ThePowerMBA

Представление

Прочетете официалното описание

Досега ключовите знания бяха в ръцете на няколко.

Присъединете се към бизнес училището, което води промяната.

Пълният магистър на бизнеса, където ще се научите от референтни цифри, ще се свържете с хиляди хора с притесненията си и ще подсилите личната си марка, без да полагате усилия във време или пари.

Одобрен от най-добрите компании, които вече обучават служителите си с ThePowerMBA :

126085_empresas01.jpg

За какво?

Когато имате ключовите знания, контакти и лична марка, която ви потвърждава, ще ви бъде много по-лесно да постигнете всичките си цели.

  • Актуализирайте знанията си
  • Придайте обратна или висока степен на кариерата си
  • Започнете успешно
  • Разраствайте своя бизнес / компания
  • Станете бизнес експерт

Повече от 12 000 студенти от Испания, Мексико, Перу, Чили и Колумбия разбраха, че това е възможност и се довериха на ThePowerMBA .126091_alumnos.jpg

методология

теория

Най-важното теоретично съдържание на най-добрите MBA в света (стратегия, дигитален маркетинг, счетоводство и др.)

практика

Истории за успеха (и неуспехите) на стартъпи, корпорации и местни компании, които подсилват всички придобити знания.

Области на експертиза

„ ThePowerMBA съм курсове в Йейл, Харвард, HEC, Корнел и тази MBA, според мен, получава много висока оценка“ Карлос Монторо - Student ThePowerMBA

Стратегия и бизнес модели

От най-добрите инструменти и модели (платното за бизнес модели, стратегическите графики и кривите на стойността, Porter, Ansoff и др.) И анализа на множество истории за успех, ще придобиете знания, които ще ви позволят да разберете и анализира бизнес модели, конкуренция, конкурентни предимства, стратегии за растеж и др.

Иновации и постно стартиране

Истинско ръководство за създаване на печеливши и устойчиви бизнес модели в несигурна среда. Философия, която трансформира бизнес стратегията и която всички мениджъри и компании в света трябва да включат в своето ДНК.

Маркетинг и дигитален маркетинг

Няма дигитален маркетинг, цифровият маркетинг е. Научете се да проектирате и прилагате стратегия за разрастване на бизнеса си въз основа на цифрови канали: задаване на цели, задаване на цели за преобразуване през цялата фуния, използване на основните инструменти и канали за улавяне, анализи, тенденции и др. ,

Счетоводство и финанси

Докато не разбирате финанси и счетоводство, не разбирате бизнеса и компанията. Този курс ще ви помогне да разберете по много интуитивен начин езика и принципите на счетоводството, как се финансира дадена компания, как се анализира инвестиция, какви са основните показатели и съотношения, използвани за оценка на рентабилността и риска, основните методи за оценка на компания и др.

Личностно развитие

Меки умения, необходими за растеж лично и професионално.

Водещи организации

Компаниите са съставени от хора, а правилното управление на хората, техните предизвикателства, бизнес култура, групи по интереси и промени в процесите, тоест управлението на организационното поведение е един от основните ключове които правят разлика между посредствени и отлични компании.

Най-голямото смущение в историята на образованието

"Досега не изглеждаше възможно магистърска степен на това ниво да има тази цена"

Досега най-доброто знание беше в ръцете на няколко, които получиха достъп до престижни училища.

ThePowerMBA е различно училище. Вярваме в това да донесете това знание на неспокойните и нетърпеливи хора да учат, разчитайки на референции по целия свят и с гъвкав метод, който ви позволява да не компрометирате своя ритъм на живот или вашите финанси.

Места

Мексико сити

Address
Av.Insurgentes Sur 1458 ,
pisos 19 y 20 , Col. Actipan

Мексико сити, Мексико сити, Мексико

Miraflores

Address
Calle del General Recavarren 111
15074 Miraflores, Столична община Лима, Перу

Програми

Това училище също предлага: