Прочетете официалното описание

Exeed School of Business and Finance е институция за висше образование, базирано от ОАЕ, за да донесе качествено образование на американските висши учебни заведения и британските институти за висше образование. Намира се в Sharjah, Exeed улеснява изпълнителното образование, висшето образование и професионалните сертификати за професионалистите от различни части на света чрез сесии в класната стая, както и чрез виртуалния виртуален университет, известен като EXEEDx School.

Exeed School of Business and Finance програми на Exeed School of Business and Finance се акредитира от водещи организации, акредитиращи органи и професионални организации, а училището улеснява магистърската степен по бизнес администрация, магистърска степен по "наука", следдипломна квалификация, програми за висше образование и професионални краткосрочни програми.

Exeed School има преподаватели, преподавани от различни университети с десетилетия опит в индустрията и академичните среди, както и екип от програмни мениджъри, кариерни консултанти, консултанти по допускане и координатори на програми.

Мисия:

Ние сме на мисията да подготвим днешните професионалисти, мениджъри и лидери с екстензивни знания и умения да изпълняват и да са готови да прегърнат динамичния свят на бъдещето. За да постигне своята мисия, ESBF създава екосистема, в която един професионалист ще бъде обучен, наставен и сертифициран от талантливи способности от световна класа и проницателно обучение от първокласни институции, освен придобиване на квалификации от най-реномираните университети по целия свят.

Vision:

ESBF предвижда да се превърне в най-търсената дестинация за изпълнително образование в региона, където професионалистите ще могат да намерят най-избирателните глобални квалификации от висококвалифицирани университети и възлагащи организации, които се предлагат на местно и световно равнище, като им помагат да придобият солидни знания в своите области на практика превъзхождат избраните от тях арени, като по този начин допринасят за изграждането на велики организации, изграждането на устойчиви общности и изграждането на прогресивна нация, поддържаща принципите на етиката и почтеността.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

MSc

Exeed School of Business and Finance

Вземете магистърска степен от най-старата и най-известната в света област в банковата и финансова система. Програма, която ще ви помогне да развиете основните знания, нео ... [+]

Магистър по банково дело и финанси

Вземете магистърска степен от най-старата и най-известната в света област в банковата и финансова система. Програма, която ще ви помогне да развиете основните знания, необходими за успешна кариера в банковото дело и финансите.

Магистърска степен по банкиране и финанси - Онлайн класна стая

Магистърска степен по банково дело и финанси от Лондонския институт за банково дело... [-]

Обединени Арабски Емиерства Sharjah Оман Oman Online Саудитска Арабия Saudi Arabia Online Сингапур Singapore Online Бахрейн Bahrain Online Индия India Online Dubai Канада Canada Online Нигерия Nigeria Online Mumbai Bengaluru Abu Dhabi Малайзия Malaysia Online Великобритания London  + 20 Още
Септември 2019
Английски
Редовно обучение
Кампус
Онлайн обучение
Научете повече на английски
Address
515000 Sharjah, Sharjah, Обединени Арабски Емиерства
Address
Exeed School of Business and Finance 
2nd Floor, USA Regional Trade Center, 
Al Tawun
Sharjah, Sharjah, Обединени Арабски Емиерства
Address
Oman Online, Оман
Address
Saudi Arabia Online, Саудитска Арабия
Address
Singapore Online, Сингапур
Address
Bahrain Online, Бахрейн
Address
India Online, Индия
Address
Exeed School of Business and Finance, Al Nahda
Dubai, Dubai, Обединени Арабски Емиерства
Address
Canada Online, Канада
Address
Nigeria Online, Нигерия
Address
Mumbai, Maharashtra, Индия
Address
Bengaluru, Karnataka, Индия
Address
Abu Dhabi, Abu Dhabi, Обединени Арабски Емиерства
Address
Malaysia Online, Малайзия
Address
Exeed School of Business and Finance, Westford Education Group,
225 B Island Business Centre, 18-36 Wellington Street,
Woolwich
SE18 6PF London, England, Великобритания
Address
Riyadh, Riyadh Province, Саудитска Арабия
Address
Jeddah, Makkah Province, Саудитска Арабия
Address
Dammam, Eastern Province, Саудитска Арабия