Прочетете официалното описание

Footwearists произхожда от института, известен преди като SLEM (Shoes Leather Education Museum), и е международен иновационен и обучителен институт за обувки, който включва консултантски отдел, прогнозен отдел и образователен институт, предлагащ програми на пълен работен ден, както и на непълно работно време Семинари за професионалисти.

Целта на Footwearists е да подобри света чрез обувки. Въпреки, че има нарастваща човешка популация с експоненциална нужда от обувки това е ограничено от сегашните материални ресурси, производство и дистрибуция. Това предизвиква спешна нужда от значима промяна.

Обувки са направени и продадени почти по същия начин, за миналия век. Докато ние оценяваме традиция, нашата цел е да се разработят иновативни устойчиви технологии, които ще включват по-малко, рециклируеми и нетоксични ресурси прилагат локално. За да се постигне това, програмите стимулират нови начини на мислене за обувките, които ще отворят и подобрят индустрията, като включват нови решения и творчески възможности, които не са били на разположение или помисляли преди.

В The Footwearists правим всичко това чрез проучване, преподаване и прилагане на нови методи, които са подходящи за бъдещето. Нашата професионална програма на обувки иновации премахва типичните универсални разделенията между технология, дизайн и бизнес, предоставяне на мултидисциплинарен платформа за студенти, така и за професионалисти от различни среди. сделки на програмата с това как да се прогнозира бъдещото развитие за обувки, как да се преведат тази бъдеща визия в печеливш и устойчив дизайн, както и в бизнес концепции, които са в състояние да обедини творчески, етични, търговските и техническите измерения на хората и техните обувки.

Кой е това?

Професионална обувка Иновация е предназначена за всеки, който иска да направи печеливш и смислен принос за бъдещето на обувната промишленост. Ние търсим хора, които имат страст към обувките и са силно мотивирани да себе си и средата по-добре.

А творчески предприемачески дух, голямо любопитство за бъдещето и желание да учат, работят и пътуват в мултикултурните и мултидисциплинарни екипи са също важни лични активи.

SLEM
Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Курсове за ръководители

The Footwearists - Footwear Innovation & Training

SLEM предлага уникална магистърска програма, съчетаваща прогнозирането, проектирането, технологиите и бизнеса, обучението на обувки предприемачи, прогнозите и консултанти ... [+]

Майстор на обувки иновации

майстор на обувки иновации SLEM се фокусира върху изграждането на международна бъдещата визия, дизайн мислене, обувки експертиза, предприемачески умения и професионално отношение, че са всички веднага се прилага за обувната промишленост по време на часовете и проекти. Курсове се провеждат в Холандия и в Китай, давайки студенти широк мироглед във всички аспекти на обувки бизнеса и извън нея.... [-]

Холандия Tilburg Китай Флоренция Италия Гуанджоу  + 2 Още
Запитване на информация
Английски
Редовно обучение
9 месеца
Кампус
Научете повече на английски

Testimonials Master of Footwear Innovation