Прочетете официалното описание

fachada

нас

Tecnológico de Monterrey е частна институция, с нестопанска цел, независима и несвързана с политически и религиозни партии. Тя е основана през 1943 г. благодарение на визията на мексиканския бизнесмен Eugenio Garza Sada .

Неговата работа е подкрепена от граждански сдружения, съставени от изтъкнати лидери от цялата страна, ангажирани с качеството на висшето образование и развитието на Мексико.46882_rsz_medium_mapa.pngCampus и има 31 офиса и 21 международни служби за връзка. Тя има за цел да обучава лидери с предприемачески дух, човешки разум и високо ниво на конкурентоспособност.

Институцията на върха на най-добрите частни университети в света според към Световната университет QS Класиране; докато бизнес училище EGADE се смята за най-добър бизнес училище в Мексико и Латинска Америка.

Според Quacquerelli Саймъндс University Rankings, това е най-добрият частен университет в Мексико и в по мнението на работодателите, Мексико е номер едно висше, застанали на едно и също ниво на Мичиганския университет, Бостънския университет и Университета Дюк.

нашата Разликаdiferencia

Магистърски програми и изпълнителен образование ITESM предлагат за стойност, която включва различни продукти и услуги, за да допринесе за развитието на предприемачите, които са международно конкурентни, фокусирани върху бизнес резултатите и високо чувство мениджъри човешки.

Програмите се характеризират с:

  • Качествени програми съдържание развитие, преподавани от висококвалифицирани преподаватели в знания и опит ..
  • Методика на обучението и ученето, който се фокусира върху решаването на реални проблеми в работата с помощта на инструментите за незабавно изпълнение.
  • Генериране и интеграция на екипи от високоефективни ангажира с разработването на проекти, които допринасят за подобряване на резултатите от техните организации.
  • Трансформация на физическите лица, които участват в курсове и програми за обучение, чиято им дава възможност да се достигне до по-високи нива на производителност и им дава инструменти за постигане на водеща роля в постигането на целите на компанията напред.
  • Система Multicampus, която предлага национално и международно покритие, в допълнение към съюзи с различни университети и институции.

За това и още Tecnologico де Монтерей е най-добрият избор в Graduate и изпълнителен образование в Мексико.

Образователен моделmodeloПрограмите за завършено и изпълнително образование на Tecnológico de Monterrey се базират на модерен, иновативен и авангарден образователен модел, който използва методологията на случаите, разработването на проекти и / или опитните дейности, които позволяват увеличаване на производителността поради прилагането непосредствените придобити знания и възможността за създаване на мрежи.

  • В центъра на вниманието сочи към ученика, който е отговорен за генерирането на собствените си знания, придружено във всеки един момент от неговия учител, който поема ролята на водач.
  • Програми, подкрепени от учители с докторска степен и с голям потенциал, кадри с отличен профил на работа.
  • Висок приоритет на използването на технологии като един посредник в процеса на преподаване и учене и, в случая на капитаните и докторати, подчертават подготовка чрез международни споразумения и обмен с реномирани университети по целия свят.
  • Онлайн програми, които осигуряват достъп до комуникационни мрежи, сътрудничество и обучение сред студенти, преподаватели и специалисти от цял ​​свят; както и възпитаници на асоциации, с цел да се засили процеса на обучението на студентите.

С това Tecnologico де Монтерей допринася за обучение на професионалисти, които да отговорят на предизвикателствата, породени от глобализацията и постоянна промяна на науката и техниката, при отваряне на нови възможности за мениджъри, предприемачи и бизнесмени.

Програми с обучение на:
  • испански

Това училище също предлага:

MSc

Tecnológico de Monterrey - ITESM

Високото търсене да се развива и да се оптимизира процеси в промишлен, храна, селското стопанство, здравеопазването и молекулярна диагностика, между другото, така насърча ... [+]

Високото търсене да се развива и да се оптимизира процеси в промишлен, храна, селското стопанство, здравеопазването и молекулярна диагностика, между другото, така насърчава включването на биотехнологични методи за генериране на нови продукти и услуги.

По този начин развитието на биотехнологични процеси се ползва с голяма част от населението се има предвид неговата широка гама приложения.... [-]

Мексико Monterrey Buenavista Mexico City Zapopan Puebla City Santa Fe  + 3 Още
Юли 2020
испански
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Tecnológico de Monterrey - ITESM

През последните десетилетия, Мексико се характеризира като страна с важно икономическо измерение, привилегировано географско местоположение, младо население и отвореност ... [+]

описание

През последните десетилетия, Мексико се характеризира като страна с важно икономическо измерение, привилегировано географско местоположение, младо население и отвореност към глобализацията и позициониране като атрактивна страна за инвестиции и сектор промишлено производство постигане на глобално значение. Непрекъснато, фирми в този сектор изисква технологични възможности, които поддържат своите стратегии за подобряване на предлаганите продукти, като, консолидация и конкурентоспособността, без да се пренебрегва социална отговорност към околната среда.... [-]

Мексико Monterrey
Запитване на информация
испански
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски

Курсове за ръководители

Tecnológico de Monterrey - ITESM

Общата цел на тази програма е да се обучават специалисти, носители на промяната за промишлени и академични сектори, които са в състояние да направи приложни изследвания, ... [+]

Целта на курса

Общата цел на тази програма е да се обучават специалисти, носители на промяната за промишлени и академични сектори, които са в състояние да направи приложни изследвания, технологично развитие и трансфер на технологии в областта на инженерните науки.

