Прочетете официалното описание

Благодарим Ви за проявения интерес към нашата институция и добре дошли в Средиземноморското училище за бизнес.

Визията на South Mediterranean University е да бъде отправна точка за високи образователни постижения в Тунис и извън нея. Нашите строги програми обединяват иновативни методи на преподаване с най-новия напредък в управлението, подготвяйки мениджърите и лидерите да добавят ефективна и устойчива стойност за бизнес общността.

Нашите програми се отличават с изключителна мрежа от преподаватели, служители и студенти, които се събират в мултикултурна среда с интелектуална жизненост, сравнима с тази на най-добрите институции за висше образование по света.

Освен международното ни признание от два от най-престижните международни органи за акредитация (AMBA и EFMD-EPAS), значителният брой конференции, семинари и обучителни програми, организирани в нашата институция, превръщат MSB в център за взаимодействие между изследователи, предприемачи и политици по отношение на текущите икономически социални и политически въпроси.

Ако решите да се впуснете в опит за промяна на живота и да се присъедините към мрежа от над хиляда изтъкнати възпитаници, които се стремят да направят разликата в региона и извън нея, програмите на MSB са за вас.


112142_pexels-photo-1595391.jpeg

история

Още през 2002 г. SMU имаше късмет да получи подкрепата на своите учредители, сред които корпорации, бизнес лидери, професионалисти и учени. Този първоначален екип на SMU създаде програмата Executive MBA, която беше наблюдавана от Pr. Махмуд Трики. Към него се присъедини и екип, в който участваха д-р Тауфик Йеласи и Набил Трики, след това стратегически консултант в Boston Consulting Group в Париж.

Тъй като програмата набира скорост, екипът се разширява и включва Нейла Гарсала, Станфорд Алумна, притежаваща магистърска степен по мениджмънт; ИТ инженерите Haythem Abdelkafi и Nadhir Douma в допълнение към MBA притежателя на Университета Джордж Вашингтон, Hala Ammar.

SMU счита днес специален екип от повече от 60 служители, над 30 щатни преподаватели и около 1200 студенти в университета.

112144_pexels-photo-1181622.jpeg

Мисията на MSB

  • Да предложи глобално образование чрез създаване и разпространение на знания, свързани с бизнес средата.
  • Насърчаване на ценностите на високите постижения, предприемачеството, иновациите и отговорното лидерство.

Визия на MSB

  • Да направим нашия университет демонстрация и вдъхновение за университетската система в Тунис и извън нея: Регионален център за върхови постижения

Стойности на MSB

  • превъзходство
  • ръководство
  • Иновация
  • Доверие

112143_people-woman-coffee-meeting.jpg

акредитация

Национална акредитация

Всички програми на MSB са одобрени от Министерството на висшето образование, научните изследвания и информационните и комуникационни технологии.

Мисия Международни акредитации

В MSB ние излизаме отвъд националната акредитация, като се стремим да бъдем препратка в региона, ние сме горди да задържаме както АМВА, така и EPAS акредитациите в допълнение към признаването на CFA.

Акредитация на AMBA

MSB е горд да има: Единствената магистърска програма по управление на бизнеса (MBM) в АФРИКА, акредитирана от Лондонската асоциация на MBA (AMBA, London).

Единствената магистърска програма по бизнес администрация (EMBA) в Тунис и няколко от тях в АФРИКА, акредитирана от Асоциацията на MBA в Лондон (AMBA, Лондон).

Акредитация на EPAS

MSB се гордее с: Единствената бакалавърска програма в Тунис, акредитирана от EPAS, втората в Северна Африка и трета в Африка.

* Европейската програма за акредитация на програмите (EPAS), която цели да оцени качеството на програмите за управление и дипломите. EPAS е част от Европейската фондация за развитие на управлението (EFMD), международна организация със седалище в Брюксел.

CFA Institute ® Принадлежност

MBM на MSB

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Курсове за ръководители

South Mediterranean University

Нашата MBM програма в MSB цели амбициозни свежи дипломирани студенти или млади специалисти с висше образование в различни академични среди, които се стремят към достъп до ... [+]

Международно акредитирани магистри за глобална кариера

Магистър по бизнес мениджмънт (МБМ) в MSB привлича амбициозни свежи дипломирани студенти или млади специалисти с висше образование в различни академични среди, които се стремят към достъп до високи управленски позиции.

MSB цитиран от Financial Times като модел на бизнес училище, който да следва в Африка90% Професори с докторска степен от видни университети80% * Завършилите обучение са наети в рамките на 6 месеца16% * Стартира собствен бизнес (след дипломирането)Специализации:маркетингКорпоративни финансиГОЛЯМА ИНФОРМАЦИЯОтдел Човешки ресурсиВерига за доставки... [-]
Тунис Tunis
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
24 - 30 месеца
Кампус
Научете повече на английски
Address
Berges du Lac 2
1052 Tunis, Tunis, Тунис