Izmir Institute of Technology

Представление

Прочетете официалното описание

Кратък преглед на историята IZTECH е, академичния състав и на Campus

İzmir технологичен институт е един от държавните университети в Турция и една, която бе създадена през 1992 г. с цел да се предложи по-високо ниво на образование и провеждане на научни изследвания в технологични области. Средата на образованието в нашия институт е английски. Той е един от двата турски институти на технологии, които са най-напредналите модели на техническите университети в днешния свят. След като за първи път започна с магистърски програми през 1994 г. в центъра на Измир, на факултетите са приемане на студенти в бакалавърски програми, както и от 1998 г. насам. От 1999 г. институтът постепенно започна да се движи към своя кампус площ в Урла край село Gülbahçe от центъра на Измир, където тя е функционирала от основаването си. Нашият институт, покриващи около 3500 хектара земя, има закрита площ от около 132 000 кв. м за образователни и изследователски дейности, и тя все още се развива.

İzmir технологичен институт предлага завършил, така и на висшето образование на студенти в

Факултет по инженерство Факултет на науките Архитектурен факултет Graduate School на Engineering & Sciences

В нашия институт образователни и изследователски дейности са извършени в 10 бакалавърски, 25 магистърски и 12 докторантски програми с общо 2200 студенти, от които 1600 са тук за тяхното бакалавърско образование. Трябва също да се отбележи, че 6 от капитана, и две на програмите за докторска степен са интердисциплинарни.

Всички образователни и изследователски дейности са в съответствие с международните норми. С нашия студент и основаните на проекти образователни методи, нашата мисия е да проправи пътя за съвременните хора, които ще бъдат в състояние да произвежда необходимите технологии за тяхната страна, с тяхното творчество, изследователски способности и успехи в работата в екип. Завършилите са високо оценени както в рамките на страната и в чужбина, и с основание можем да се похвалим, че те са допуснати до топ магистърски програми със стипендии. Освен това, от най-ранните години, нашите ученици са насърчавани да учат в напълно оборудвани лаборатории за тяхното личностно развитие в съответните области.

В момента има около 100 изследователски проекти, подкрепяни от Службата за държавна Planning (съкратено DPT на турски) и Съвета на Турция научни и технологични изследвания (съкратено TUBITAK на турски). В допълнение, близо 300 научноизследователски проекти са подкрепени от IZTECH средствата за научни изследвания. Така, че не би било преувеличено да се каже, че нашият институт обогатява световната наука, като допринася за универсално знание. Отделно от това, в съответствие с неговата мисия за насърчаване на производството на висока добавена стойност, нашият институт е също така дом на технологично развитие зона İzmir, която се превърна в синоним на самия институт. В рамките на тази зона, на около 70 фирми работят в съответните им области, което дава възможност на нашите ученици възможност да вземат участие както в областта на изследванията и служат на своите стажове. По този начин, те понякога се ползват привилегията на вземане на бъдещи работни контакти или дори да започне професионалната си живот чрез създаване на собствен бизнес в рамките на зоната.

Места

Измир

Address
İzmir Yüksek Teknoloji Enstitüsü,
Urla

35430 Измир, Измир, Турция

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия