Management Development Institute of Singapore (MDIS)

Представление

Прочетете официалното описание

Management Institute развитие на Сингапур (MDIs)

Институтът за развитие на управлението Сингапур (MDIs), основан през 1956 г., е в Сингапур старият не за печалба професионален институт за обучение през целия живот. Дозиращи инхалатори има две основни дъщерни дружества: Management Institute развитие на Сингапур Pte Ltd (MDIs Pte Ltd) да наблюдава своите Сингапур академични дейности, и дозиращи инхалатори International Pte Ltd за по-нататъшното му стратегия глобализацията.

Дозиращи инхалатори предлага добре акредитирани курсове, семинари и услуги за управление и възможности за физически лица, за да се развиват професионално чрез академични програми в Бизнес и мениджмънт, инженеринг, моден дизайн, информационните технологии, здравеопазването и науките за живота, масови комуникации, психология и Пътувания, туризъм и хотелиерски мениджмънт , Тези програми се предлагат в сътрудничество с високо оценен университети в Австралия, Франция, Обединеното кралство и Съединените американски щати.

През септември 2008 г., дозиращи инхалатори създаде своя първи чужбина кампус в Ташкент, столицата на Узбекистан в Централна Азия, за да предложи на световно ниво висше образование на студенти от региона на Централна Азия. А забележителност сделка също се постига с EduCity @ Iskandar в Джохор, маркировка за първи път лично сингапурската висше институция е направила набег в Малайзия. Това ще бъде втората от чужбина кампуси дозиращи инхалатори "и ще отвори вратите си за 2000 студенти около 2015. След приключване на строителството на трета фаза през 2023 г., в кампуса изглежда ще се погрижат за повече от 10000 студенти. Дозиращи инхалатори има представителни офиси в Китай, Индия, Индонезия, Шри Ланка, Тайланд и Виетнам, както и агенти в Азия, Африка и Близкия изток.

дозиращи инхалатори съоръжения

Дозиращи инхалатори има история на предоставяне на обучение и образователни услуги в общността и нацията. The S $ 35,000,000 дозиращи инхалатори Campus в Stirling Road заема три хектара площ и разполага на състоянието на най-съвременните класни стаи, науките за живота и компютърни лаборатории, център за обучение на персонал, студио на масовите комуникации, инженеринг лаборатория и работилница, както както и модно студио. Кампусът разполага и амфитеатър за настаняване на художествени представления и други прояви, както и напълно оборудвани спортни съоръжения, такива като фитнес зала и игрища за бадминтон.

Кампусът е включен Wi-Fi, което позволява на студентите достъп до World Wide Web навсякъде на територията на колежа. В допълнение, дозиращи инхалатори подобрява ученето опит на учениците със система Blackboard Learning и технология за стрийминг видео, което позволява на онлайн достъп до конспекти, учене ресурси и записани уроци всяко време и навсякъде.

Дозиращи инхалатори има друг живот център, дозиращи инхалатори Dhoby Ghaut, в Orchard Road.

Постигане на EduTrust Сертифициране

Успехът на завършилите дозиращи инхалатори "се дължи на силната ангажираност на института на високи стандарти за качество на образованието. Постигането на сертифициране EduTrust (4 години), издадена от Съвета за частното образование през 2010 г. е крайъгълен камък за дозиращи инхалатори, тъй като свидетелства за образцови образователни и бизнес съвършенство стандарти на института. Дозиращи инхалатори също е сред първата партида от частни учебни заведения (Peis) да бъдат регистрирани по подобрена рамка на регистрация.

Дозиращи инхалатори Интегрирана Campus на бъдещето

The дозиращи инхалатори Residences @ Стърлинг е първият хостела в Сингапур, за да бъде присъдена наградата Green Mark Gold Plus. Остойностяване S $ 80 милиона, новият 15-етажна Хостелът се състои от 782 климатизирани стаи, 14 апартамента, лекция театър и кафене. екологичен хостел може да побере 1700 студенти и е напълно интегрирана, така че учениците да могат да живеят, учат и играят в един интерактивен и благоприятна околна среда.

Места

Сингапур

Address
501 Stirling Road
148951 Сингапур, Сингапур