничава само до традиционните въпроси на войната и мира, но сега обхваща също така теми като тероризма, наказателно право, защитата на правата на човека и "човешка сигурност".... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Специализацията на предприемачество е съвместна програма степен на Университета в Амстердам и Свободния университет в Амстердам. Програмата е ... ... [+]

предприемачеството

Има все повече признание на факта, че малките и млади предприятия възлизат на икономическия растеж, както и че предприемачеството може да бъде важен източник на иновации. В специализацията на предприемачеството, ние виждаме, че предприемачеството на процесите на създаване и използване на възможности чрез нови комбинации от ресурси, водещи до ново (социално, обществено и икономическо) стойност. Творчеството играе ключова роля в тези процеси. Ние изучаваме предприемаческите процеси във всички контексти, където те се срещат: в нови предприятия, както и съществуващите такива (както малки, така и големи), и по институционални контексти. Ще се научите да оценяваме сложността и предизвикателствата, свързани с високо възнаграждение предприемаческата дейност във всички видове фирми и институции и дори отвъд: предприемачеството като начин на живот.... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Земята е обща магистърска програма, която се различава от специализираните майстори, които предлагаме. Програмата ви дава възможност да изберете ... ... [+]

Магистър на науките за земята

Vrije Universiteit Amsterdam е известен с това, че съчетава всички специализации на науките за Земята с други тематични области. Науките за Земята в нашия университет са тясно свързани с биологията и науките за околната среда. Защо се ограничавате само до геолог или географ? Станете истински научен сътрудник на Земята, с дълбоки познания, които ви позволяват наистина да извлечете максимума от вашето бъдеще. Как точно се развиват ледниците, живота, плочата на тектониката и цикъла на СО2 в земната кора и океаните? Каква е връзката между ландшафта и движенията на грешките в датирането на скалите или в процеси като издигане и ерозия?... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Майсторският SCA позволява на учениците да развиват и укрепват своите изследователски капацитет, а закрепването в теоретична парадигма на сигурността на хората. The ... ... [+]

Магистър по социална и културна антропология

Интересува се от антропология и теми като помощ за развитие, култура, идентичност, религия и устойчиво развитие ли сте? Смятате ли, имат за цел да завършат с университетска степен майстори "? След това програмата майсторската социален и културна антропология може да бъде точно това, което търсите. Милиони хора по света живеят в бедност и война. Как да те дават смисъл на съществуването им и какви стратегии направя те използват, за да се постигне по-добър стандарт на живот и усещане за свобода? Миграция изглежда да е последна инстанция за отчаяни хора. Какво бежанци и лица, търсещи убежище в находка новата си родина и по какъв начин са те приветствани от местните народи?... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Как можем като общество да се справим със сложни, колективни проблеми като изменението на климата, тероризма и нарастващите разходи за здравеопазване? Обществената устойч ... [+]

ЗАЩО СЕ ИЗСЛЕДВА СОЦИАЛНОТО РЕЛИЛИЗАЦИЯ?

Как можем като общество да се справим със сложни, колективни проблеми като изменението на климата, тероризма и нарастващите разходи за здравеопазване? Обществената устойчивост е способността да оцелява, адаптира и расте в лицето на тези напрежения и шокове. В тази мултидисциплинарна програма за изследователски магистър ще се научите да анализирате сложни социални проблеми, но и как да събирате, анализирате и интерпретирате големи данни, което ви позволява да си сътрудничите със заинтересованите обществени организации, за да постигнете устойчиви решения за обществени проблеми.... [-]

Холандия Amsterdam
Септември 2019
Английски
2 търсене на докторантура по право juris doctor
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Магистърската Счетоводство и контрол е едногодишна програма, състояща се от най-малко седем курсове и дисертация. Програмата определя ... ... [+]

Магистър по счетоводство и контрол Магистърската Счетоводство и контрол е едногодишна програма, състояща се от най-малко седем курсове и дисертация. Програмата определя бързо темпо, с къси, фокусирани преподаване периода от шест седмици, последвано от изпити. Ядрото на програмата се състои от необходимите курсове по финансово отчитане, управленско счетоводство, корпоративно право, корпоративното управление и емпирични изследвания в областта на счетоводството. В допълнение, ще имате възможност да предприеме набор от избираеми дисциплини по теми като одиторски, счетоводни информационни системи, контрол на управлението, корпоративните финанси и счетоводство теория. Курсове обикновено се състоят от смес от лекции и активни методи на преподаване, включващ както индивидуална и групова работа. И накрая, ще пиша магистърска теза на стойност 18 кредита. Вашата теза ще докаже, че вие ​​притежавате както познаването на което се очаква от амбициозен професионалната дисциплина, както и на научните изследвания, аналитични и умения, необходими за отчитане на компетентен изследовател.... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Едногодишната магистърска програма Теология и религиозни изследвания се фокусира върху специфични професионални направления. В тази магистърска ще бъдат подготвени за про ... [+]

Магистър по богословие и религиозни изследвания

Едногодишната магистърска програма Теология и религиозни изследвания се фокусира върху специфични професионални направления. В тази магистърска ще бъдат подготвени за професионална кариера в или извън религиозните институции. Можете да избирате от различни специалности, че всеки се фокусират върху своята област. Вие не само ще следват курсове, в които можете да отразяват върху специфична област или професионален контекст; стаж е задължителна част от тази магистърска както добре. Разбира се, вие ще напише дисертация, за да продължи програмата си господар. По време на програмата, която ще бъде активно треньор в напредъка си проучване и личностно развитие. Петте специализации, които да избирате, са:... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Магистърската програма предлага идеална възможност да специализират в тази завладяваща област на изследвания, където широк кръг от дисциплини се срещне ... ... [+]

Магистър по мениджмънт, Анализ на политиката и предприемачество в областта на здравеопазването и научна (MPA)

Нови биомедицински иновации в един свят, който става все по-сложно да доведе до широк спектър от етични, правни и социални въпроси и дилеми. Дали новата магарешка кашлица-ваксината по-добър от стария? Как можем да контролираме Ку-треска? Как трябва да се приложат представи за грижите към пациентите? Какво ще бъде въздействието на развитието в геномиката на основния здравно осигуряване? Осигуряване на най-добрите възможни отговори на тези въпроси призовава за сътрудничество между няколко дисциплини и участници в обществото, от правителството, промишлеността и социалните институции за защита на потребителите и пациентите. Магистърската програма предлага идеална възможност да специализират в тази завладяваща област на изследвания, където широк спектър от дисциплини се срещнат.... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Магистърската програма по физика и астрономия ви предоставя много възможности да учат и да се ангажират в по рода фундаментални изследвания и неговата ... ... [+]

Магистър по физика

Физика и астрономия е неизменна част от съвременното общество. Modern живот ще бъде съвсем различно, без компютърни чипове, лазери MRI скрининг и всички други ползи от изследванията по физика. Магистърската програма по физика ви предоставя много възможности да учат и да се ангажират в по рода фундаментални изследвания и неговите приложения. Независимо дали се интересувате от физическите процеси в клетките, създаването на изкуствени фотосинтеза, физика на космическите или тестване на основните симетрии на атомно скалата, магистърската програма по физика дава възможностите за задълбочаване на знанията си и да се ангажират в по рода фундаментални изследвания.... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Пистата Философия на правото и управление на двугодишната магистърска философия обучава студентите да отразяват философски предположенията и основните черти на съвременни ... [+]

относно

Пистата Философия на правото и управление на двугодишната магистърска философия обучава студентите да отразяват философски предположенията и основните черти на съвременните западни правни системи. Програмата е интердисциплинарна. Общите философски курсове и специфичните курсове по философия на правото се съчетават със собствен избор на юридически курсове. Учениците на тази писта обикновено завършват едновременно магистърска степен в областта на правото.... [-]

Холандия Amsterdam
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 - 4 години
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Тази възможност предоставя концептуални рамки и практическа представа, и двете от които са от жизненоважно значение за хващане как ръководството и пазари оперират ... ... [+]

Магистратура по финанси

Ако се интересувате от по-добро разбиране на това как финансово управление и финансовите пазари работят, магистърската степен по финанси в VU University Amsterdam е отлично място да започнете. Тази възможност предоставя концептуални рамки и практичен поглед, и двете от които са от жизненоважно значение за хващане как управление и пазари работят във финансовия сектор.... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Програмата на количествените финансите е 84-кредитни Отличия Track, че е част от магистърската програма по Финанси. Ще се вземат три основни курсове по ... ... [+]

Магистър по финанси: Програма отличие Количествен финансите

Програмата на количествените финансите е 84-кредитни отличие Track, че е част от магистърската програма по финанси. Ще се вземат три основни курсове в областта на финансите (Investments, деривативи, и количественото управление на риска), както и три модерни методически основните курсове по иконометрия и финансовата математика. Можете да изберете три избираеми от магистърските програми в областта на финансите, иконометрия, математика, бизнес науки, икономика и др. Тази свобода на избора ви позволява да изберете свой собствен специализация и да създадете свой собствен профил кариера. Ще имате възможност да подчертая основните, методически дисциплини или се фокусира върху прилагането на съвременни методология. В продължение на една година ще посещават лекции, пълни казуси задачи, презентации и провеждане на мащабни изследователски задачи. Програмата се преподава на английски език. Завършилите получават титлата магистър по финанси.... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Тази програма ви подготвя за кариера като научен сътрудник по философия. Той се фокусира върху централните въпроси, свързани с човешкото познание и морала, и ви позволява ... [+]

относно

Тази програма ви подготвя за кариера като научен сътрудник по философия. Той се фокусира върху централните въпроси, свързани с човешкото познание и морала, и ви позволява да се специализирате в различни посоки. Комбинацията от исторически и съвременни перспективи е ключова характеристика на цялата програма. Целите на нашата програма са

Да ви помогне да се запознаете по-задълбочено с най-съвременните дискусии и въпроси в епистемологията, моралната и политическата философия, както и техните исторически корени.Да обучавате вашите изследователски умения.За да ви подготви за докторска степен траектория.Да ви помогнем да приложите исторически информирания анализ на основите на знанието и морала върху актуални въпроси като естеството на фалшиви новини и конспиративни теории, скептицизма на климата, връзката между свободата и равенството, индивидуалната отговорност за колективните резултати или морала на пазарите ,... [-]
Холандия Amsterdam
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Наука за данните: шок за финансовата система или за най-голямата му възможност? Наличието на големи данни, в комбинация с бързо нарастващата изчислителна мощност, разкрив ... [+]

Наука за данните: шок за финансовата система или за най-голямата му възможност? Наличието на големи данни, в комбинация с бързо нарастващата изчислителна мощност, разкрива механизми, които не са видими преди това. Blockchain има способността да промени фундаментално начина, по който регистрираме и администрираме информацията. Мрежите предоставят възможност за изграждане на стабилни и стабилни взаимодействия. Предстоят големи предизвикателства за разбирането на това, което тези завладяващи нови технологии предполагат за нашата финансова инфраструктура.... [-]

Холандия Amsterdam
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Магистърската програма Древните изследвания не се придържат към интердисциплинарният. Няма почти нито един въпрос, който може да се отговори единствено от ... ... [+]

Магистър по древни проучвания

Магистърската програма древните науки не се придържат към дисциплинарните граници. Няма почти нито един въпрос, който може да се отговори само от археологическа или литературна гледна точка. В Древна Проучванията се научите да използвате това, което е необходимо, да го древна история, Археология, древни езици и философия. Идеална ситуация, ако считате себе си, така историк и археолог, и искате да видите литература като продукт на обществото. Въпроси вас как могат да са например: Rome е етническа смесица време имперските времена. Как класически поети реагират на това, и може да следи от тази етническа смесване бъдат открити при изследвания на условията на живот и художествени изяви? Има много текстове за сънища с произход от класическия свят (от Месопотамия до Рим и Византия). Можем ли да научите повече за хората от древността, като изследвали тези мечти? А какво е влиянието на латинската литература за холандски литература? Или: За един път не се сравни Омир с Вергилий, но с епоса за Гилгамеш. Ядро модул Основният модул на тази специалност е "Големите Дебати в древните исторически изследвания". В този модул, преподаватели от Свободния университет в Амстердам и Университета на Амстердам се справят с редица ключови теми от областта на древните проучвания, които са били обект на разгорещени дебати. Ще напиша книга за една от тези дебати. В зависимост от вашата подготовка, ще специализират по-нататък в Древна история и археология, Латинска език и култура, гръцки език и култура или Месопотамия език и култура на първото хилядолетие пр.н.е.... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Магистърската програма по археология от северозападна Европа обхваща периода от късножелязната епоха в ранната модерна период. Двете специализации ... ... [+]

Магистър по археология на Северна Западна Европа

Магистърската програма по археология на Северна Западна Европа обхваща периода от късната желязна епоха в ранната модерна период. Двете специализации в тази програма са късножелязната и римската археология на Северна Западна Европа и средновековна и ранната модерна археология. Свободния Universieit Амстердам има водеща позиция в научните изследвания и обучението в областта на късната праистория и римската епоха в Западна Европа, със специално внимание към холандски археология, докато археология от Средновековието и ранния модерен период е един от специализацията в Университета в Амстердам. Двата университета заедно по този начин се обхващат 3000 година на Западноевропейския археология. Тази програма отделя значително внимание на археологията селище, археологията на светилища и загробване, интеграционните процеси в Римската империя и проучвания на градските центрове и материална култура. Има тясна връзка между преподаването във всички тези области и резултатите от скорошно теренна работа и други продължаващите изследвания, от римска вила пейзажи в южната Холандия до корабостроителниците на VOC (Dutch East India Company) в сърцето на Амстердам.... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Магистърската програма археология: Пейзаж и наследство не е фиксиран към географски или хронологични граници, но сделки тематично с археологически ... ... [+]

Магистър по Пейзаж и наследство

Магистърската програма археология: Пейзаж и наследство не е фиксиран към географски или хронологични граници, но сделки тематично с археологическите пейзажи и археологическо наследство в различни общества. В специализацията Landscape археология, културния пейзаж ще бъде разгледан от много гледни точки. Специализацията археологическото наследство се фокусира върху сортовете значения, че археологически останки могат да получат в съвременното общество.... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Археолозите с магистърска степен по средиземноморското археология са изключително подходящи за следване на професионална кариера в археологията. Те ще имат ... ... [+]

Магистър по средиземноморска археология

Споделен сила на UvA и VU Амстердам е познати от дълго време на провеждане на научни изследвания в областта на Средиземно. Това може да се види от големия размер на полевото проучване проекти в Италия и Гърция, както и музейните сбирки в Пиърсън музей Алард. Двете специализации свързват с дълги, все още много актуални, дисциплинарни традиции на UVA и VU Амстердам, които включват внимание за изучаване на базата на археологията, предмети и - за взаимодействие и връзка - също създатели и потребители.... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Програмата Сравнителни изкуства и медийни науки фокусира върху intermedialities във връзка с кино, телевизия, цифровите медии, литература и визуални изкуства. Intermedial ... [+]

