Institute Of Business Management

Представление

Прочетете официалното описание

училище

Защо да изберете IoBM?

През последните четири години, IoBM Е класиран като един от най-големите университети в частния сектор, както от Комисията по висше образование на федералното правителство, така и от провинциалното правителство на Синд. Eduniversal, по време на международните си конвенции на Deans of Business Colleges, награди IoBM 2 Palms като една от двете най-добри бизнес училища в Пакистан от 2010 г. насам. Институтът е активен член на Международната асоциация на университетите (IAU), Международната асоциация на президентите на университетите (IAUP), Асоциацията на адвентните колежни училища по бизнес (AACSB), Асоциацията на университетите на Commonwealth (ACU) и е свързана и с няколко Други международни академични организации.

IoBM Създаде връзки и спечели доверието в реномирани чуждестранни бизнес училища и водещи международни институти, асоциации и организации, свързани с споделянето и допринасянето на идеи и прозрения в бизнес обучението и научните изследвания.

Програмите, които предлагаме, включват изпълнителни MBA и MBA (Evening) в различни области, провеждани през уикендите, като се поставя специален акцент върху нуждите на заетите мениджъри и тези, които, след като са завършили една кариера, желаят да се заемат с нова. IoBM предлага програми в управлението на здравеопазването и болниците, финанси и управление на риска, индустриален мениджмънт, управление на телекомуникациите, управление на околната среда и енергетиката, управление на образованието, организационна психология, икономика и много други дисциплини. IoBM преподава в съответните им области. Те преотстъпват своите знания в областта на изследванията и стипендиите на студентите, като им дават възможност да придобият по-добро разбиране на съответните им дисциплини.

Студентите имат достъп до отлични съоръжения и учебни ресурси, тъй като IoBM непрекъснато инвестира в инфраструктурата на университета: библиотека, фитнес зала, спорт, компютърна техника, Wi-Fi оборудване, видео конферентна връзка, модерна сграда в кампуса и субсидирани транспортни съоръжения. IoBM е спечелила репутацията си чрез отличен стаж и завършил трудов стаж. Строгите академични курсове позволяват на завършилите да придобият широка и дълбочина в избраните от тях дисциплини и следователно да навлязат в широк спектър от кариери. Голяма част от завършилите се присъединяват към най-добрите бизнес училища в Европа, САЩ и Канада.

Изследването е основна компетентност на IoBM. Всички членове на общността на IoBM активно участват в разпространяването на знания, като провеждат изследвания в разнообразна област от теми. Институтът публикува изследователското тримесечно списание Пакистан Бизнес преглед (PBR), което е признато от Комисията за висше образование (ХЕК) за категория Х и ECONLIT, вестник на икономическата литература, САЩ. Годишната международна конференция, финансирана от HEC, осигурява платформа за представяне на изследванията, предприети в IoBM. Пакистан вестник на инженерни технологии и наука и вестник на образованието и образованието развитие също се публикуват. IoBM сега е свързано с PERN2, високоскоростна национална мрежа за научни изследвания и образование (NREN) за университетите / институтите и други академични сектори в Пакистан.

училище

Места

Карачи

Institute of Business Management

Address
Korangi Creek
75190 Карачи, Синд, Пакистан
Телефон
+92 21 111 002 004