Hanze University of Applied Sciences - Groningen, the Netherlands

Представление

Прочетете официалното описание

Hanze Университет за приложни науки (UAS) се намира в оживения студентски град Грьонинген.

Ние имаме широка гама от бакалавърски и програми, сертификат и Exchange магистърски програми, лятно училище на Hanze и подготвителен курс.

Приложни изследвания и иновации е силно интегрирана в нашите академични програми. В допълнение към това, Hanze UAS има различни модерни съоръжения на територията на колежа, за да предложи на своите студенти. Преглед на важна информация за чуждестранни студенти може да се намери на нашия Desk уеб страница International Service. Надяваме се да ви видя в Грьонинген скоро.

Организация и управление на Hanze Университет за приложни науки

Hanze Университет за приложни науки (Hanze UAS), Грьонинген, има предприятия в Грьонинген, Асен, Leeuwarden и Амстердам с около 27 000 студенти и 3000 членове на персонала. Името Hanze UAS отнася до веднъж движеща сила по отношение на бизнеса и търговията. Преди много години, Ханзата е от съществено значение за международната търговия, сътрудничество и контакти. Такъв беше случаят в Холандия и в много други страни, като Германия и Скандинавия. Холандия имаше много ханзейски градове, включително и Грьонинген.

Ето защо, терминът "Hanze" може да бъде здраво свързани с миналото, както и до град Грьонинген. Логото също има исторически аспекти към него. наклонения готик писмо часа в Orange може да се намери навсякъде, свързани Hanze UAS. Обърнете внимание на филма по-долу за по-задълбочен поглед към Hanze Университет за приложни науки.

платформа видео /?utm_source=Keystone&utm_campaign=Keystone&utm_medium=KeystoneListingвидео управление /?utm_source=Keystone&utm_campaign=Keystone&utm_medium=KeystoneListingвидео решения /?utm_source=Keystone&utm_campaign=Keystone&utm_medium=KeystoneListingвидео плейър

Отговорности

Уставът на Hanze UAS посочват отговорностите на Надзорния съвет и на Изпълнителния съвет. Техните отговорности са описани в Битови Правила Hanze UAS ".

Образователна Vision 2020

Hanze Университет за приложни науки, Groningen обучава квалифицирани и отдадени професионалисти. Това е среда, в която студенти, научни изследвания-лектори и фирми отговарят и учат един от друг. Преподаването, изследванията и професионална практика са тясно свързани. Задачи от професионална практика са приведени в съответствие с методите на преподаване за всяка специалност. Студентите, научноизследователски-лектори и партньори в професионалното направление работят заедно по решения на проблеми, близки до и далеч. Обучение и работа остават свързани един с друг през целия живот.

Образование обогатява хората и обществото

Hanze UAS смята, че има специална мисия да направи всички в учене общност Hanze наясно с неговата или нейната социална отговорност. Университета за приложни науки насърчава служителите и студентите да се развиват и да имат ценен принос за обществото.

Акценти в образованието

Енергетиката и остаряване в добро здраве са стратегически зони, в които Hanze UAS радва на голямо внимание. Тези основни социални проблеми са основните области на фокус в образователни курсове и научни изследвания на университета. Предприемачеството е също ключово понятие и неразривно свързано с името Hanze. Терминът се отнася до връзката между образованието и практическото приложение и жизнената връзка с бизнеса в региона, така и на национално и международно ниво. В допълнение, Hanze UAS осигурява безопасна и амбициозен учебна среда, в която хората да насърчават един друг, за да бъде най-доброто, че те могат да бъдат. Hanze UAS е в челните редици в насърчаването на най-талантливите студенти и служители.

Места

Грьонинген

Address
Zernikeplein 7
9747 AS Groningen

Грьонинген, Грьонинген, Холандия

Грьонинген

Address
Industrieweg 34A
9403 AB, Asssen

Грьонинген, Грьонинген, Холандия

Лийдс

Address
Лийдс, Англия, Великобритания

Вилнюс

Address
Вилнюс, Виленски окръг, Литва

Асен

Address
Асен, Дренте, Холандия