Магистър по Сравнителни изкуства и медийни науки

Програмата Сравнителни изкуства и медийни науки фокусира върху intermedialities във връзка с кино, телевизия, цифровите медии, литература и визуални изкуства. Intermedialities преплитания и взаимоотношения между изкуствата и медиите, но и в рамките на и между различните медии. Те са били засилени с пристигането на дигиталните медии и на "hypermedium", който възниква от взаимодействието на екрана на думи, образи и звуци и чрез сближаването на киното, телевизията, радиото, журналистика, е-книги, и фотографията на мрежата.... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Изчислителните науки е дисциплина, която се е утвърдила като третият стълб на съвременната наука (заедно с теоретична и експериментална наука), и включва ... ... [+]

Магистър по компютърна наука

Бихте ли искали да се изправи срещу торнадо в виртуална реалност и прогнозират своите намерения? Или се разбере поведението на финансовите пазари? Какво става, ако бихте могли да се симулира резултата от хирургична процедура, преди да се приложи на практика? Или се предскаже колко зрители ще се движат в случай на бедствие? Изчислителните науки е дисциплина, която се е утвърдила като третият стълб на съвременната наука (заедно с теоретична и експериментална наука), и включва моделиране, симулация и анализ на световните явления чрез изчисление. Това отваря нови прозорци върху физическите и социалните науки, земни науки и науките за живота на много нива от мащаба.... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Курсове Нашата Учителя могат да се променят от година на година, за да отрази текущите развития и международни изследователски информационни науки. Те могат да включват . ... [+]

Магистър по информационни науки

Информационни науки е мултидисциплинарна област, обхващаща Информационни и комуникационни технологии (ИКТ) и практическото му приложение в обществото. Интересуват от това как се създава информация и обработени във фирми и организации ли сте? По-заинтересовани от прилагането на технологията от технологията заради самата себе си ли? Вярвате ли, че е важно да се разгледа ролята на хора, организации и култури в проектиране, моделиране, комуникация и обмен на информация? Ако е така, тогава магистърската програма по информационни науки в Свободния университет в Амстердам е отличен избор за вас. Информационни науки съчетава технологии и организационни изследвания, от една страна, с технология и култура, от друга. Той разполага курсове, които да изпреварите бързите темпове на развитие в този сектор. Програмата се съсредоточава върху уеб приложения и интернет изследвания за електронното общество на бъдещето, включително области като е-бизнес и е-забавления. Магистърската програма има за цел да насърчи научните открития и чувство за социална отговорност. Вие ще трябва да изберете курсове с обща стойност от 15 кредита от списък с одобрени курсове, които се коренят в нашата международна изследователска дейност. курсове Нашата Учителя могат да се променят от година на година, за да отрази текущите развития и международни изследователски информационни науки. Те могат да включват курсове за гости, курсове SIKS National Research Graduate School и курсове по други нови теми, преподавани от университетски персонал. Настоящите ни курсове включват извличане на информация, E-Business Innovation, Software Architecture, Онтология Engineering и Мултимедия Design Case.... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Изследователската програма Учителя е предназначен да предоставя добре оборудвани изследователи в областта на древните науки. Тя се фокусира върху културите и обществата н ... [+]

Магистър по класически и древни цивилизации (Изследвания)

програма за научни изследвания Учителя има за цел да достави добре оборудвани изследователи в областта на древните науки. Тя се фокусира върху културите и обществата на Средиземноморския регион, Западна Европа и Западна Азия в периода от гр. 1000 г. пр.н.е. до 500 АД. Програмата предлага добра комбинация от дисциплинарна и интердисциплинарното обучение и научни изследвания. Дисциплинарната защото програмата се основава на специализациите, предлагани във вашата бакалавърска програма; интердисциплинарна, защото се възползват от резултатите от свързаните с тях дисциплини по време на така наречените "основни модули. Това са две интердисциплинарни уроци, в които членове на преподавателския състав от различни дисциплини от отдела за древни науки и археология ви научи как да се подходи споделена изследователска тема от различни гледни точки и да се осигури теоретична обосновка за тази тема. Изборът на програма за научни изследвания Учителя ще ви заведа в една вдъхновяваща изследователска среда. Отделът на древните науки и археология е била изключително успешна за последните години при създаването на възможности за научни изследвания за докторанти и пост-младите изследователи, включително големи тематични проекти, които имат възможност за редица докторанти и пост-докторанти изследвания студенти.... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Магистърската програма Древна история осигурява две специализации. Всяка специализация включва два основни модула, които ви запозная с един брой ... ... [+]

Магистър по древна история

Магистърската програма Древна история осигурява две специализации. Всяка специалност се състои от два основни модула, които ви запознават с редица важни дебати във въпросната област ("Големи дебати в древните исторически изследвания"). Налице е също така значителен акцент върху интердисциплинарни изследвания.

