Zoe Talent Solutions

Представление

Прочетете официалното описание

За ZOE

Глобалната икономика ни доказва ежедневно организационната потребност от талант "предна" и "водеща", за да успее да се сдобие с все по-сложни и конкурентни световни пазари. За да се постигне "най-добрият" възможен резултат за организациите, развиването на подходящия талант е толкова необходима, колкото и наемането и задържането на служители.

Кои сме ние?

ZOE Talent Solutions е глобална фирма за обучение и консултации, която обслужва водещи фирми в много страни. Специализираме в решения за изграждане на капацитет и развитие на таланти за физически лица и организации, чрез нашите изключително персонализирани курсове и обучителни сесии в широк спектър от дисциплини.

И какво ще правим?

ZOE подпомага организациите при определянето на техните най-важни цели и ръководства на екипите за управление, като работи в тясно сътрудничество с всеки член, за да направи трайни подобрения в тяхното изпълнение. По този начин този процес обещава определено увеличение на приходите и спестяванията и по-висока възвръщаемост на инвестициите (ROI). В продължение на почти десетилетие екипът ни е изградил глобално препоръчително предприятие с уникални умения, включващи и не само обучение, улеснение, консултиране и стратегии.

Как да го направим?

Високо ангажираните и опитни професионалисти в ZOE осигуряват на своите клиенти най-високото качество на обучение и изграждане на капацитет на конкурентни цени, свързани с уникална гъвкавост, за да отговарят на нуждите на своите клиенти.

Нашият основен фокус е "Пълно удовлетворение на клиента". Това формира основата на нашата работна философия, култура и всичко, което правим. Нашият успех ни позволи да предприемем все по-голям обем проекти наскоро. Спечелването на доверието на нашите клиенти всеки път е това, което ни мотивира да се стремим към едно несравнимо отличие.

Ние триумфираме, като работим в тясно сътрудничество с всяка организация, за да отключим силата на своя народ и да гарантираме, че нашите решения за обучение отговарят на техните нужди от обучение и развитие, както и да увеличат своя бизнес успех.

ZOE има всеобхватни познания и опит в областта на служителите и организационното развитие. Това, заедно с ангажимента за доставка на иновативни и водещи решения за растеж, ни позволи да продължим да растем последователно, дори и в условията на неблагоприятни пазарни условия.

Тук се предлагат програми по:
  • Английски

Преглед Курсове »

Програми

Това училище също предлага:

За контакти

Адрес Singapore, Сингапур

Адрес Middle East – Head Office 918, Blue Bay Towers, Al Abraj Street (Marassi Drive), Business Bay
Dubai, Dubai, Обединени Арабски Емиерства
Телефон +971 4 558 8245

Адрес Almaty, Almaty Province, Казахстан

Адрес Kuala Lumpur, Federal Territory of Kuala Lumpur, Малайзия

Адрес Mumbai, Maharashtra, Индия

Адрес Maldives Online, Малдивски острови

Адрес Accra, Greater Accra Region, Гана

Адрес Cairo, Cairo Governorate, Египет

Адрес Cape Town, Western Cape, Южноафриканска Република

Адрес Nairobi, Nairobi County, Кения

Адрес Amsterdam, North Holland, Холандия

Адрес Athens, Central Athens, Гърция

Адрес Bratislava, Bratislava Region, Словакия

Адрес Budapest, Унгария

Адрес Geneva, Geneva, Швеция

Адрес Istanbul, Istanbul, Турция

Адрес London, England, Великобритания

Адрес Lisbon, Lisbon, Португалия

Адрес Manchester, England, Великобритания

Адрес Paris, Île-de-France, Франция

Адрес Prague, Prague, Чехия

Адрес Vienna, Vienna, Австрия

Адрес Abu Dhabi, Abu Dhabi, Обединени Арабски Емиерства

Адрес Amman, Amman Governorate, Йордания

Адрес Doha, Doha, Катар

Адрес Riyadh, Riyadh Province, Саудитска Арабия

Адрес Houston, Texas, Съединени Американски Щати

Адрес Toronto, Ontario, Канада