Dhurakij Pundit University's International College

Представление

Прочетете официалното описание

DPUIC е Международен колеж, създаден с Dhurakij Пундит университет да отговори на нарастващото търсене на специалности на международните стандарти за обучение на английски език. Причините за това са очевидни като се започне. Всяка година стотици тайландски студенти прекарват огромни суми пари, за да учат в университети, колежи и училища в чужбина. Тези с никакви финансови средства, за да отидат в чужбина имат ограничени възможности за получаване на висше образование на английски у дома. Чрез извършване на такива курсове, достъпни в Банкок, DPUIC е в състояние да отговори на техните нужди и да им спести време и пари, както добре.

За чуждестранните студенти е много привлекателен за изучаване в достъпна, процъфтяваща град Банкок, в близост до световно известните плажове и културни забележителности. DPUICoffers девет Бакалавърския, следдипломно и doctoratal програми (с възможности за множество концентрации) в areassuch като бизнес администрация, интегрирани маркетингови комуникации, управление на туризма и бизнес информатика. Още програми са планирани за бъдещето. С студенти от региона, включително Китай, Камбоджа, Бутан и Виетнам, както и за обмен на студенти от дори по-нататък, DPUIC е изграждането на истинска международна общност.

DPUIC възпитаници не само ще получат степени на международните стандарти, но и да спечелят компетентност на английски език. Нашите чуждестранни и местни лектори са професионално квалифицирани и обучени да помогне на студентите в правилната употреба на английски език в и извън техните лекционни зали.

Под различни схеми за обмен на студенти, DPUIC студенти също имат възможност да се учат един или два семестъра на техния курс на работа в определени университети в Европа, Америка или Австралия. Опитът, получен от това ще разшири своя обхват и разбиране на международната общност.

Моля, не се колебайте да се свържете с нас за повече информация, както и да ни посетите в Facebook: https://www.facebook.com/dpu.international.college

Места

Банкок

Dhurakij Pundit University, DPU International College

Address
DPU International College
Dhurakij Pundit University
6th Floor, Building 6
110/1-4 Prachachuen Road
Laksi

10210 Банкок, Тайланд