Изток-Запад Конфронтации: винаги е имало по-голяма или по-малка степен на взаимно културно взаимодействие между Близкия Изток и гръцкия свят. Това се отнася и за религиозни и артистични мотиви, науката, писане системи и публичната администрация. Експертизата на преподавателския персонал е съсредоточен главно върху елинистическата епоха (Александър Велики в Месопотамия), макар че по-рано и по-късни периоди, също са обхванати. Религия и култура: един от темите на основните обхванати в тази специализация е културата на гръцкия елит в източната половина на Римската империя. ... [-]
Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Проучването на текстове, литератури и материалната култура на древна Гърция и Рим предлага истинска съкровищница на информация. Тази информация е от най-високите ... ... [+]

Магистър по Classics

Classics като дисциплина е жив и здрав. Проучването на текстове, литератури и материалната култура на древна Гърция и Рим предлага истинска съкровищница на информация. Тази информация е от най-голям интерес по себе си, но също така е от съществено значение за нашата днешна култура. Смятате ли, че е предизвикателство да Nuance образа на гръко-римската античност, както и да направи нови връзки между настоящето и миналото, помисли? В този случай на Учителя в Classics е програмата за вас. Тази възможност съчетава езикознанието, литературата и културна история. Специалната си профили са narratology и дискурс лингвистиката, интертекстуалност и рецепция, и древна мисъл. В света на гръко-римската античност има много страни и по този начин Classics обхваща много дисциплини. Ще се анализират представителни първични източници много по-задълбочено, отколкото беше случаят по време на фазата на бакалавърската. Изборът вашите собствени области на интерес ще бъдат въведени в научни дебати и да се научат да се справят с академичните инструменти да се допринесе за тези дискусии. В допълнение, ще бъде показано как да се отнасят си специалист, критични знания на древността да текстове и други културни явления от по-късни периоди.... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Магистърската в литературознание, програмни литератури на английски език в Свободния университет в Амстердам се фокусира върху връзката между литература и визуални ... ... [+]

Магистър по литератури на английски

Магистърската в литературознание, програмни литератури на английски език в Свободния университет в Амстердам се фокусира върху връзката между литература и визуална култура. Вкоренени в VU Амстердам традиция на изучаване на отношенията между слово и образ, тази специализирана интердисциплинарна програма ще ви научи да се анализират различните начини, по които текстова и визуална култура взаимодействат. Темите проучени от тази гледна точка гама от сцената Renaissance да сценаристика, от връзката между поезия и фотография за филм адаптации на готическите романи. Курсовете по тази програма са тясно свързани с настоящото изследване на членове на персонала, така че студентите да участват в развитието на авангардни. Вие се насърчават да изследват собствените си интереси в дълбочина с помощта на инструментите и теории ние ви предоставяме, като кулминацията в собствения си изследователски проект, когато пишете MA-дисертация през второто полугодие.... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Програма на културата, организация и управление майсторската поставя организационни проблеми в по-широк социален и културен план. Ли си ... ... [+]

Магистър по култура, организация и управление

програма на културата, организация и управление майсторската поставя организационни проблеми в по-широк социален и културен план. Интересува се от организации и теми в рамките на организационна култура, управление на промяната и културни промени ли сте? Смятате ли да се стреми да се дипломира със степен университет майстори "? След това програмата на културата, организация и управление на майсторите "може да бъде само това, което търсите.... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Магистърска степен по устройство на територията, транспорта и околната среда икономика предлага отлични перспективи за кариера. Много завършилите си намират работа като и ... [+]

Магистър по устройство на територията, транспорта и околната среда Икономика (STREEM)

Програмата ви дава възможност да специализират в пространствено, транспорт или икономика на околната среда. Пространствени Economics: анализ на това как различни сили допринасят за пространствена динамика и развитие на мрежата от основно микроикономическа гледна точка; проучат възможностите за използване и по-нататъшно развитие на различни техники, методи и инструменти в тази област. Транспорт Economics: фокус върху причините и последствията от нарастващото търсене на мобилността от микроикономически план; се разглеждат проблеми като задръстванията, надеждност, безопасност и опазване на околната среда външни фактори. Environmental Economics: фокус върху икономическите аспекти на проблемите на околната среда и политика; съчетават научни и политически опит; отговори на необходимостта да се интегрират по икономика с прозрения от други дисциплини, а именно науки за околната среда. ... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Свободния университет в Амстердам е един от малкото университети в Европа, предлагащи пълен господар в изследвания на наследството, дори с възможност за удължаване на про ... [+]

Свободния университет в Амстердам е един от малкото университети в Европа, предлагащи пълен господар в изследвания на наследството, дори с възможност за удължаване на програмата в изследвания майстор двугодишен. Персоналът на програмата наследство изследвания е добре вградени в международните мрежи наследство. Амстердам, с глобален обхват и много реномирани институции наследство, широки творчески индустрии, и неговата квартала с каналите, че фигури на видно място в списъка на обектите на световното наследство на ЮНЕСКО, е перфектният градска среда за изучаване (трансформиране) на културното наследство.... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Магистърската специализация "Труд и организационна психология" се фокусира върху човешкото поведение в организациите и работни ситуации. Някои от въпросите, поставени са: ... [+]

Магистърската специализация "Труд и организационна психология" се фокусира върху човешкото поведение в организациите и работни ситуации. Някои от въпросите, поставени са: Как може организации привлече компетентни и надеждни служители? Каква роля играят организационни лидери? Как действа една процеси влияние групови и организационни? Програмата предлага курсове, които се основават на теорията, така и на практика, защото предлага вникване в ролята на личността, социални процеси, лидерство и вземане на решения в организациите, и се преподава от международно признати експерти.... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Стани най-добрият учен и изследовател, който може да бъде! Нашата магистърската програма по социална психология отнема мултидисциплинарен подход към разбирането на основн ... [+]

Стани най-добрият учен и изследовател, който може да бъде! Нашата магистърската програма по социална психология отнема мултидисциплинарен подход към разбирането на основните социални психологически процеси. Основната идея е, че нови прозрения относно човешкото поведение може да се разбере по-пълно чрез включване еволюционни, когнитивни и социални структурни перспективи в изучаването на различни социални и психологически явления. Включително самостоятелно процеси, междуличностни отношения и интра- и интер-група явления. Следователно социалната психология е важен фактор в безброй ситуации и настройки.... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Магистърската програма по Stochastics и финансови математика в Свободния университет в Амстердам ви обучава в пълната дълбочина и ширина на полето ... ... [+]

майстор в стохастик и финансовата математика

Stochastics изследва явления, в която шанс играе централна роля, като в резултат на общи избори, колебания в цените на акциите или взаимодействията между молекулите в жива клетка. Ако ви изберат за магистърската програма в Stochastics и финансовата математика, ще бъдат обучени да стане световна класа експерт на теория, така и на съответните области на приложение на. Магистърската програма по Stochastics и финансови математика в Свободния университет в Амстердам ви обучава в пълната дълбочина и ширина на полето, разширяване на уменията си и прозрения и увеличаване на възможностите си на пазара на труда.... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Програма Нашата International хидрология магистърска е на английски и изисква две години на обучение за получаване на 120 ECTS (Европейска система за трансфер на кредити) ... [+]

Магистър по хидрология

Гарантиране, че има достатъчно вода с добро качество, за да задоволи нуждите на нарастващото население на света е трудна предизвикателство. Обществото се нуждае от хидролози за управление на световните водни ресурси. В магистърската програма в хидрология, ще изучава процесите, които регулират количеството и качеството на водата, тъй като преминава през екосистеми, почви и реки. Ние ще ви предоставим солидна теоретична основа, съчетана с хидроложки изследвания в области, вариращи от тропическите Amazonia на вечно замръзналите райони на Сибир. A магистър по хидрология ви дава възможност да упражняват професионална или научна кариера в хидрологията.... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Този двугодишен му програма в Свободния университет в Амстердам подготвя талантливи ученици за научноизследователска кариера в историята. Можете да се специализират в ... ... [+]

Магистър по История (Research)

Този двугодишен е програма подготвя талантливи ученици за научноизследователска кариера в историята. Можете да се специализират в политически, (пост) колониална история, глобална социална история или културна история. Групата на Историята е аплодирана за своята уникална експертиза в областта на историята на знания и религия, проучвания наследство, емоции проучвания, материална култура и хуманитарни науки за околната среда. Ще проуча сложни съзвездия, в които хора, предмети, пространства и идеи се пресичат, с акцент върху ролята на власт, социалните отношения, религия и емоции. Програмата също така предлага на студентите възможност да се проучи и да се обучават умения в цифров анализ и да се отрази на възможностите на новите техники на цифрови хуманитарните науки.... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

The Research магистърска програма по лингвистика е програма двугодишен която ще ви даде възможност да се развиват в професионален изследовател. Програмата се занимава с л ... [+]

Магистър по лингвистика (Research)

Изследователският магистърска програма по лингвистика е двугодишна програма, която ще ви даде възможност да се развиват в професионален изследовател. Програмата се занимава с лингвистика в най-широк смисъл. Всички ученици да стане по общ курс в областта на езиковото изследвания през първата година. Курсът, подходящо се нарича лингвистични изследвания, се преподава от три или четири преподаватели, всеки от които изнася лекции за историята на научните изследвания в областта на лингвистиката от гледна точка на собствената си специализация и на методите и техниките, използвани в техните отделни полета. В допълнение, вие ще изберете област, в която желаете да се специализират. По време на програмата, ще избере четири курса от списък с курсове на разположение на Учителя. Вие ще основе своя избор върху собствените си интереси и специализацията, която желаете да продължи. Нашите експертни области включват не само фонология и синтаксис, но и теми като текстово и / или анализ жанр, антропологична лингвистика, приложна лингвистика, както и социолингвистика. Програмата се преподава на английски език.... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Изследователският Учителя в критични изследвания в Art & Culture е двугодишна програма, която ще ви даде възможност да се развиват в професионален изследовател. Прогр ... [+]

Магистър по критични изследвания в Art & Culture (Research)

Тази двугодишна програма е уникална в Холандия. Със специален акцент върху методологически и теоретични въпроси, то interrelates перспективи от историята на изкуството, медийни изследвания, проучвания, проектиране и архитектурната история. Тя насърчава придобиването на знания, аналитични умения и капацитет, за да се отрази критично върху историческите и съвременните тенденции в културните индустрии. Той се съсредоточава върху анализа на "визуални обекти" (от пейзажи, градове и сгради до произведения на изкуството в различни медии, филми, телевизия, дизайн и игри) в техните социални, институционални, икономически и идеологически контекст. Програмата се преподава на английски език.... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Фокусна точка на тази програма в Свободния университет в Амстердам е взаимовръзката между литература и социална промяна. Фантастика има значение, защото тя оформя начина, ... [+]

Магистър по литературознание (изследвания)

Фокусна точка на тази програма е взаимовръзката между литература и социална промяна. Фантастика има значение, защото тя оформя начина, по който гледаме на света, други хора, и себе си. Именно чрез фантазия, че ние може да започне да се променя реалността. В тази програма ще се научите да се анализират форма, езикови и материалните аспекти на текстове като носители на културни, етични, религиозни, научни и политически системи на смисъл. Ще се научите да се изработи изследвания, която съчетава перспективи от литературни изследвания и литературната история с други дисциплини, като например културни и (пост) колониална история, екологични и цифрови хуманитарни науки, глобална история и визуална култура.... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Магистърската специализация по управление на човешките ресурси разглежда процеса на персонала в организации, от набиране и подбор на промоция ... ... [+]

Управление на човешките ресурси

специализация за магистърска програма по управление на човешките ресурси разглежда процеса на персонала в организациите, от набиране и подбор на промоция, трансфери и заминаване. фокус на програмата е върху развитието и контрола на човешкия фактор в работен контекст, че става все по-разнообразна. Ако сте приели специализация на Учителя в УЧР, ще бъде присъдена научна степен по бизнес администрация, но ще се специализират в процесите на работата на служителите и развитие на човека. Това не само ще ви подготвят за кариера в човешки ресурси, но също така и като стажант управление или бизнес консултант. Знанията придобиете ще ви даде възможност да се развиват и прилагат теоретичните идеи, докато вашите умения за решаване на проблеми ще ви накарат да се ефективно при всички видове нови или непознати мултидисциплинарни контексти.... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Като възпитаник на магистърската програма по политически науки в Свободния университет в Амстердам, вие ще бъдете в състояние да работят ефективно в мултидисциплинарна ср ... [+]

Магистър по политология: Международни отношения и транснационално управление

магистърските програми "Политически науки е в края на мача програма едногодишен (около 40 часа на изучаване на седмица). Програмата стартира през септември. При успешно завършване, завършили, получават законно признати заглавието магистър (MSC) по политически науки. Политически науки е разбира се на пълно работно време като се започне през септември.... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Магистърската специализация по философия, биоетика и здраве ще ви предоставим най-теоретични и практически инструменти, за да се справят с етични проблеми в здравеопазван ... [+]

Магистър по философия, биоетика и здраве (специализация по философия (2 години))

специализация за магистърска програма по философия, биоетика и здраве ще ви осигури с теоретичните и практически инструменти, за да се справят с етични въпроси в областта на здравеопазването и медицинските policy.You ще се научат как да се отрази върху практически проблеми от медицинска, морална, правна, политическа и икономическа гледна точка. Необходимостта от интердисциплинарен размисъл се разраства като развитие в обществото водят до нови предизвикателства в областта на здравеопазването. Вземете се измества в отговорност например: пациенти, се очаква да поеме по-голяма отговорност за собственото си здраве и да "управлява себе си" и застрахователите са все отговорни както за цената и качеството на разпоредби в областта на здравеопазването. В допълнение, има много бързи научното и технологичното развитие, за да се вземат предвид: на базата на познанията на генетичната основа на заболявания, диагностика преимплантационни и IVF, с използването на пластичната хирургия за естетическото подобрение. Тогава там са проблемите на точно разпределение, причинено от увеличаването на броя на възможностите за лечение на всички видове заболявания и нарастващия брой на хората, които живеят и в напреднала възраст. Подобно развитие предизвикат промяна в медицинската етично дневния ред.... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Neuroscience принадлежи на науките, които в бъдеще ще имат голямо въздействие върху почти всички аспекти на нашето функциониране като хората .. ... [+]

Neuroscience принадлежи на науките, които в бъдеще ще имат голямо въздействие върху почти всички аспекти на нашето функциониране като хората. Neuroscience вече се е променил мнението, ние имаме за себе си. Тази програма предлага отговор на нуждата от отговорните учени, учени, които са чувствителни към концептуалните проблеми в собствената си специфична поддомейн и които са, от друга страна, могат да се отразят и общуват за по-широките последици от тяхното поле, клинична както и както на обществото. Ние се стремим към философия в неврологията вместо философия за неврологията.... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Vrije Universiteit Amsterdam ползва от уникалното си местоположение в сърцето на бизнес района на Амстердам, където се намират много международни адвокатски кантори. Като ... [+]

Vrije Universiteit Amsterdam ползва от уникалното си местоположение в сърцето на бизнес района на Амстердам, където се намират много международни адвокатски кантори. Като студент по международното бизнес право (IBL), ще можете да се обединявате в реална бизнес среда. Някои курсове се преподават от практикуващи юристи, които могат да ви дадат истинско разбиране за това как законът работи на практика. Класовете са малки, международни и интерактивни. Смесицата от националности в рамките на групата дава на IBL програма допълнително измерение.... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Магистърската програма по химия е предизвикателна степен програма за студенти, които вече имат солиден опит в областта на химията и които имат желание да ... ... [+]

Магистър по химия

Магистърската програма по химия е предизвикателна програма степен за студенти, които вече имат солиден опит в областта на химията и които имат желание да разширят своите познания и опит. Chemistry не е изолиран дисциплина: тя образува мост между биология в единия край на спектъра (биомолекулни химия) и физика в другия край (физико-теоретичната химия). Магистърска степен по химия може да доведе до едно вълнуващо, добре платена кариера с широки възможности за постигане на вашите амбиции.... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски

Магистър по изкуствата (MA)

Vrije Universiteit Amsterdam

Историята на съвременното изкуство е специализация, която се фокусира върху визуалното, процесовото и дигиталното изкуство от 60-те години на миналия век. Макар и да не с ... [+]

относно

Историята на съвременното изкуство е специализация, която се фокусира върху визуалното, процесовото и дигиталното изкуство от 60-те години на миналия век. Макар и да не се ограничава до класическите форми на живописта, скулптурата и графиката, съвременното изкуство включва инсталационни проекти и специфични за обекта проекти, цифрово или ново медийно изкуство (интерактивни инсталации, халета, софтуерно изкуство, мрежово изкуство, видео изкуство), изпълнителски и активистки проекти и художествени изследвания.... [-]

Холандия Amsterdam
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Интердисциплинарната магистърска програма История: Медицина и Здравеопазване съчетава историята на здравето и медицината с широк спектър от изкуства и хуманитарни подходи ... [+]

Интердисциплинарната магистърска програма История: Медицина и Здравеопазване съчетава историята на здравето и медицината с широк спектър от изкуства и хуманитарни подходи. Класовете изследват различните начини, по които телата и умовете са били изследвани и разбрани, и как тези различни начини за познаване формират ежедневния живот, медицинската практика и политиката на общественото здраве. Участниците се научават да контекстуализират медицински идеи във времето и културата, както и да анализират разнообразни източници, включително исторически артефакти, комикси и филми, медицински текстове и здравна журналистика. Въз основа на методи от всички дисциплини, учениците ще разширят инструментите си за изследване отвъд писмената дума, за да вземат под внимание звуците, миризмите и облика на миналото и неговите уроци и завещания в днешния ден.... [-]

Холандия Amsterdam
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Програмата за магистърска история Религия и общество се фокусира върху разбирането на променящата се роля на религията в обществото от античността до наши дни. Курсовете ... [+]

Програмата за магистърска история Религия и общество се фокусира върху разбирането на променящата се роля на религията в обществото от античността до наши дни. Курсовете се занимават с въпроси като: каква е връзката между религия, политика и общество от античността? Как можем да разберем постепенното разделяне на Църквата и държавата и новите форми на поклонение, несъгласие и преданост от западните Средновековие? И какво е въздействието на по-широки процеси, като например секуларизация, глобализация и колониализъм?... [-]

Холандия Amsterdam
Септември 2019
Английски,холандски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Програмата за история на магистърската програма "Глобална история и международни изследвания" се фокусира върху това как движението на хора, стоки и идеи по целия свят се ... [+]

Програмата за история на магистърската програма "Глобална история и международни изследвания" се фокусира върху това как движението на хора, стоки и идеи по целия свят се е развило с времето и е оформило света, какъвто го познаваме днес. Курсовете се занимават с редица теми, от „голямото отклонение“ между индустриалното развитие в Китай и Европа до несвободния труд в глобална перспектива, разпространението на расовите теории и глобалните миграции. В специализирани курсове, вие научавате от нашите експерти за най-новите тенденции. Изборът на предмет за дипломната работа на вашия магистър е свободен.... [-]

Холандия Amsterdam
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Vrije Universiteit Amsterdam

Дизайн култури Управляващия орган на Програмата е всичко за проучване на продуктовия дизайн, графичен дизайн и мода в широк разнообразен културен контекст. Фокусът е върх ... [+]

Магистър по Дизайн Култури

Дизайн култури Управляващия орган на Програмата е всичко за проучване на продуктовия дизайн, графичен дизайн и мода в широк разнообразен културен контекст. Фокусът е върху двете дизайнера като "автор" и комплекс верига на производство, продажба, потребление и критика, в които дизайн работи и получава своята много различни значения. Дизайн Cultures възстановява дизайн като основен предмет на академичен интерес, без да отвлича от културно и материално контекста, в който тя оперира. Програмата съчетава общообразователни, сравнителен подход към дизайна с ясен фокус върху историята и теорията.... [-]

Холандия Amsterdam
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
VU University Amsterdam
Address
Main building Vrije Universiteit Amsterdam De Boelelaan 1105
1081 HV Amsterdam, North Holland, Холандия
Уебсайт
Телефон
+31 20 598 9898