Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence - MBZUAI

Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence - MBZUAI

Mohamed bin Zayed University of Artificial Intelligence - MBZUAI

Представление

Университетът за изкуствен интелект на Мохамед бин Заед (MBZUAI) в Абу Даби е академична институция, базирана на научни изследвания, която предлага специализирани програми за местни и международни студенти в областта на изкуствения интелект.

MBZUAI има за цел да подпомогне развитието на научните изследвания, разработката, трансфера и използването на изкуствения интелект чрез въвеждането на MSc и Ph.D. програми, които позволяват на студентите да реализират интелектуалния си потенциал в съвременна среда.

Целта на MBZUAI е да постигне академични и изследователски постижения на местно, регионално и международно ниво, като помага на учениците си да постигнат успех в кариерата си и да използват придобитите знания, за да се справят с някои от най -големите предизвикателства на нашето време.

Нашата уникалност. Вашият ръб

1. Фокусирани изследвания

Университетът за изкуствен интелект Мохамед бин Зайед е първият изследователски университет, фокусиран върху AI, в света. MBZUAI си партнира с базирания в Абу Даби Институт за изкуствен интелект (IIAI), глобална сила за върхови постижения и ръководене на изследванията на изкуствения интелект, за надзора на докторантите. ученици и разработване на учебни програми.

2. Кампусът

MBZUAI е напълно интегриран с град Абу Даби, оживена столица, която съчетава наследството със съвременния начин на живот. Кампусът, разположен в град Масдар-една от най-устойчивите градски общности в света-предлага най-съвременни съоръжения, лаборатории и изследователски центрове, предоставящи уникална среда, в която да провеждате своите изследвания.

3. Стипендия

MBZUAI предлага пълна стипендия, която покрива 100% такси за обучение и други предимства, като месечна помощ, здравно осигуряване и настаняване,

165580_165563_FAI_2180-1tcopy2.jpg

4. Професионални възможности

Силните връзки на MBZUAI с националното правителство, индустрията и академичния свят осигуряват платформа за нашите студенти да се свържат с мрежа от стратегически партньори, за да получат огромен опит чрез възможни стажове в области като здравеопазването, телекомуникациите, технологиите, правителството, финанси и много други. Перфектният портал за успешно стимулиране на вашето професионално развитие.

5. Международна среда

MBZUAI е най-добрият университет за вашия изследователски престой. Кандидати от всички страни и националности са добре дошли, тъй като приемането и приемането на програмите ще се основава на висок академичен статут и заслуги. Чрез създаването на международна среда в кампуса MBZUAI цели да насърчи културата на приобщаване и развитие.

165583_165566_SHADOW28843.jpg

164116_button_please-find-all-the-admissions-requirements-here.png

Стипендии и финансиране

MBZUAI предлага на студентите избор от магистърски програми в модерна и иновативна университетска среда, разположена в процъфтяващата столица на ОАЕ. Комбинирайки съвременна образователна система и стабилна учебна програма с богатата култура и наследство на Абу Даби, MBZUAI предлага изживяване като никой друг.

Всички студенти, приети редовно, имат привилегията да завършат обучението си с пълна стипендия. Въпреки това, за да запазят стипендиите, стипендиите и други предимства, от студентите се очаква да поддържат високи академични постижения, да спазват кодекса за поведение на университета и да изпълняват определени изисквания по време на обучението си.

Стипендията включва:

  • 100% безплатна такса за обучение
  • Студентско настаняване в кампуса
  • Здравна застраховка и спонсорство за визи за ОАЕ за граждани извън ОАЕ
  • Месечна стипендия (предмет на правилата и разпоредбите на университета, както е посочено в университетския каталог)
  • Международни студенти и студенти, пребиваващи в ОАЕ
    • Магистър: 8000 AED
    • Доктор: 10 000 AED (женените докторанти могат да поискат да живеят извън кампуса и да получат допълнителна жилищна помощ от 5 000 AED, подлежаща на одобрение и представяне на официални документи.)
    • Национални студенти от ОАЕ
    • MSc: 30 000 AED (неженен) или 33 000 AED (женен; ще изисква представяне на официални документи)
    • Доктор: 36 000 AED (неженен) или 39 000 AED (женен; изисква се представяне на официални документи)

Статистика на възпитаниците

Класации

CS класациите с един поглед

  • 18-ти в областта на AI в класацията на CS в световен мащаб
  • 28-ми в областта на машинното обучение в глобалното класиране на CS
  • 16-ти в областта на автобиографията в класацията на CS в световен мащаб
  • 19-ти в областта на НЛП в класацията на CS в световен мащаб

Препоръки на учениците

Местоположения

  • Abu Dhabi

    Masdar City, , Abu Dhabi

Въпроси