Westford University College

Представление

Прочетете официалното описание

Westford University College

Westford спечели "Customer Delight награда" от MENAA награди за втора поредна година през 2015 г. и 2016

Westford University College (WSoM) е образователна институция, установена в ОАЕ и да имат здрава присъствие в Великобритания, Близкия Изток, Индия и Южна Африка с цел да се осигури високо реномирани и напреднали Великобритания и Европейския базирани квалификация и обучение по управление на кандидатстващите общности, живеещи в Азия, Африка и Близкия изток. Нашите квалификации са заверени и акредитирани от реномирани акредитирани академична възлагане органи, колежи и университети от Великобритания. Ние предлагаме международно признати бакалавърски и магистърски програми публикувайте които ще дадат възможност на нашите ученици да засенчи и изпъкват в своите предпочитани арени и да усилят стремежа си към съвършенство в избраната от тях кариера или висше образование.

Westford University College е съставена на основата на най-добрите световни практики в онлайн обучение и педагогика; резултатът е интерактивен, динамична марка на образование Завършил умело подходяща за редовни студенти и работещи професионалисти.

Westford University College оптимално използва усъвършенствана технология и силата на интернет, за да ви даде безценен живот, както и глобален опит в мрежа.
Визия
Westford University College предвижда да бъде сред най-добрият избор за кандидатки за кариера, управление чрез предоставяне на най-актуалната, релевантна и високо качество на образованието, смесен с развитието на умения за кандидатстващите студенти, които търсят възможности в световни организации и по този начин преодоляването на пропастта между образование и заетост.
Мисия
Westford University College има за цел да оформи и трансформиране на амбициозен поколение на хора, които имат диверсифицирани заден план до ефективни лидери и мениджъри на утрешния ден с чувство за социални, корпоративни и етични отговорности чрез предоставяне на най-високо образование и обучение за управление, като по този начин те да бъдат подготвени да се превърне в състояние на работа предизвикателни задачи.
Тук се предлагат програми по:
  • Английски

Преглед на магистратури » Преглед Health Diplomas » Преглед Postgraduate Diplomas » Преглед Програми BBA » Преглед Задочни и вечерни MBA » Преглед Годишни програми MBA » Преглед MBA »

Програми

Това училище също предлага:

Магистратура

Master of International Business Management (IMBA)

Online Campus Редовна форма Задочна/вечерна форма 12  Отворено кандидатстване Обединени Арабски Емиерства Sharjah United Arab Emirates Online Ливан Lebanon Online Оман Muscat Oman Online Саудитска Арабия Riyadh Сингапур Singapore Online Jeddah Бахрейн Bahrain Online Индия Delhi India Online Dubai Канада Canada Online Нигерия Nigeria Online Mumbai Bengaluru Abu Dhabi Малайзия Malaysia Online Pune Великобритания UK Online + още 31

Това разбира се е структурирана по начин, който обучаемият ще получи двойно сертифициране, Следдипломна Advanced Diploma в Международен бизнес мениджмънт, присъдена от Cambridge International квалификации, Великобритания и магистърска степен по международен бизнес администрация, издадена от Гулиелмо Маркони University, Италия. Това MBA е акредитирана от Министерство на образованието, Италия и на Съвета за акредитация на висшето образование (Chea), САЩ, откъдето идва и МВА има двойна акредитация от Европа и us.The университет също идва при ENIC NARIC Одобрени университети и е признат в цял свят. [+]

Магистърска степен по международен бизнес администрация, Отличени от Гулиелмо Маркони University, Италия.

Гулиелмо Маркони е от световна класа университет насърчаване на използването на иновативни методологии за учене и подход, основан на развитието на интердисциплинарни знания, умения и компетенции, с особен акцент върху глобалната перспектива. Нашата разнообразна общност има в момента общ брой около 16 000 студенти, приети през степен бакалавър и магистър, 300 преподаватели и академично съветване екип, направен от повече от 200 експерти. Университетските щабове се намират в сърцето на Рим, близо до Ватикана, но множество регионални и международни клонове позволяват на местни и чуждестранни студенти да направят своя изпит и да представят своята дисертация без да напускат собствената си страна или държава. <... [-]


За контакти
Пощенски адрес
PO Box: 28008, Sharjah, UAE
AE
Адрес на мястото
Westford School of Management
UAE Centre
Second floor – BM Towers, Sharjah–Dubai Highway
Al Nahda

Sharjah, Sharjah, AE
Адрес на мястото
Muscat, Muscat Governorate, OM
Адрес на мястото
Oman Online, OM
Адрес на мястото
Riyadh, Riyadh Province, SA
Адрес на мястото
Singapore Online, SG
Адрес на мястото
Jeddah, Makkah Province, SA
Адрес на мястото
Bahrain Online, BH
Адрес на мястото
Delhi, IN
Адрес на мястото
India Online, IN
Пощенски адрес
Westford University College, Al Nahda, Dubai
AE
Адрес на мястото
Dubai, Dubai, AE
Адрес на мястото
Canada Online, CA
Адрес на мястото
Nigeria Online, NG
Адрес на мястото
Mumbai, Maharashtra, IN
Адрес на мястото
Bengaluru, Karnataka, IN
Адрес на мястото
Abu Dhabi, Abu Dhabi, AE
Адрес на мястото
Malaysia Online, MY
Адрес на мястото
Pune, Maharashtra, IN
Адрес на мястото
Westford School of Management LTD
20-22 Wenlock Road
London, N1 7GU
United Kingdom

UK Online, GB