The Bonch-Bruevich Saint-Petersburg State University of Telecommunications (SPbSUT)

Представление

Прочетете официалното описание

Основана през 1930 г. Bonch-Bruevich Санкт Петербург държавен университет по телекомуникации (SPb-SUT) разполага с 85 годишен опит в обучението на висококвалифицирани специалисти за телекомуникационната индустрия.

Университетът в момента се състои от 9 факултета с 10,000 студенти, преследващи над 20 академични програми. Програмите Бакалавърска степен по информационна сигурност, Info-комуникационни технологии и телекомуникационни системи, както и програмите за степен магистър по Интелигентни инфо-комуникационни системи, информационна сигурност и електронния бизнес се преподават на английски език.

Нашата обучение е тясно свързано с предприятията в реалната икономика. Водещи руски телекомуникационни компании като Rostelecom и РТРС - руската телевизия и радио Broadcasting Network - имат техни упълномощени служби в нашия университет, за да се подготвят специалисти в много тясно сътрудничество с реалните компании нуждае.

SPbSUT тясно сътрудничество и със световни водещи телекомуникационни компании Alcatel-Lucent, AT & T, Hewlett-Packard, Huawei, IBM, Intel, Iskratel, Italtel, Microsoft, Motorola, NEC, Nokia, Siemens, Oracle, RAD, Samsung Electronics, Sony-Ericsson, Sun Microsystems, T-Systems, Tele-2 и др.

Научноизследователска и развойна сфери са също в обхвата на общата ни дейност. И двата университета студенти и преподаватели се ползват от няколко ултрамодерни академични сгради, състоянието на най-съвременните експериментални зони, конферентни зали, фитнес, на науката и технологиите библиотека, зали за резиденции и почивни бази на учениците. Мултимедийни класни стаи осигуряват начин да изнасят лекции в електронен формат. По този начин студентите могат да имат достъп до тях от всяка точка на света, която дава принципно нови възможности за дистанционно обучение.

За повече от 50 години в университета е мултинационална, обединяваща и посредничи общност. В качеството си на телекомуникационно университет въплътяваме амбициите на хората за създаване на надеждни връзки със света и да ги развива в една разнообразна гама от участниците. След 50 години на университета остава ангажиран с преподаване на студенти от над 60 страни от Европа, Азия, Африка и Латинска Америка. Академичният състав от университетите партньори, както и видни бизнесмени от Австрия, Великобритания, Унгария, Германия, Словения, САЩ, Финландия, Швеция и други страни изнасят лекции на предизвикателни въпроси в сферата на телекомуникациите и междукултурен обмен.

Университетът е широко участие в международния обмен на студенти магистърска програма Dual Степен асоциира с Deutsche Telekom Hochschule кожа Telekommunikation (Лайпциг, Германия) и френската обществена гранде école (инженерно училище) Telecom Lille 1 (Лил, Франция). В момента имаме над 70 партньорски споразумения и да се чувстват положително да сключи още повече. Нашият университет предлага курс по Руски език за чуждестранни студенти. След завършването му студентите получават руски език сертификат за изпитване като им позволява да продължат обучението си по всяко SPbSUT отдел на мача степен програма. Ние подкрепяме нашите студенти в техните проучвания и ежедневието. Международното бюро SPbSUT може да ви посъветва за двете академични въпроси и въпроси, социален живот. Всички чуждестранни студенти са снабдени с настаняване.

Живота на студентите е пълен с събития. Ако дойдете в Санкт Петербург от далече, нашият Международен Студентски съвет ще ви помогне да свикнете с многонационалната култура на града и ще ви даде добър насоки по цялото си обучение в университета. Всяка година в университета е домакин на редица специални събития като следното -

Международни Cultures Празниците на изкуствата, спорта и благоволение, Международен ден за приятелство, International Sports Конкурс за Телекомуникации Студенти «Спорт Communication», «Най-TOP-10» Международен конкурс Студентите "Академик Progress и много други.

Ние сме много горди от нашите талантливи и посветени възпитаници. Много Висшистите са станали световно известни учени, бизнес лидери, видни общественици и политици в момента работят по целия свят. Current General ITU секретар д-р Хамадун Туре, е завършил нашия както и; Университета е особено горд с него. Много телекомуникационни изпълнителни директори също са сред нашите престижни възпитаници.

SPbSUT е най-добре свързан към бъдещето!

Тук се предлагат програми по:
  • Английски

Преглед на магистратури » Преглед Summer courses »

Програми

Това училище също предлага:

Магистратура

магистърска степен по infocommunication технологии и телекомуникационни мрежи

Campus Редовна форма September 2019 Русия Saint Petersburg

Този курс ще запознае студентите с основните понятия и принципи на изграждане и организацията на самоорганизиращи се мрежи, прогнози за развитие на световната мрежа в посока на прилагане на концепцията на интернет на нещата, клъстер анализ на мрежовата и алгоритми в самоорганизиращи се мрежи, ZigBee протоколи, 6LoWPAN, УПИ, структурите на мрежи от транспортирането на двигателя и система за интелектуална транспорт, система за електронно здравеопазване, принципите на създаване на медицински мрежи, nanotouch мрежи и тяхната класификация, молекулярни nanonetworks. [+]

Магистърски програма в Infocommunication технологии и телекомуникационни мрежи: Интернет на нещата и самоорганизация Networks

Вие сте добре дошли да кандидатстват за степен Магистърска програма в Infocommunication технологии и телекомуникационни мрежи: Интернет на нещата и самоорганизация Networks в The Bonch-Bruevich светеца - Петербургския държавен университет по телекомуникации (SPbSUT)!

Програмата степен на MSc се приготвя от Факултета по InfocommunicationNetworks и системи и Факултета по икономика и управление. Тя е двугодишна образователна програма преподава на английски език и се извършва в сътрудничество с чуждестранни партньори SPbSUT университети.... [-]


Видео

SPbSUT 85th anniversary