Irkutsk State Linguistic University

Представление

Прочетете официалното описание

Иркутск държавен лингвистичен университет датира от 1948. По-рано се носят имена: Иркутск държавен педагогически институт за чужди езици, Иркутск държавен педагогически институт за чужди езици. Хо Ши Мина.

Състоянието на университета ИГЛАТА от 1996 г. насам. През 2009 г. университетът е издържало процеса на сертифициране и акредитация, потвърждавайки статута на университет.

За повече от 60 години ИГЛА - единствената езикова гимназия в цялата територия на Сибир и Далечния изток, една от четирите езикови университети в Русия.

ИГЛА днес - е:

  • Повече от 3000 изявени студенти
  • 2 институти и 6 способности
  • 10 области на обучение на образователна
  • 9 завършил специалности
  • Дисертация на Съвета за 3-ти езикови специалности
  • 12 научни школи
  • Повече от 10 чужди езици, които изучават нашите ученици!
  • Сътрудничество с университети в Европа, Азия и САЩ

мисия


Нашата мисия е да произвежда най-високо професионално обучение на персонала за регионите на Русия Сибир и Далечния изток в областта на образованието, междукултурното общуване и поведение фундаментални и приложни изследователски проекти, насочени към осигуряването на междукултурен и кръстосано език диалог между Русия и страните от Източна и Западна граждани в един глобализиран свят.

постиженията

От 2009 г., университетът се развива в съответствие с международните стандарти за система за управление на качеството, която дава възможност на университета през 2011 г. успешно премина процеса на сертифициране и за потвърждаване на съответствието с изискванията на СУК ISO 9001: 2008, ISO 9001-2008 в руската система за регистър, IQNet и ГОСТ Р.

Университетът е част от Консорциума на хуманитарните университети на Шанхайската организация за сътрудничество, както и регионален център (клон Base организация) на езиците и културата на страните-членки на ОНД.

През 2011 г. в университета, създаден Министерството на професионални умения, които са членове на видни обществени фигури, успешни бизнесмени, професионални мениджъри, чиито знания и опит ще допринесе за обучението на специалисти с висше образование.

Преглед Магистратури MA » Преглед на магистратури » Преглед Бакалавриати »

Програми

Това училище също предлага:

Магистратура

Майстор: лингвистика

Campus Редовна форма September 2019 Русия Urik

IGLOO предлага следните области: руски, немски езици, езиците на Далечния Изток и Югоизточна Азия, както и теорията на превода [+]

Майстор: лингвистика

&nbsp

Завършил IGLOO предлага следните области: руски, немски езици, езиците на Далечния Изток и Югоизточна Азия, теорията на превода и междукултурния / преводни комуникация, COMлеки лингвистика чувствителност, теория на комуникацията и юбилейни Международни връзки с обществеността (PR).

Основни области руски език Студенти учат методи на преподаване руски като чужд език, езикова политика и планиране език, актуални проблеми на лингвистиката, руска филология и езикнамеса и изучаването на чужд акцент, основи на сравнителното езикознание, иновативни подходи в преподаването руски език като чужд.... [-]


Магистър по изкуствата (MA)

Майстор: Обучението на учителите

Campus Редовна форма September 2019 Русия Urik

IGLOO предлага следните области: теория и практика на обучението по междукултурно общуване в мултиетническа и мултикултурна среда, литературно образование [+]

Майстор: Обучението на учителите

&nbsp

IGLOO предлага следните области: теория и практика на обучението по междукултурно общуване в мултиетническа и мултикултурна среда,литературно образование, informatsialnye технологии в образованието на учителите.

&nbsp

Степен: Магистър на подготовката на учителите ТЕОРИЯ ПРОФИЛ фокус и практиката на международните СЪОБЩЕНИЕ ЗА ОБУЧЕНИЕ В-етническа и мулти-културна среда Студенти учат комуникации, национални и културни различия в строежа на конфликт на комуникативни основите дискурс lingvodidakticheskie на преподаване руски като чужд език срещу полилогът култури, техники и методи за толерантно обществоОбявления в мултиетническа среда, културното многообразие на света в областта на словото и бизнес етикет, комуникативен курс по английски език, когнитивни лингвистика.... [-]