National Taiwan University College of Management

Представление

Прочетете официалното описание

AACSB Accredited

Visions National Taiwan University е цялостна изследователски институт, който се основава на цялостна и интегрирана академична фондация.

Студенти и преподаватели на университета са сред най-прекрасното в нацията и нейния девиз на "Integrity, Diligence, Fidelity и Доброта" са послужили като основополагащи при постигане на образователни, научни изследвания, както и административна постижения.

С основаването си корени в тези идеали, NTU продължава да осигурява разнообразна, конкурентна и международна учебна програма, като същевременно настоява за силна академична подготовка за авангардни изследвания и развитие. Той също така активно търси възможности за сътрудничество с отрасли в частния сектор, така че да изпълни своите социални отговорности на връщане към обществото. Като един от световните виден изследователски и образователни институти, предоставящи лидерство и академични постижения в широк спектър от дисциплини, визия NTU за бъдещето е в крайна сметка да напредне като номер едно китайски език университета на, както и да бъдат включени в списъка на най-доброто от всичко, международни университети.

Установен

1928 г. като Taihoku Imperial университет 1945 като National Taiwan University

Факултет (от 2013 г.)

Пълен работен ден Факултет: 2044 Почасова Факултет: 1911

Студенти (например от 2013 г.)

Бакалавърски: 16588 Магистърска: 10989 Докторат: 4591 Общо: 32168

Академик и изследователски единици

NTU е съставена от 11 гимназии, 54 катедри, и 105 дипломирани институти, отпускане на около 8000 градуса годишно. Университетът разполага и с редица международни и национални изследователски центрове, както и над три дузини университетски изследователски центрове.

Кампуса

Кампус на университета се простира на около 34 283 хектара през цялото на Тайван, с основния корпус, разположен в сърцето на столицата на страната, Taipei City. Main Campus Колеж по медицина и Университетска болница University Farm Chubei Branch Yinlin Branch Xitou Experimental Farm

Девиз

"Integrity, Diligence, Fidelity и Доброта"

Почести

1 Нобелов лауреат, 3 държавни глави

Библиотека Collection

Включва над 4 милиона тома, 40 хиляди периодични селекции, и над 1 млн колекции на различни форми.

Преглед

NTU Колеж по мениджмънт е основана през 1987 година. Като погледна назад, за развитието на колегията може да бъде разделена на четири основни етапа: на елементарен етап, етап на растеж, етапа на разширяване, и на сцената на иновациите и високите постижения. Под ръководството на двете настоящето и миналото деканите, на Колежа вече е съставена от катедрата и Института по бизнес администрация, отдел и Graduate Institute по счетоводство, отдел и Graduate Institute на финансите, Министерството и Института по международни бизнес, отдел и Завършил Института за управление на информацията, Global MBA програма, Executive MBA програма, и на английски преподава бакалавърска програма по бизнес администрация.

NTU Колеж по мениджмънт е дом на 109 изключителни членове на пълно работно време преподаватели, много от които са завършили най-добрите университети в света, като Stanford University, Yale University, Масачузетския технологичен институт, Университета на Чикаго, Университета на Пенсилвания, Northwestern University, и т.н. По отношение на академичните изследвания, повече от 100 статии се публикуват ежегодно от преподаватели от Колежа в SSCI и SCI списания, постижение, заедно с постоянен ръст, който затвърди международния рейтинг на Колежа. Считано от 2012 г., населението на студент е около 3600, всичките от които са обещаващи елити за напредъка на утрешния ден.

През последните няколко години, Колежът е активно ангажирани в насърчаването на международните академичен обмен и при формулирането на стратегии за интернационализация, както в резултат на спечелването на широка гама от acclaims от международното академичните среди. През 2010 NTU Колеж по мениджмънт бе официално акредитирана от AACSB интернационал, чест, който е помогнал на престоя College в крак с високо качество на научните изследвания и образованието сред най-високо ниво на опасност бизнес училища в света.

От 2010 г. Колежът е активно започна поредица от инициативи за интернационализация, които включват подписването на меморандуми за разбирателство по програми и технологии с двойна степен с Пекинския университет и университет Фудан на континентален Китай и изграждане на партньорства със стратегически партньори университети в Конг САЩ и Хонг от гледна точка на задълбочаване на сътрудничеството и насърчаване на обмена на световните академични ресурси. В същото време, на Колежа си сътрудничи с известни местни предприятия в развитието на първата в света бизнес училище, което е включено в облака технологии в преподаването и ученето чрез създаването на академична програма на изчислителни облаци приложение. Във всички, Колежът не щади усилия в стремежа за укрепване на глобалната си стоене сред световните топ бизнес училища.

Зрение

Нашата визия е да се превърне в един от водещите за управление на училищата в региона Азия и постигане на световно признание за изключителния си образование и научните изследвания.

Мисия

Мисията на колежа е да се култивира на академичните и бизнес сектори, чрез високо качество на екосистемата, която улеснява ученето и иновациите. Тези засилени въздействия включват

Образователен въздействието
Академик въздействието
International въздействието
Industrial въздействието
Социално въздействие

Основни ценности (Теда)

Работа в екип (團隊 合作)
Отчетност (負責任)
Integrity (誠信 正直)
Diligence (勤勉)
Ambition & Vision (抱負 與 遠見)

Обединявайки първокласен талант и сътрудничество за установяване на световно ниво колеж по мениджмънт

Докато цялостна стратегия на университета за интернационализация цели за 33% участие на студент (приблизително 1/3; основно университетско ниво) в краткосрочни проучвания в чужбина, на Колежа по мениджмънт нетърпение настояват за 100% участие на студент чрез широк спектър от възможности, достъпни за тях борса.

NTU Колеж по мениджмънт очаква своите студенти да станат не само лидери на местни фирми, но изключително търсен бизнес професионалисти в Азия и други части на света, водещите предприятия чрез корпоративни преобразувания и глобалното стратегическо картографиране, засилване на въздействието на Тайван на световната икономика, и в чест тяхната Алма матер със своите постижения, от своя страна, удостоверяващ статута на NTU Колеж по мениджмънт като премиер бизнес училището в света на Mandarin-говорящите.

Тук се предлагат програми по:
  • Английски

Преглед Global MBA »

Програми

Това училище също предлага:

Видео

NTU Global MBA

За контакти

National Taiwan University

Адрес No.1,Sec. 4, Roosevelt Rd., Taipei City 106, Taiwan(R.O.C)
Taipei, Тайван
Уебсайт http://gmba.ntu.edu.tw/en
Телефон +886 2 3366 1030