University of Otago - Wellington Department of Medicine

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли от заместник-канцлера

Tēnā koutou katoa - Топло ви приветствам в първия университет на Нова Зеландия, основан през 1869 г. Университетът в Отаго предлага учебна среда, основана на научни изследвания, която е втора наред с богато заслужена репутация за високи постижения.

Тук, в Отаго, ще имате безпрецедентни възможности. Ще бъдете обучавани от международни експерти в техните области; Вие ще получите квалификация от световна класа и ще можете да допринесете за новаторски изследвания. Студентският опит в Отаго е изключителен. Ще се присъедините към разнообразно население от над 20 000 студенти от цяла Нова Зеландия и над 100 държави по света. Важно е, че ще имате възможност наистина да определите себе си и да изберете собствената си посока в живота. Десетки хиляди висшисти в Отаго живеят във всички краища на света, много от тях допринасят за правото, здравето, науката, бизнеса и правителството. Много от най-известните новозеландски художници, романисти, поети и лидери също получиха своя старт в Отаго.

В Университета на Отаго ще имате възможност да изучавате науката, здравните науки, хуманитарните науки и търговията. Повечето от вас ще учат в главния кампус на Дънидин и ще живеят в един от 15-те добре обзаведени и приветливи жилищни колежи, или в един от многото запълнени с характер апартаменти в околните улици. На гърба си ще намерите лекционни зали, оборудвани с най-новите технологии, нашата наградена библиотека, великолепни учебни пространства и фантастични спортни удобства, включително покрит стадион от световна класа. Дънидин е единственият истински университетски град в Нова Зеландия и жизнената студентска общност обгражда академичния център.

Ние силно насърчаваме студентите да следват следдипломна квалификация в Отаго; имаме по-висок дял от докторантите. студенти от всеки друг университет в Нова Зеландия. Също така имаме кампуси по здравни науки в Крайстчърч и Уелингтън, център в Окланд и малък кампус за Колежа по образование в Инверкаргил. Имаме партньорски университети по целия свят и насърчаваме многобройни обмен на студенти. Нашите изследователи често си сътрудничат с експерти от други страни и голяма част от нашите изследвания могат да бъдат насочени към проблеми, пред които са изправени Нова Зеландия и други части на света. Работим в тясно сътрудничество с Ngāi Tahu, хората от маори от Южния остров, и се радваме на силни връзки с други iwi.

Горд съм да ръководя този много фин университет. Надявам се, че ще се радвате на преживяването си тук и ще разберете всички многобройни възможности, които се предлагат; те са ваши за вземането. Уверен съм също, че вие ще направите приятели през целия си живот, докато сте тук. След като излезете, с добре заслужена степен, Университетът в Отаго и красивият град Дънидин ще продължат да заемат специално място в живота ви. Пожелавам ви всичко най-добро.

Професор Харлен Хейн - заместник-канцлер

Места

Уелингтън

Address
Mein Street,23
6242 Уелингтън, Уелингтън, Нова Зеландия

Програми

Това училище също предлага: