Heriot-Watt University Dubai

Представление

Прочетете официалното описание

За нас

Пионерско британско образование в Дубай, със силно аплодирана образователна степен, която отговаря на специфичните изисквания на местния бизнес и индустрията.

Нашето наследство датира от 1821 г., когато нашата общност от учени разработва трансформационни решения за специфични глобални проблеми. Ние сме специалисти по инженерство, бизнес и наука и лидери в иновативно глобално образование за бъдещия свят.

Нашата установена репутация

С история, датираща от 1821 година, ние имаме дълга традиция на върхови постижения и доказан опит в образованието, вдъхновяването и предизвикателството на професионалистите на утрешния ден. Ние сме един от най-големите британски университети за бизнеса и индустрията и имаме утвърдена репутация за преподаване от световна класа и практически, водещи изследвания.

Херио-ват в Дубай

Университетът "Херио-ват" е първият университет в чужбина, създаден в Dubai International Academic City.

След 180-годишно предоставяне на световноизвестно образование във Великобритания Хериот-Ват бе поканен в Дубай да предложи специализирани програми в областта на мениджмънта, инженерството, изградената среда, науката за храните и модата.

Нашите програми

Нашите програми за обучение в Дубай варират от магистърски програми в дисциплини като предизвикателни и разнообразни като нефтено инженерство, управление на строителни проекти, мениджмънт, енергетика, информационни технологии и световноизвестната MBA в Единбург Бизнес Училище, до бакалавърска степен по мениджмънт, строителство, Инженерство.

В нашия университет в Дубай ще придобиете степен, която се преподава и изучава по същите изисквания като в нашите кампуси в Обединеното кралство, подготвяйки Ви за успех в избраната от вас кариера.

Всички наши програми се преподават от нашия собствен факултет, много от които са постоянно разположени в Дубай, допълнени от гостуващи експерти в ключови области.

Британско образование с най-високо качество

С силни връзки с индустрията и бизнеса, ние се гордеем с развитието и образованието на бъдещи лидери, мениджъри и иноватори. С много от нашите програми, признати от съответните професионални асоциации и институти, университетска степен "Хариот-Ват" е професионално оценена.

Нашите степени също са акредитирани и одобрени от Кралската харта във Великобритания.

Нашите програми включват възможността да прехвърлите и да вземете част от дипломата си в домашния ни кампус в Шотландия.

Завършилите Heriot-Watt са силно търсени от работодатели в световен мащаб и нашите 77 000 възпитаници, които работят на ключови позиции по целия свят, са доказателство за нашия успех.

Поддържаща среда

От 2005 г. насам ние създадохме среда в кампуса, в която можете да ръководите целия си студентски живот, да се сдобиете с трайни приятелства и да се насладите на всичко, което един от най-големите градове в света може да предложи.

В нашия университет в Дубай ще се насладите на благоприятна и позитивна учебна среда, която ще гарантира, че можете да извлечете най-доброто от вашето време като студент.

Разполагаме с набор от услуги за поддръжка с приятелски и достъпен персонал, който ще ви посрещне и ще ви предостави съветите, подкрепата и информацията, от която се нуждаете.

Гарантирани пакети за такси за обучение и възможности за стипендии са също на разположение, за да се гарантира, че можете да извлечете максимума от времето си с нас.

Места

Академичен град

Heriot Watt Unviersity Dubai

Телефон
+971 4435 8700

Програми

MSc