Те са свързани

Професионалисти от области на инженерната и точни науки, интересуващи се от провеждане на изследвания със силно въздействие, за да допринесат за познаването на някоя от специализираните области на инженерни науки. Студентите, влизащи в тази програма трябва да имат отлична академична подготовка, призвание в генерирането на знания, свободно общуване, работа професионално при строго определени етични стандарти, които са отворени към нови начини за усвояване на знания и професионална практика и те са интелектуално любопитство.... [-]

Мексико Monterrey Buenavista Mexico City Zapopan Puebla City Santa Fe  + 3 Още
Юли 2020
испански
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Учителят по компютърни науки е насочена към професионалисти в области на компютърните науки, инженерство и точни науки главно се интересуват от провеждане на изследвания ... [+]

описание

Технологичните тенденции в съвременния свят точка на необходимостта от компютърни системи по-гъвкави, способни да се адаптират към непредвидени и несигурни условия, както и умения за взаимодействие. Машинното обучение, анализ и науката данни, както и различни техники, вдъхновени от природата генерират технологии за предоставяне на компютърни системи с посочените по-горе възможности, които ще трансформират обществото, икономиката и околната среда през този век. Това завършил компютърни науки подготвя студентите да са лидери в тази нова технологична вълна.... [-]

Мексико Zapopan
Юли 2020
испански
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Магистърската програма по хуманистични изследвания е част от проекта ITESM за укрепване на изследването на хуманитарните и социалните науки, от една страна; от друга, да ... [+]

описание

Магистърската програма по хуманистични изследвания е част от проекта ITESM за укрепване на изследването на хуманитарните и социалните науки, от една страна; от друга, да се създаде пространство, в което специалисти от всяка област придобиват хуманистично образование, което те свързват и прилагат в своята професионална дейност.

Тази програма също така възниква в отговор на преобладаващата нужда в обществото да направи критичен размисъл в областта на хуманитарните науки с акцент върху етиката, литературата и дискурса, науката и културата и комуникациите и културните изследвания.... [-]

Мексико Monterrey
Запитване на информация
испански
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски

Sueños del Tecnológico de Monterrey

Location address
Av. Eugenio Garza Sada 2501 Sur, Tecnológico
Monterrey, Nuevo Leon, 64849 MX
Social Media
Location address
Calle del Puente 222, Ejidos de Huipulco,
Tlalpan,

Buenavista, State of Mexico, 14380 MX
Location address
Av Lago de Guadalupe 3.5 Km, Margarita Maza de Juárez,
Mexico City, Mexico City, 52926 MX
Location address
Avenida General Ramón Corona 2514, Nuevo México
Zapopan, Jalisco, 45138 MX
Location address
Epigmenio González 500, San Pablo
Santiago de Querétaro, Querétaro, 76130 MX
Location address
Av Montaña Monarca 1340, Ejido Jesús del Monte, 58350 Morelia, Mich., Mexico
Morelia, Michoacán, 58350 MX
Location address
Eduardo Monroy Cárdenas 2000, San Antonio Buenavista, San Buena Ventura
Toluca, State of Mexico, 50110 MX
Location address
Vía Atlixcáyotl 2301, Reserva Territorial Atlixcáyotl
Puebla City, Puebla, 72453 MX
Location address
Av. Carlos Lazo #100, Álvaro Obregón, Santa Fe
Santa Fe, New Mexico, 01389 MX
Location address
LATAM Sede Argentina - Buenos Aires
Buenos Aires, Buenos Aires, AR
Location address
LATAM Sede Bolivia - La Paz
La Paz, La Paz Department, BO
Location address
LATAM Sede Chile - Santiago
Santiago, Santiago Metropolitan Region, CL
Location address
LATAM Sede Colombia - Cali
Cali, Valle del Cauca, CO
Location address
LATAM Sede Colombia - Cartagena
Cartagena, Region of Murcia, CO
Location address
LATAM Sede Costa Rica - San José
San Jose, California, CR
Location address
LATAM Sede Ecuador - Guayaquil
Guayaquil, Guayas, EC
Location address
LATAM Sede Ecuador - Quito
Quito, Pichincha, EC
Location address
LATAM Sede El Salvador - San Salvador
San Salvador, San Salvador Department, SV
Location address
LATAM Sede Guatemala - Guatemala
Antigua Guatemala, Sacatepéquez Department, GT
Location address
LATAM Sede Honduras - Tegucigalpa
Tegucigalpa, Francisco Morazán Department, HN
Location address
LATAM Sede Houston
Houston, Texas, US
Location address
LATAM Sede Nicaragua - Managua
Managua, Managua Department, NI
Location address
LATAM Sede Panamá - Panamá
Panama City, Florida, PA
Location address
LATAM Sede Paraguay - Asunción
Asuncion, PY
Location address
LATAM Sede Perú - Lima
Lima, Dalarna County, PE
Location address
LATAM Sede Puerto Rico - San Juan
Orange County, California, PR
Location address
LATAM Sede Rep. Dominicana - Sto. Domingo
Santo Domingo, Distrito Nacional, DO
Location address
LATAM Sede Uruguay - Montevideo
Montevideo, Montevideo Department, UY
Location address
LATAM Sede Venezuela - Caracas
Caracas, Capital District, VE