University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah

Представление

Прочетете официалното описание

University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah е създаден за първи път през 2008 г. и е лицензиран от правителството на Рас Ал Хайма. Ние предлагаме студенти за бакалавърска и следдипломна квалификация в няколко дисциплини.

Академичният център е специализиран в области като; Счетоводство, строителство, машиностроене, електротехника

University of Bolton, Academic Centre – Ras Al Khaimah е първата институция, която търси

Академичният център функционира от 42 000 квадратни фута, разполага с класни стаи, лекционни зали, офис пространство, библиотека и инженерни и компютърни лаборатории. В допълнение, нашите студенти имат достъп до различни учебни програми

Western International College (WINC) работи под лиценза за търговия на Western International Corporation, който е новоназначеният доставчик на академична инфраструктура към университета в Болтън

128487_people-coffee-notes-tea.jpgStartup Stock Photos / Pexels

Университетът в Болтън, Академичен център - Рас Ал Хайма предлага следните програми:

Бакалавърски програми

 • BEng (Hons) в машиностроенето
 • Beng (Hons) в строителството
 • BEng (Hons) с усъвършенствано положение в електрическото
 • Бакалавърска степен (отличие) по бизнес управление
 • BA (Hons) в счетоводството
 • BSc (Hons) в компютърните системи
 • BA (отличия) по право
 • BSc (Hons) в психологията

Следдипломни програми

 • Магистър по бизнес администрация (изпълнителен директор - за кандидати с акредитирана бакалавърска степен
 • MBA Top Up (за кандидати, които имат следдипломна квалификация, но не и MBA)
 • Магистърска степен по информационни технологии
 • MSc в управлението на строителни проекти

Защо университетът в Болтън, Академичен център RAK?

Достъпна такса за обучение

Академичният център на университета в Болтън предлага програми на субсидирана такса за обучение, която е половината от таксата за обучение в основния кампус Обединено кралство, за да даде възможност както на местни, така и на международни студенти възможност да получат британско образование с най-добра стойност в ОАЕ.

Истинска и акредитирана британска степен

Академичният център на университета в Болтън в RAK предлага акредитирани британски дипломи от Университета в Болтън, Великобритания. Това са същите степени, предлагани на студенти, които учат в основния университет на Обединеното кралство, с преписите, споменаващи мястото на обучение като RAK.

Кампус съоръжения

В съоръжението от 42 000 кв. М са разположени класни стаи, лекционни зали, офис пространство, библиотека и лаборатории за инженерни и компютърни технологии. Освен това учениците имат достъп и до специално изграден физкултурен и фитнес център, включващ оборудване за тренировки по аеробика и тежести, а спортните съоръжения на открито включват баскетболни игрища, тенис тревни площи, футболно игрище и игрища за волейбол. Предлагат се и студентски резиденции, осигуряващи качествено настаняване и услуги, отделно за момичета и момчета с 24/7 сигурност в кампуса.

Опции за трансфер до Обединеното кралство / Учебни пътувания във Великобритания

Всички студенти, които учат в Университетския академичен център, имат възможност да се преместят в основния кампус във Великобритания. Студентите могат също да посетят родителския кампус в учебно турне, което се случва редовно.

Студентски настаняване

Има отделно състояние на модерните съоръжения за общежития за момичета

Стипендии за академични заслуги

Университетският академичен център предлага стипендии за академични заслуги на стойност 1 милион AED на годишна база. Тези стипендии се отпускат въз основа на академичните резултати на студентите в съответната държава и в Университетския център в RAK.

Възможности за стаж и стаж

Университетският център е свързан с повече от 200 компании в ОАЕ. Студентите се насърчават да упражняват стажове през летните семестри и има достъпна помощ за осигуряване на окончателни стажове.

Обработка на визи

Всички студенти, които учат в Университетския академичен център, са спонсорирани от Университета и обработката на визите е много надеждна с бързи обороти.

Над 90% от нашите студенти намират печеливша работа в рамките на три месеца от завършването им и кампусът е добре обслужван с обширни връзки, които поддържа с над 200 компании, които предоставят стажове

Места

Ras Al-Khaimah

Address
Al Hudaiba – Burairat
P.O.Box: 16038

Ras Al-Khaimah, Северен Рас Ал Хайма, Обединени Арабски Емиерства