Moscow Academy of Finance and Law

Представление

Прочетете официалното описание

EFMD Equis Accredited

История, мисия и ценности:

Москва Финанси и право University (MFYUA) в момента е водещ частен университет в Русия. През 1995 г. с подкрепата на правителството на Москва и на Асоциацията за международно образование е създадена Moscow Финанси и право Academy. През 2010 г. със заповед на Федералната служба за надзор в областта на образованието и науката MFYUA награден университет статус, потвърждаващ значимото постижение в образователната дейност. MFYUA държавен академичен статус.

Руският недържавен класацията на акредитирани университети, MFYUA от 2003 г. насам се класира първия.

Business School MFYUA е основана през 2010 г., под ръководството на професионалисти, които правят по бизнес администрация във водещите университети в САЩ и Великобритания, и имат богат опит в световните финансови и ИТ компании. Тяхната цел е да се създаде бизнес училище на световно ниво в Русия, като се използва опита на руски и международната бизнес общност и експерти в областта на образованието. Business School The е член на MFYUA RABE (Руската асоциация на бизнес образование), а от 2012 член на престижната асоциация на Образователен EFMD (Европейска фондация за управленско развитие).

Мисия и ценности:

Нашата Business School предлага достъпни, качествено образование и се фокусира върху развитието на личностни качества и потенциал на нашите ученици. Ние се ангажираме да укрепване на тесни връзки с компанията и да се създаде среда за обучение на световно ниво.

Ние осъзнаваме нашата мисия чрез:

  • Привличане на бизнес експерти в процеса на обучение, включително и лекции, семинари, посещения на фирми.
  • Активно участие в дейностите на руски и международни бизнес асоциации, делови игри и състезания, които организират водещи световни компании.
  • Чуждоезиковото обучение, допълнително обучение и стажове в чужбина чрез нашите партньори в чужбина.
  • Интеграцията на развитие като лидер в програми за професионално обучение, както и гарантиране на отворен и честен обратна информация за участниците на личностното им развитие.
  • Участие в проекти, свързани със социалното съзнание и отговорност.
  • инвестиции в качеството на преподаване, и в същото време, ефективно управление на административните разходи на програмата.

Преглед MBA »

Програми

Това училище също предлага: