Прочетете официалното описание

За ZOE

Глобалната икономика ни доказва ежедневно организационната потребност от талант "предна" и "водеща", за да успее да се сдобие с все по-сложни и конкурентни световни пазари. За да се постигне "най-добрият" възможен резултат за организациите, развиването на подходящия талант е толкова необходима, колкото и наемането и задържането на служители.

Кои сме ние?

ZOE Talent Solutions е глобална фирма за обучение и консултации, която обслужва водещи фирми в много страни. Специализираме в решения за изграждане на капацитет и развитие на таланти за физически лица и организации, чрез нашите изключително персонализирани курсове и обучителни сесии в широк спектър от дисциплини.

И какво ще правим?

ZOE подпомага организациите при определянето на техните най-важни цели и ръководства на екипите за управление, като работи в тясно сътрудничество с всеки член, за да направи трайни подобрения в тяхното изпълнение. По този начин този процес обещава определено увеличение на приходите и спестяванията и по-висока възвръщаемост на инвестициите (ROI). В продължение на почти десетилетие екипът ни е изградил глобално препоръчително предприятие с уникални умения, включващи и не само обучение, улеснение, консултиране и стратегии.

Как да го направим?

Високо ангажираните и опитни професионалисти в ZOE осигуряват на своите клиенти най-високото качество на обучение и изграждане на капацитет на конкурентни цени, свързани с уникална гъвкавост, за да отговарят на нуждите на своите клиенти.

Нашият основен фокус е "Пълно удовлетворение на клиента". Това формира основата на нашата работна философия, култура и всичко, което правим. Нашият успех ни позволи да предприемем все по-голям обем проекти наскоро. Спечелването на доверието на нашите клиенти всеки път е това, което ни мотивира да се стремим към едно несравнимо отличие.

Ние триумфираме, като работим в тясно сътрудничество с всяка организация, за да отключим силата на своя народ и да гарантираме, че нашите решения за обучение отговарят на техните нужди от обучение и развитие, както и да увеличат своя бизнес успех.

ZOE има всеобхватни познания и опит в областта на служителите и организационното развитие. Това, заедно с ангажимента за доставка на иновативни и водещи решения за растеж, ни позволи да продължим да растем последователно, дори и в условията на неблагоприятни пазарни условия.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Address
Singapore, Сингапур
Address
Middle East – Head Office 918, Blue Bay Towers, Al Abraj Street (Marassi Drive), Business Bay
Dubai, Dubai, Обединени Арабски Емиерства
Телефон
+971 4 558 8245
Address
Almaty, Almaty Province, Казахстан
Address
Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Малайзия
Address
Mumbai, Maharashtra, Индия
Address
Maldives Online, Малдивски острови
Address
Accra, Greater Accra Region, Гана
Address
Cairo, Cairo Governorate, Египет
Address
Cape Town, Western Cape, Южноафриканска Република
Address
Nairobi, Nairobi County, Кения
Address
Amsterdam, North Holland, Холандия
Address
Athens, Central Athens, Гърция
Address
Bratislava, Bratislava Region, Словакия
Address
Budapest, Унгария
Address
Geneva, Geneva, Швеция
Address
Istanbul, Istanbul, Турция
Address
London, England, Великобритания
Address
Lisbon, Lisbon, Португалия
Address
Manchester, England, Великобритания
Address
Paris, Île-de-France, Франция
Address
Prague, Prague, Чехия
Address
Vienna, Vienna, Австрия
Address
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Обединени Арабски Емиерства
Address
Amman, Amman Governorate, Йордания
Address
Doha, Doha, Катар
Address
Riyadh, Riyadh Province, Саудитска Арабия
Address
Houston, Texas, Съединени Американски Щати
Address
Toronto, Ontario, Канада