Universidad Autonoma de Aguascalientes

Представление

Прочетете официалното описание

Завършилият представлява най-високото ниво на образование в Мексико и нейната основна цел е обучението на специалисти, специалисти, учени, хуманисти, технолози и преподаватели и изследователи могат да кандидатстват, нововъведения и да предава текущите познания, академично значение и социално значение в различни области и дисциплини; в състояние да повлияе на развитието на Агуаскалиентес и Мексико.

Автономния университет в Агуаскалиентес е установил себе си като водещ академичен статус и планираните национално и международно ниво за академично качество, се увеличават възможностите за образование, научни изследвания и технологично развитие, както и за разпространение и застъпничество културното социална която е спечелила престиж и признание, тъй като има има 92% от своите институционални програми и 100% от своите междуинституционалните магистърски програми в рамките на Националната програма за възпитаник на качеството (PNPC) Националният съвет за наука и технологии в Мексико ръководният орган на науката и технологиите в страната; докато в международен план ние продължаваме да добавите програми за оценка на различни агенции. Институцията разполага с 14 програми за медицинска специалност, свързано със сектора на здравеопазването, ориентирани професионални програми, от които 78% са на ниво 1 на оценката, извършена от междуинституционалните комитети за оценка на висшето образование ( CIEES); и 21% са акредитирани от PNPC. По същия начин, 36% от магистърски програми, са оценени на международно ниво, специално от Ибероамериканският университет Асоциацията на следдипломно обучение (AUIP) и на Акредитационния съвет за бизнес училища и програми (ACBSP): Докторат по административни науки, доктор на науките биологични, д-р по социо-културни изследвания, магистър по образователни изследвания, магистър: област растителни биотехнологии и токсикология, магистър по опции науката в селското или ветеринарен, магистър по компютърни науки и компютърни технологии, магистър по Данъчно и магистър по административни науки, постигането като по този начин за позициониране на нашите магистърски програми на нива на качество конкурентоспособна в световен мащаб. В момента има две докторски програми оценявани.

ИЗП има интегрирана образователна магистърски програми, който се повлиява, за да изчистите нужди за обучение през целия живот, с високо ниво на качество подкрепени от тяхното признаване на организации и / или стандарти за качество предлагане, както и елементи на гъвкавост, които позволяват на адрес различно на потребностите от обучение на специалисти, които участват в тях. Също така, има разнообразна гама, която включва както ориентирана професия и научни изследвания, както и институционалните и междуведомствени програми, които отговарят на критериите за социални нужди и способността на университета да предложи им програми.

Вие акредитация на магистърски програми, както на национално и международно е ясна препратка към усилията, положени в университета. От една страна, защото той ръководи развитието на възпитаник към постигане на високи стандарти за качество; На второ място, защото, за да се постигне това, е проектирана и изпълнена с система за осигуряване и подобряване на качеството на Завършил е довело до висок процент на акредитираните програми и висока средна терминал ефективност.

Отличителен белег на магистърски програми в Автономния университет в Агуаскалиентес е.

  • Подходящи програми.
  • студентите, в програмите, в които ще бъдат възложени член наставник на Академичния съвет за наблюдение на програмата и преподавател, който ще ви помогне във вашата тренировка.
  • Проучване пациентите да са в рамките на или извън институцията, насърчаване на мобилността на студенти и обучение в конкурентния световен света.
  • Обучение придобити позволява да се развиват научни изследвания, технологично развитие, иновации и решаване на социални проблеми.
  • Магистърски програми ИЗП, са подкрепени със собствен академичен състав, квалифицирани, опитни и достатъчно, за да се срещнат студенти, осигуряващи обучение като изследовател и старши специалист. Голяма част от учителите са признати от Националния Изследователите система, компетентни в областта на производството, преноса и прилагането на знания с национално и международно признание.
  • Постоянното актуализиране на знания е много важно за всеки професионалист. Ето защо, в Автономния университет в Агуаскалиентес кани всички професионалисти, които да се осигури Academic Excellence изучаване на следдипломни курсове и в този университет и постигане на конкурентоспособен и да предложи конкретни решения в професионалната си дейност.

За да се учи в Автономния университет в Агуаскалиентес получавате:

  • Знания, умения, нагласи и ценности, за да отговарят на тяхното професионално развитие, научни изследвания за enfrenarse на работната сила и допринасят за развитието на Агуаскалиентес и Мексико.
  • Свързването със себе си, експерти в Учителите полеви опит чрез дейността на научни, технологични и професионални изследвания израснал в учебната програма.
  • Свързване с национални и международни благодарение на съветите на специалисти, отговорни преподавател за обучение.
  • Опит в мултидисциплинарна, интердисциплинарни и екип, за да споделят напредъка на дипломна работа или практическа работа със студенти от различни предметни области работят.

За всички по-горе, на Генералната дирекция за научни изследвания и следдипломно обучение кани ви да посетите образователните възможности на разположение на Автономния университет в Агуаскалиентес да актуализира и укрепи тяхното професионално обучение и научни изследвания. Добре дошли. !!!

Места

Агуаскалиентес

Address
Avenida Universidad 940, Ciudad Universitaria, Universidad Autónoma de Aguascalientes
20130 Агуаскалиентес, Агуаскалиентес, Мексико

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми