emlyon business school

Представление

Прочетете официалното описание

Създаден през 1872 г. и със седалище в Лион, Франция, с множество международни кампуса, ем Лион бизнес училище е топ Европейската бизнес училище, посветена на обучението през целия живот за предприемаческа и международно управление. Институцията е класирана в топ 100 в света за Global Заетост (# 2 Business School във Франция, # 64 в света) от The Times висше образование и се откроява сред малкото бизнес училища в света спечели три международни акредитации (Амба, Equis и AACSB).

С по-ред въз основа на концепцията за "ранно машина", където от учениците са силно насърчавани да развиват своя предприемачески дух и експеримент, emlyon бизнес училище е място, където можете подхранват вашите идеи да ги реалност. Днес е машина означава контролиране съдбата си, е актьорът и предприемач на вашето съществуване, и се движат от Do-It-Yourself към Направи си заедно в дух на сътрудничество. Тази концепция отразява визията emlyon бизнес училището на предприемача: индивид, който се опитва, експерименти, прави грешки, започва отново и научава, както и да отидат. Предприемачът от emlyon бизнес училище е машина и ранен двигател. Той е ранен машина.

Нейната ноу-хау в обучението се основава както на теория и на управлението на ден за ден компания.

Нейната отличително качество е основана върху преподаването на иновациите и предприемаческата подход към управлението на образованието.

5 кампуси

  • ем Лион бизнес училище се намира в приятни селските околности само на 15 минути от центъра на Лион. Модерните сгради, разположени в голям 18-акровата парк предоставят 30,000m² на офис и преподаване пространство оборудван с WIFI мрежа.
  • Shanghai кампус - Икономическият бум в Китай, трета по големина икономическа сила в света и постепенното интегриране на азиатските икономически и културни модели в процеса на глобализация са драстично променени традиционна западна възприятие.
  • Ултра-свързан и иновативен сайт, в Париж кампуса е част от глобализацията approach.The 5500 m² стил Хаусман, кампус ем Лион бизнес училище е се намира в сърцето на Париж, в непосредствена близост до "Гар дьо Лион" ЖП гара.
  • ем Лион бизнес училище също има кампус разположен в Сен Етиен, Франция и Казабланка, Мароко.

Освен това, културните препратки в Европа и в света англоговорящия са в Китай се сблъсква с ценности и подходи, които са напълно различни. Поддържане на тези наблюдения се има предвид, този кампус има за цел да изложи на студентите към китайската култура в частност и към азиатската култура Изток като цяло.

Факултет Състав и организация

Факултетът се състои от 113 на пълно работно време преподаватели и организирана в 4 отдела:

  • Пазари и иновации
  • Стратегия и организация
  • Икономика, финанси, Control
  • Управление, законност и човешки ресурси
Училищни класиране:

Business School The Times висше образование # 2 във Франция # 64 в света Global Заетост университет класиране 2015

Места

Лион

Address
emlyon business school
Lyon-Ecully Campus
23, av. Guy de Collongue

69134 Лион, Оверн-Рона-Алпи, Франция

Шанхай

Address
emlyon business school Asian Campus
2F, Global Education Center, East China Normal University
N°3663 Zhong Shan North Road

200062 Шанхай, Шанхай, Китай

Париж

Address
emlyon business school
Paris Campus
15 Boulevard Diderot

75012 Париж, Ил дьо Франс, Франция

Акредитации