International American University - College of Medicine

Представление

Прочетете официалното описание

ЗА

Основана през 2003 г., Международният американски университет се намира в сърцето на Карибските острови, в южния квартал, Vieux Fort, Св. Лусия, Западна Индия. Университетът е нает и упълномощен от правителството на Сейнт Лусия да предоставя различни бакалаври и следдипломни степени, включително доктор по медицина (MD) степен. Предлагаме най-съвременна учебна програма в медицинското образование, използвайки най-новите технологии и методи на преподаване, базирани на американския модел и се предлагат от екип от експерти. Всяко медицинско училище има свои уникални характеристики, ясно изразена личност и цели за бъдещето. Нашата мисия е да предоставяме качествено медицинско образование на способни и силно мотивирани хора, които искат да преследват кариера в медицината. Чрез многобройни сътрудничества със здравни организации, академични лечебни заведения и други ключови заинтересовани страни, ние изиграхме важна роля в развитието на здравната и образователната инфраструктура в Сейнт Лусия и осигурихме обучение и обучение на стотици здравни специалисти и студенти по света.

Нашият екип обединява разнообразие от знания и опит от всеки ъгъл на здравната индустрия. Висшата ръководна група включва членове от американското и канадското медицинско образование и системите за здравеопазване. Нашият персонал на пълен работен ден се състои от опитни специалисти от различни области на медицината, образованието, научните изследвания, медицинското планиране, здравните информационни технологии, развитието на бизнес стратегиите, лидерството и мениджмънта. Нашите услуги и програми продължават да черпят от опита на нашия факултет и персонал в медицинското училище и всички наши обучаващи болници и институции.

история

Международен американски университет е основан през октомври 2003 г. във Vieux Fort, Сейнт Лусия с акт на парламента на правителството на Сейнт Лусия. На 1 февруари 2004 г., с едва девет ученици и пет отдела, започнаха часовете. Студентите в IAU идват от цяла САЩ и по света, включително Канада, Индия, Нигерия, Съединените щати, Обединеното кралство, Западна Индия и Замбия, за да преживеят истинско персонализирано медицинско образование.

По покана на правителството на Сейнт Лусия, учредителите на IAU създадоха Колежа като пряк отговор на нуждите и стремежите на американските студенти от предучилищна възраст, които искат да обслужват американската здравна система. През последното десетилетие ръководството на университетите и членовете на общността на колеж по медицина в IAU са посветени на разработването на лекари, които се грижат за подобряването на състоянието на глобалната здравна помощ, включително тази на Северна и Южна Америка. Университетската новаторска учебна програма, базирана на казуси, с клинична интеграция, се ръководи от международен факултет, посветен на успеха на студентите и продължава да привлича студенти от цял ​​свят.

Учредителният декан на университета, д-р Пол Хериан, разработи иновативна учебна програма, насочена към развиване на знанията на студентите по основните науки, както и за повишаване на техните умения за решаване на проблеми чрез учебна програма, базирана на проблеми. Той ръководеше учредителния факултет в предоставянето на учебен център, който продължава да бъде крайъгълен камък на успеха на университета. Д-р Джон Минарчик е един от първоначалните членове на преподавателите, наети да преподават в IAU, и продължава да служи на факултета и до днес. Също така, доц. Д-р Олусина Адесаня, учредител на факултета по клинична медицина, продължава да служи на факултета на IAU и до днес. Всички членове на учредителните факултети са били обучавани или в Съединените щати, Канада, Европа и страните от британската общност, а широкият им опит е довел до предоставянето на педагогика, насочена към студентите, насочена към завършване на скромни и опитни лекари. С течение на годините, факултет от Филипините, Канада, Нигерия и Съединените щати, се присъединиха към нарастващата общност на IAU.

Нашата мисия

Да обучаваме бъдещите лекари да служат безкористно и смирено, като подчертаваме силната медицинска етика и оценката на човешкото достойнство и достойнство.

Нашата визия

Да насърчава и подкрепя жизнена общност за обучение в областта на здравните науки за студенти, преподаватели, персонал и партньори от общността.

Да се ​​изгради изключителна академична програма, опит, всеобхватна подкрепа на учени, приятелска култура и среда, която насърчава студентското благосъстояние, ангажираността на преподавателите и служителите и участието на общността.

Да води иновативна медицинска образователна програма за студенти по медицина, преподаватели и общности.

Да развива изследователски и научни програми с акцент върху приложните изследвания за предотвратяване на болести, персонализиране на медицината и подобряване на здравето на населението.

АКРЕДИТАЦИЯ И КРЕДИТИЪЛ

Като студент по IAU гарантираме удовлетворението на всяко от различните "нива" на пълномощията, необходими за американското, канадското и международното лицензиране.

IAU е нает и акредитиран от правителството на Сейнт Лусия като универсален университет с правомощията да присъди докторска степен по медицина. Отделите на образованието и здравето на Сейнт Лусия одобриха допустимостта на завършилите IAU College of Medicine да практикуват медицина в Сейнт Лусия.

ECFMG: IAU се признава от Образователната комисия за чуждестранни медицински завършили (ECFMG). Това ви дава право да предприемете и трите стъпки от медицинския изпит за медицинско лицензиране в САЩ (USMLE), който трябва да бъде приет, за да станете практикуващ лекар в САЩ

Международна директория за медицинско образование (IMED): IAU е включена в Международната медицинска образователна директория (IMED). Това е точна и съвременна компилация от международни медицински училища, признати от съответната държавна агенция в съответните медицински училища. Признаване от ECFMG зависи пряко от това дали или не в тази директория и училището е вписана.

Световна здравна организация (СЗО): IAU също е включена в директорията Avicenna, която е приемник на Световния списък на медицинските училища на СЗО.

Световен указател на медицинското училище (WDMS): IAU понастоящем е включена в WDMS, разработена чрез партньорство между Световната федерация по медицинско образование (WFME) и Фондация за напредък в международното медицинско образование и изследвания (FAIMER) в сътрудничество със Световната здравна организация и Копенхагенския университет.

Европа на ученето в Европа: IAU също е включена в списъка на Европа World Directory, която е база данни на акредитирани висши учебни заведения по целия свят.

Асоциация на университетите на Commonwealth (ACU): IAU е член на Асоциацията на университетите на Commonwealth и е включена в базата данни на университета. IAU е единственото училище в Сейнт Лусия, вписано в тази директория и едно от малкото карибски училища, изброени.

Медицински съвет на Индия: IAU се признава от Медицинския съвет на Индия (MCI), а завършилите могат да се явят на теста за скрининг на MCI.

Изпращайки този формуляр, давам изрично писмено съгласие на Международния американски университет и неговите представители да се свържат с мен относно образователни програми и услуги, използвайки имейли, телефонни обаждания или текстови съобщения - включително чрез използването на автоматизирана технология за набиране на обаждания или текстове към безжични Или стационарен номер, който предоставям. Разбирам, че това съгласие не се изисква за закупуване на стоки или услуги и че мога да се обадя директно на IAU.

Места

Родни Бей

Address
Родни Бей, Грос Остров, Сейнт Лусия

Балтимор

Address
Maryland
Балтимор, Мериленд, Съединени Американски Щати

Програми

Това училище също предлага: