Pomeranian Medical University in Szczecin

Представление

Прочетете официалното описание

Померански медицински университет в ШчечинПомеранският медицински университет в Шчечин е публичен (държавен) университет с редовна, интрамускулна система за обучение. Нивото на квалификация,: програма за магистърска степен; диплома за висше образование; дългосрочен програмен цикъл.

Има два факултета на университета, които предлагат обучение на английски език:
1. Медицински факултет
2. Медицински факултет и стоматология

Померан Медицински университет в Шчечин предлага изследвания на английски език от 1996 г. на Факултета по медицина и на Факултета по стоматология, тъй като 2006 г. Към момента померан Медицински университет в Шчечин има над 600 ученици на английски програма в двата медицина и стоматология Факултети. Над 250 ученици вече успешно е завършил Факултета по медицина. Всяка година в Университета предлага 100 места във Факултета по медицина и 30 места във Факултета по медицина и стоматология.


Информация, идентифицираща Образователното равнище

Полша като член на Европейския съюз, остават в пълна сила и действие на Директивата 2005/36 / ЕО на Европейския парламент и на Съвета от 7 септември 2005 година относно признаването на професионалните квалификации. Померан Медицински университет в Шчечин предлага учебни програми съвместими с директивите на ЕС, включително ECTS система.

Graduation от померан Медицински университет в Шчечин, както от Медицински факултет и Факултет по медицина и стоматология дава право да:
1. достъп до по-нататъшно проучване: възможност да се прилагат за следдипломно обучение и докторантура;
2. започнем процедурата по медицинска Final Exam [Лекарски Egzamin Końcowy];
3. кандидатства за разрешение за упражняване на професията.

Main Library на университета има постоянен (безплатно за студенти) достъп до интернет бази данни, като например: MEDLINE, SCOPUS, Science Direct, Wiley он-лайн библиотека, оставят количествени; ERIC, Science Direct; Cochrane Collection; ProQuest Наука и технологии; ProQuest медицинска библиотека; EndNote Web; EBSCO; McGraw-Hill; MedTube; и т.н.

Университетът си сътрудничи с много други медицински училища, болници и клиники в Европа. Student като високи оценки може да влезе в програмата ЕРАЗЪМ. ЗУП е подписал договора с университетите в Германия, Франция, Италия и Испания. Това води до възможности за практическо обучение и научен обмен за учителския състав, както и за студентите.

Учениците смятат, че Шчечин е оживен град, с широка гама от социални, културни и развлекателни съоръжения на разположение в района. Чрез изучаване в Шчечин един получава допълнителна полза от изучаването на нова култура. Естествено, медицински проучвания заемат голяма част от ежедневието на учениците, но Шчечин може да осигури широк спектър от дейности, за да се направи в свободното си време. Дейностите варират от голф, футболни и спортни фитнеси до боулинг, басейн и ресторант пълзи. Градът разполага с широка културния живот със своя собствена филхармония, опера, художествени галерии, клубове и т.н. От време на време на време може да бъде мрачен и може да се получи носталгия или малко тъжен и е съвсем естествено да искате да скриете под одеялото с добри ученици от PUM книга или филм получите в навик за търсене на най-високо място, за да Среща с приятели, релакс или просто глътка от чаша горещо кафе. Шчечин има много такива места. Предвид факта, че English Програма студенти са от различни краища на света, като учи в ЗУП предлагат не само отлична подготовка за бъдещите лекари или стоматолози, но и фантастична възможност да живеят и работят в разнообразна среда, в която може да се научи нов език, разбере друга култура или дори наблюдаваме различни научни подходи и техники.

Четири причини да изучаваме медицина в Полша

1. Той разполага с най-съвременни съоръжения.

През май 2013 г. полският хирургически екип стана първият, който изпълни немислимото: революционно, животоспасяващо, пълноправно трансплантиране. Не само операцията, през която 33-годишният пациент е получил трансплантация на кожа и кост, след като е загубил носа си, горната челюст и бузите при злополука, но е и най-бързият времеви интервал в света за такава сложна операция , "Лицевите трансплантации са изключително сложни, относително редки процедури, които обикновено изискват широка подготовка, обикновено месеци или години", казва The Daily Mail.

В челните редици на това и много други медицински сфери, благодарение на модерните си съоръжения и експертен персонал? Полша.

2. Ако говорите английски, вие сте готови.

Тревожи ли се, защото не говориш полски? Не бъди. Всички медицински училища в Полша предлагат обучение на английски език в специалности като фармация, медицински сестри и физиотерапия.

3. Ще бъдете в отлична компания.

Международните студенти съставляват 8,58% от общия брой студенти в полските медицински университети, като студентите от Норвегия, Швеция, Съединените щати, Саудитска Арабия и Канада попълват списъка на изпращащите страни. Като част от Болонския процес, полските университети предоставят дипломи, признати в цяла Европа и акредитирани от много от най-реномираните институции в света. Полша също така си сътрудничи с университети по целия свят. Таксата? Не само ще имате възможност да учите заедно с разнообразно студентско тяло, но и ще имате възможност да разширите мрежата си и да създадете връзки - не само в Полша, но и по целия свят.

4. Ще похарчите по-малко за най-високо качество.

Според Американската асоциация на медицинските колежи (AAMC) средната цена на една година от държавното обществено медицинско училище, включително такси за обучение, такси и здравно осигуряване в САЩ, е 34 492 щатски долара и 58 868 щатски долара в 2016- 2017 учебна година. В същото време таксите за частни училища и таксите надхвърлиха 50 000 долара. Тези цифри не включват разходи, направени извън университета, като жилища, книги и храни.

Разходите за медицинска степен са значително по-ниски в Полша, според данните на Министерството на науката и висшето образование: Обучението на пълен работен ден в държавните училища е безплатно за полските студенти, както и за чуждестранните студенти, които отговарят на определени изисквания, включително гражданите на ЕС / ЕИП. Други международни студенти ще продължат да сключват сделка - плащайки едва 3 000 евро (около 3 200 долара) годишно за проучвания. Не само това, но и те се радват на значително по-ниска цена на живот в сравнение с тези в САЩ и в голяма част от Европа.

Места

Шчечин

Address
Pomeranian Medical University in Szczecin
Rybacka 1

Шчечин, Западнопоморско войводство, Полша

Програми

Това училище също предлага: