Yuan Ze University & College of Management

Представление

Прочетете официалното описание

Защо YZU

Университетът Yuan Ze има пет колежи, включително

 • управление
 • Хуманитарни и социални науки
 • информатика
 • Електротехника и комуникационна техника
 • Инженерство

Насочени към ключови изследователски центрове в Тайван, нашите изследователски центрове за горивни клетки и комуникационни центрове интегрираха всички ресурси и набраха таланти във всички свързани с инженерните отдели в YZU чрез подкрепа от проекта Top Universities.

Times Higher Education - Световната класация на университетите

 • Световна университетска класация 2019: 1001
 • Класиране на младите университети 2018: 201-250-та
 • Класиране на университетите в Азия 2019: 251-300-та
 • Нововъзникващи икономики 2019: 251-300-та

QS World University Rankings

 • 2019 Университетска класация в Азия: 199

Възможности за стаж

Като част от филантропските програми на Far Eastern Group, ние установихме тесни отношения с всички нейни филиали, за да образуваме индустриален и академичен съюз.

Планът за стаж както за домашни, така и за международни студенти може да бъде напълно реализиран чрез такава мрежа. Въз основа на уникалната ниша, която YZU създаде, ние предоставяме добавена стойност на студентите и преподавателите и очакваме да бъдем еталонният университет в сътрудничество между индустрията и академията.

Студентски награди

 • 2019 Stanford Design Challenge Трето място „Бой с възглавници“ от екипа на YZU, CKfablab
 • Конкурс за CAD 2018 в ICCAD Второ място Dep. Компютърни науки и инженерство
 • 2018 ASIAGRAPH Reallusion Award награда за най-добър режисьор Dep. Информационна комуникация
 • 2018 г. Москва Международен салон на индустриална собственост Златен медал Деп. Информатика

обща спалня

Международните студенти (студенти и студенти по обмен) имат предимство пред общежитието на YZU. YZU има две общежития в кампуса, които са 1-ва и 2-ра общежития, всяка с обща за мъже и жени. Всички международни студенти ще бъдат подредени в Първото общежитие.

Жилищна зона

Discovery Plaza е зона до фитнес центъра на YZU, която се намира в спалното помещение. Той разполага с разнообразен избор от кафенета, магазин за фамилни Mart (15% ff при всички покупки), център за фотокопиране и денонощен банкомат (FarEastern International Bank и Chunghwa Post). Тази зона създава малък, но удобен център за живеене.

Освен, че гарантираме успеха на студентите в техните преподаватели, ние също така провеждаме редица дейности и празненства за резиденцията, като „Празник на хляба“, Танцови партита на открито, Зимно слънцестоене, Коледни тържества, безплатен празник на късната нощ през средата седмица и много други. Социалните поводи и братството / сестринството определено ще закръглят вашето уни преживяване.

Residential Area

Библиотека

Бидейки удостоена с наградата „Архитектор на списанието“ и „Наградата за далечен Изток за архитектурен дизайн“, библиотеката на YZU е дълбоко обичана от студентите заради своите удобни за читателите дизайни на околната среда. Това е добре известна атракция в кампуса и беше популярно място за снимане на много драми, реклами и музикални клипове. Библиотеката има повече от 300 000 колекции и достатъчно области за обучение, които интегрират мултимедийни аудио-визуални функции. Библиотеката предоставя и услуги за сътрудничество между библиотеките, което позволява на преподавателите и студентите да влизат и да заемат книги от оперативни звена и институти извън университета.

Library

Мандаринов китайски кът и клас за подготовка TOCFL

Международните студенти са добре дошли да участват и да разговарят с учители и местни студенти. С различни теми за всяка сесия, международните студенти получават повече информация за Тайван и китайската култура, която не се преподава в часовете, докато подобряват уменията за слушане и говорене на китайски език на мандарин. YZU има и безплатен подготвителен клас за тест по китайски като чужд език (TOCFL) за международни студенти, който може да ги запознае със структурата на теста, да им даде съвети за оценка в TOCFL и да засили общите им умения на китайски мандарин.

ЗАПИШИ СЕ СЕГА --

Период на кандидатстване: 1 март-15 април 2020 г.

Места

Таоян

Address
YZU, Building 7
Таоян, Град Таоюан, Тайван

Програми

Това училище също предлага: