ISM - International School of Management

Представление

Прочетете официалното описание

Международното училище по мениджмънт (ISM) е специализирано, акредитирано бизнес училище със седалище в Париж, Франция, с програми на пет различни континента.

Ние даваме на студентите глобалната перспектива, от която се нуждаят, за да процъфтяват като съвременни бизнес лидери. Ние правим това, като поддържаме нашите класове малки, подбрани и културно разнообразни, и като предлагаме програми в големи търговски центрове по целия свят.

Нашият IMBA развива глобалните бизнес лидери на утрешния ден, а нашият DBA е създаден за опитни ръководители, които се стремят да се справят с предизвикателствата на висшето ръководство на международно ниво. За доказани висококвалифицирани практикуващи, нашият докторант усъвършенства преподавателските и изследователски умения, необходими за връщането на бизнес общността и оформянето на следващото поколение лидери.

Изградена върху глобални стойности

Нашият основател Джак Форг отвори ISM, за да оспори традиционния модел на бизнес училище.

Неговата визия беше за външно изглеждащо училище, което подкрепя иновациите и новите начини на преподаване. Това ще бъде наистина глобална институция, с партньорства в развиващите се пазари по света. Студентите от всички континенти ще се учат от преподаватели от най-висок клас и ще изграждат ценна професионална мрежа, докато учат.

Днес ISM запазва силата и пъргавостта на тази основаваща философия. Все още със седалище в Париж, сега имаме партньорски институции в Ню Йорк , Шанхай , Ню Делхи , Сао Пауло и Кейптаун . Продължаваме да даваме на студентите нишови умения, глобална перспектива и контакти, които трябва да развият като лидери.

Основана на реалния свят

Нашите ученици са амбициозни. Те са принудени да достигнат върха. Така че, докато солидната основа на теоретичните знания е важна, действителното прозрение и опитът са от съществено значение.

Ние избираме нашите преподаватели както за високите постижения в преподаването, така и за тяхната бизнес проницателност. Когато не са в ISM, те могат да бъдат намерени водещи компании, преподаващи в най-добрите бизнес училища по света и влияещи на посоката на международната бизнес практика.

Нашите малки, интерактивни класове позволяват близък достъп до опита на нашите преподаватели. И тъй като нашите студенти са опитни професионалисти сами по себе си, те имат възможност да споделят оригинално прозрение и да информират какво се случва в класната стая.

Направено за работещи изпълнители

ISM студенти са високопоставени ръководители с взискателни графици. Времето им е ценен ресурс и те се нуждаят от проучвания, за да пасват на кариерата и начина на живот.

Тази нужда от гъвкавост вдъхновява всичко, което предлагаме. Студентите могат да комбинират курсове в Париж с електронно обучение и да посещават отвъдморски програми в една от петте ни партньорски институции по света.

Също така даваме възможност на студентите да адаптират обучението си и да се съсредоточат върху това, което е най-важно за тяхната кариера. В зависимост от степента, която те избират, те могат да следват генералистичен Pathway в международното бизнес управление, или да се специализират във финанси, предприемачество и иновации, или висше образование.

Продължителна професионална мрежа

За нашите ученици ползите от обучението в ISM продължават далеч след ден на дипломирането.

Съучениците и преподавателите, които срещат по време на своето време в училището, представляват професионална мрежа през целия си живот, с идеи, подкрепа и възможности, които надхвърлят бизнес секторите и географските граници.

Места

Париж

International School Of Management

Address
ISM Paris
17, boulevard Raspail

75007 Париж, Ил дьо Франс, Франция
Уебсайт
Телефон
+33 1 45 51 09 09

Шанхай

Address
ISM - International School of Management
Шанхай, Шанхай, Китай

Сао Пауло

Address
ISM - International School of Management
Сао Пауло, Щат Сао Пауло, Бразилия

Ню Йорк

Address
101 astor place
Ню Йорк, Ню Йорк, Съединени Американски Щати

Кейп Таун

Address
ISM - International School of Management
Кейп Таун, Западен нос, Южноафриканска Република

Ню Делхи

Address
amity university campus
Ню Делхи, Делхи, Индия

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия