Royal Tropical Institute (KIT)

Представление

Прочетете официалното описание

Докато здравето се подобрява в световен мащаб, много от тях са все още да изостанат чрез неравенство. В KIT здравеопазването, ние се ангажираме да ви помогне да преодолее това разминаване. С мултидисциплинарен екип от изследователи, преподаватели и консултанти, ние сме иновативна играч в международната и общественото здраве.

KIT (Royal Tropical Institute) оборудва здравни специалисти за справяне с предизвикателствата на общественото здраве по целия свят. Ние предлагаме магистърски програми и курсове за напреднали в нашите учебни заведения в Амстердам и чрез електронното обучение. В допълнение ние провеждаме регионални, специализирани програми за обучение в страни по целия свят. Чрез обединяване на хора от различни страни и региони, международни курсове Кит създават форум за свързване и обмен на опит между широка гама от практикуващи развитие.

Въздействие: Лидери в здравеопазването в световен мащаб

Нашите програми за обучение отговарят на настоящите глобални развития в областта на здравеопазването. Курсове Кит са известни със своята практическа приложимост, мултидисциплинарния подход и интерактивни, участие методите на обучение.

Нашите програми за обучение са насочени към разработване на ефективни лидери, които, които създават ефект в родните им страни. Възпитаници на KIT получат по-високи позиции, след като се дипломира и да допринесат за здравната политика на областно, регионално и национално ниво. Те също предадат знанията си на своите колеги и местни специалисти в здравеопазването, както и с преподаване в университетите и учебни заведения. Като такива ние имаме влияние на широка основа с.

През последните петдесет години, над 3000 здравни специалисти са учили в KIT. Ние сме горди да бъдем част от тяхната професионална пътешествие в стават лидери в областта на здравеопазването по целия свят. Магистърски курсове Кит акредитация са дадени в сътрудничество с Свободния университет в Амстердам (VU) и са акредитирани холандската Фламандски организация за акредитация (NVAO www.nvao.com).

В допълнение всички курсове за напреднали са акредитирани от tropEd, международна мрежа от институции за висше образование в международна здраве.

Защо учи в KIT?

Up-актуалната подход към сложните проблеми на общественото здраве Практика ориентирани Exchange между дисциплините Interactive образование Развитие на лични и професионални компетенции Network сграда Лична уроци Участниците от различни среди и страни Преподаване от висококвалифицирани специалисти Положително прегледана от tropEd KIT: международен център за високи постижения в международното здраве и развитие Акредитиран от NVAO

Места

Амстердам

KIT - Royal Tropical Institute

Address
Royal Tropical Institute
Mauritskade 64

1092 AD Амстердам, Северна Холандия, Холандия
Уебсайт
Телефон
+31 20 568 8711

Програми

Това училище също предлага: