EPITECH

Представление

Прочетете официалното описание

Уважаеми международни студенти!

Ние ще се радваме да Ви посрещнем в факултета по Digital иновации EPITECH и ние се надяваме, че ще оцените нашата уникална учебен опит! училище Epitech спечели репутация като водеща образователна институция, помагат на студентите се превръщат страст информатика в професия и отварянето на вратите за тях да е много обнадеждаващо възможности за заетост, сравними с тези, ползвани от възпитаници на елитните френски университети, известни още като "Grandes екол" или "Grandes Ecoles" (на нивото на заетост след цел: 96%). Модерен бизнес изисква функционално обучение на базата на иновативен модел на Epitech, построена на три качества, които все повече се нуждаят от служителя: адаптивност, самостоятелно развитие и способността за управление на проекти.

Аматьори, КОГАТО СТАВА НАУКА специалист

Epitech подготвя студентите за една постоянно развиваща се професионална среда заради уникалните методи на преподаване:

Съвременният модел въз основа на опита, фокусирани върху практиката и развитието на проекта, за да допълнят теорията на практика. Active модел, конвертиране пасивен студент по активен човек, който живее в атмосфера на ентусиазъм, която включва иновации и инициатива. Уникален модел, който предоставя нови, важни елементи за успех: работа в екип, адаптиране, широк ориентация, иновации, креативност, и най-важното, способността да се постави цялата власт в работата.

Epitech - това не е само в учебната програма, в крак с времето и да отговори на нуждите на сектора на информационните и комуникационни технологии, но също така образование, което обогатява учениците да формират характера им, да ги отваряте за промяна и за други хора. Това дава възможност за незабавно и трайно успех.

Емануел Карли, директор Epitech

Основни факти и цифри

Най-големият френски университет, специализирана в информационните технологии Един от най-важните образователни институции, специализирани в сектора на информационните технологии в Европа Включено в образованието група Ionis, която включва 20 училища и организации, 18 хиляди ученици и 60 хиляди висшисти След успешното завършване на курса на обучение се издава държавна диплома 12 кампуси във Франция 3000 активни партньорски фирми 96% имат постоянен договор Alumni 100% от завършилите си намерят работа след дипломирането Годишната заплата на високо ниво във Франция Завършилите Epitech работа по ключови управленски позиции в големи европейски и международни компании Повечето възпитаници мрежа, представена в 30 страни Уникална мрежа от центрове за иновации, който се поставя във всяка от 12-те кампуса Epitech: идеално място за диалог и обмен на опит, свързани с производствената дейност на лабораторията, с опитен екип от инструктори

Методология: Обучението се основава на проекта

нашата визия

Съвременните компании търсят хора за решаване на техните проблеми. Не е достатъчно само да има познания, трябва да бъде в състояние да ги прилага на практика.

Нашата мисия / цел

Създаване на благоприятна среда за обучение на студенти, които ще ви помогнат да развиват умения, които се изискват от дружествата

Как работи това

метод Epitech курсов проект

"методи на преподаване успех Epitech се основават предимно на иновативен подход, основан на проекта. Нашите студентите придобиват знания и развиване на техническа експертиза, чрез разработването и изпълнението на проекти, вдъхновени от анализа на конкретни бизнес ситуации. Нашият метод се различава от традиционните методи на преподаване и ви позволява да се развива творчеството, самочувствието на учениците и критично мислене. "

Аксел Tsigler, директор на развитието на съдържание

метод Epitech

нашата визия

Недостатъчно гъвкаво обучение зле на непрекъснати промени, които настъпват в сектора на компютър, и през цялата си кариера, учениците трябва постоянно да се адаптират към овладяване на най-новите технологии, придобиване на нови знания, за да могат да общуват с неспециалисти и да бъдат новатори, предлагайки иновативни предложения.

Нашата мисия

Заради уникалната си образователен модел, EPITECH помагат един от неговите ученици не само да се запознаят с технологията, но също така да придобие качествата, необходими за дълго и успешно кариерата си в този сектор.

Нашите методи на преподаване

Epitech не само учи, информационните технологии, но и придава на уменията на поведение, които дават възможност на студентите да се развиват, да се научат самостоятелно, за да се разберат бизнес практики и да могат да работят в екип и да убеди тези, които отговарят за вземане на решения. За да се постигне това, методите на преподаване, се основават на два основни принципа:

активен метод

Налице е широко обучение. Студентите взаимодействат директно със знанието и обучението се извършва само чрез прякото действие на студента. Ако той не се стреми да придобие знания, той не се опитва, няма да се научат. Ето защо, като преподавател по класическа посредник между знанието и ученикът е изключен от процеса на обучение. Вместо това, учители стават спътниците и катализаторите за ученика за овладяване на знанията.

обективен метод

По същия начин, както е в пряка опозиция на традиционния образователен процес на обучение включва индуктивни методи. Учениците се сблъскват с реални ситуации, за да решим, че те все още не разполагат с адекватна техническа подготовка. След това те трябва да се анализира ситуацията, да търсите и да придобият знания и умения, необходими за решаване на проблема, според начина, по който фирмите работят постоянно или как те реагират на новите технологии се появяват на пазара. Конструктивен обмен на знания и експерименти в хода на тези различни образователни ситуации, създадени в Epitech, ученици обменят идеи, да дискутират и оспорват други мнения. Този обмен на идеи, която се провежда не само в работните групи, но също така и с всички останали ученици разкрива линия на действие, въпроси и дори нови проблеми. Всеки студент трябва да се търси, проверка и тестване на различните елементи, за да се потвърди или отрече истината, създадена в резултат на комуникация с братята им.

студентския живот

френски

Докато обучение на чуждестранни студенти се провежда на английски, Epitech предлага на учениците въведение към френския език. Една седмица на интензивно обучение се провежда през първите седмици след началото на училище. По време на учебната година, предлага френски класове за първични и вторични нива. Това езиково обучение помага на учениците да изучават основите на френския език, за да могат да общуват в различни ситуации от ежедневието.

студентски асоциации

Epitech разполага с 23 студентски асоциации, която предлага широка гама от дейности, които осигуряват на студентите с отлични възможности да общуват и да се създаде контактна мрежа. Тези културни, хуманитарни и спортни сдружения се управляват като реална фирма и предлагат на студентите ценен опит.

Събития за чуждестранни студенти

За да се гарантира интегрирането на чуждестранните студенти Международно сътрудничество ще им предложи няколко специални събития, като например добре дошли страна, екскурзии, срещи и културни събития. езикови курсове френски също ще бъдат включени в учебната програма. Той ще осигури на студентите възможност да се започне или да продължи обучението на френски език.

Спортни събития

Epitech предлага на студентите достъп до мрежа от спортни клубове «Форест Хил», която се състои от 11 клона в Париж и околностите му. Фитнес клуб е отворен от 7 сутринта до 23:00, предлага голямо разнообразие от упражнения и обучения, както и модерна фитнес зала, оборудвана повече от 360 симулатори. Освен това ще имате достъп до уникален воден парк в Европа «Aquaboulevard».

ИЗИСКВАНИЯ

Достъпът до Epitech

Бакалавърска степен в областта на основните научни и информационни технологии за първата година на обучение

  • Приложения от учениците със силни умения за програмиране и различни нива на образование също ще се разглеждат от комисия за избор Epitech училище. 2-ра година на обучение е отворен само за студенти, които са завършили 12-месечния курс на първата година на обучение Владеене на английски език

Пакетът документи за кандидатстване

формуляр за кандидатстване резюме на английски Отчет за цел в преподаване на английски

Нашите услуги, свързани с кариерата

Нашата мисия

За да се развие отношенията между училището и Epitech ИТ компании в полза на студентите.

Как работи това

Стаж стаж в компании дават възможност на учениците да развият качествата, необходими, за да станете водещи специалисти в компютърните науки: точност, точност, ефективност, независимост, адаптивност, упоритост, методичен, творчество, любопитство, динамика, лидерски. Студентите ще се прилагат тези качества при преминаване на 6 месеца практика в предприятието по време на обучението си.

конференция Epitech

Концепцията: да се даде възможност на компаниите да споделят своята визия за пазара на студентите да покажат своите знания и нови технологии. Това е място за среща между студентите и фирмите. Конференция дава възможност на учениците да се вземат предвид различни задачи, като например създаването на компанията, управление, нови технологии и т.н.

Нашата мрежа от високо квалифицирани висшисти

нашата визия

Създаване и развитие на професионална мрежа, необходима за кариерата на всеки студент, така че той може да идентифицира потенциални възможности и да се възползват от тях.

Нашата мисия

За да отговори на въпросите на учениците, осигуряване на възможности и по-специално, за да помогне на завършилите студенти и да поддържат връзка помежду си.

Как работи това

Нашата мрежа от бивши членове наброява около 2100 души. Всъщност, създаването на ново предприятие или получаване на работа в голяма компания може да се дължи Epitech училище е ключът към идентифициране на мрежата от своите възпитаници висококвалифицирани професионалисти, изключителен и нетипични, необходими умения. Завършилите дават полезни съвети за да помогне на студентите да реализират своите проекти, както и да се избягват грешки и "gotchas". Alumni Network - е чудесен инструмент за развитието на учениците Epitech кариера.

Нашите успехи

Александър Malsh (издание 2009 г.) и Zheremi Nikolya (Издание 2009 г.) започва да «Melty» проект през 2008 година. Те основават онлайн списанието на събития, забавления и мода за хората на възраст 18 до 30 години. сайтове Melty мрежи генерират над 15 милиона посещения месечно. Melty мрежа вече обхваща Италия и Испания. Александър Malsh, главен изпълнителен директор MeltyNetwork, бе избран за заместник-председател на Националния съвет на цифровите технологии, която е основана през 2011 година. Компанията е основана през 2008 година. Оборот: 2,3 милиона евро през 2012 г. (1,2 милиона през 2011 г.) Привлечен капитал: 3,6 милиона евро Аудитория: 15 милиона читатели всеки месец (9 милиона през септември 2012 г.)

Места

Париж

EPITECH Paris

Address
24, rue Pasteur
94270 Париж, Ил дьо Франс, Франция

Бордо

EPITECH Bordeaux

Address
EPITECH
85 Rue du Jardin public

33000 Бордо, Nouvelle-Аквитания, Франция

Лил

Epitech Lille

Address
EPITECH
5-9 Rue du Palais Rihour

59000 Лил, Hauts-де-Франс, Франция

Лион

Epitech Lyon

Address
EPITECH
156 Rue Paul Bert

69003 Лион, Оверн-Рона-Алпи, Франция

Марсилия

EPITECH Marseille

Address
EPITECH
21 Rue Mirès

13002 Марсилия, Прованс-Алпи-Лазурен бряг, Франция

Монпелие

EPITECH Montpellier

Address
3 Place Paul Bec, 34000 Montpellier, France
34000 Монпелие, Occitanie, Франция

хомосексуалист

Epitech Nancy

Address
EPITECH
80 Rue Saint-Georges

54000 хомосексуалист, Гранд Ест, Франция
Телефон
+33 1 44 08 00 36

Нант

Epitech Nantes

Address
EPITECH
5 Rue d'Alger

44000 Нант, Pays de la Loire, Франция
Телефон
+33 1 44 08 00 11

приятен

Epitech Nice

Address
EPITECH
13 Rue Saint-François de Paule

06300 приятен, Прованс-Алпи-Лазурен бряг, Франция
Телефон
+33 1 44 08 00 26

Рен

Epitech Rennes

Address
EPITECH
19-22 Boulevard Saint-Conwoïon

35000 Рен, Бретан, Франция
Телефон
+33 1 80 51 71 10

Страсбург

Epitech Strasbourg

Address
EPITECH
4 Rue du Dôme

67000 Страсбург, Гранд Ест, Франция
Телефон
+33 1 44 08 00 12

Тулуз-льо-Шато

Epitech Toulouse

Address
EPITECH
40 Boulevard de la Marquette

31000 Тулуз-льо-Шато, Бургундия-Франш-Конте, Франция
Телефон
+33 1 44 08 00 15

Програми

Това училище също предлага: