École de Condé

Представление

Прочетете официалното описание

Кампусът Paris се намира на няколко крачки от мястото Cambronne в оживен район в близост до Марсово поле.

Училището на Condé Париж заема 6300 m², посветени на дизайн, графично изкуство и фини занаяти. Pole дизайн и графични изкуства и занаяти център се намира в две отделни сгради в непосредствена близост един от друг, с обща площ от 6300 квадратни метра. Сградата на Cambronne Street, където са дизайн обучение и графични изкуства училище, е напълно реновиран през 2014 година. Той е един от най-модерните в своя клас. Кампусът разполага и факултета по Perfume институция партньор на школата на Conde.

Това е общо по-широкия набор от частни висши учебни заведения, посветени на създаването в центъра на Париж.

Обучение в Париж

Обучение в Париж е да се избере най-различни студентския живот в сърцето на икономически и културен център на най-динамично развиващите се в света. Това създава дневно втриване и се насладете на мултикултурна среда същество източник на творчество.

Париж ритъма на събития, свързани с мода, дизайн, изкуство и творчество. Студентите се възползват пряко от атмосферата като школата на Condé участва в дни на дизайнера и други мероприятия, свързани с проектирането и създаването.

Условия на живот и учи в Париж и се насладете на извънредно културния потенциал на града лесно достъпен от училището заради централното си местоположение. Музеи, галерии, изложбени пространства са безброй. Тяхната редовна посещаемост е решаващо предимство в програмата за обучение. И накрая, за да учи в Париж е да бъдем близо до несравним източник на заетост в творческите индустрии. С 363 000 работни места, записани в тази област, Париж е направил, както и Лондон и повечето големи световни столици.

Места

Лион

Address
7-9 rue Cambronne
75015 Лион, Оверн-Рона-Алпи, Франция

Лион

Address
23, rue Camille Roy
69007 Лион, Оверн-Рона-Алпи, Франция

хомосексуалист

Address
64, rue Marquette
54000 хомосексуалист, Гранд Ест, Франция

приятен

Address
6, avenue Désambrois
06000 приятен, Прованс-Алпи-Лазурен бряг, Франция

Бордо

Address
8, rue du gén. de Cheyron
33100 Бордо, Nouvelle-Аквитания, Франция

Торино

Address
5 Via Pisa, 10152
Торино, Пиемонт, Италия