Прочетете официалното описание

fachada

нас

Tecnológico de Monterrey е частна институция, с нестопанска цел, независима и несвързана с политически и религиозни партии. Тя е основана през 1943 г. благодарение на визията на мексиканския бизнесмен Eugenio Garza Sada .

Неговата работа е подкрепена от граждански сдружения, съставени от изтъкнати лидери от цялата страна, ангажирани с качеството на висшето образование и развитието на Мексико.46882_rsz_medium_mapa.pngCampus и има 31 офиса и 21 международни служби за връзка. Тя има за цел да обучава лидери с предприемачески дух, човешки разум и високо ниво на конкурентоспособност.

Институцията на върха на най-добрите частни университети в света според към Световната университет QS Класиране; докато бизнес училище EGADE се смята за най-добър бизнес училище в Мексико и Латинска Америка.

Според Quacquerelli Саймъндс University Rankings, това е най-добрият частен университет в Мексико и в по мнението на работодателите, Мексико е номер едно висше, застанали на едно и също ниво на Мичиганския университет, Бостънския университет и Университета Дюк.

нашата Разликаdiferencia

Магистърски програми и изпълнителен образование ITESM предлагат за стойност, която включва различни продукти и услуги, за да допринесе за развитието на предприемачите, които са международно конкурентни, фокусирани върху бизнес резултатите и високо чувство мениджъри човешки.

Програмите се характеризират с:

  • Качествени програми съдържание развитие, преподавани от висококвалифицирани преподаватели в знания и опит ..
  • Методика на обучението и ученето, който се фокусира върху решаването на реални проблеми в работата с помощта на инструментите за незабавно изпълнение.
  • Генериране и интеграция на екипи от високоефективни ангажира с разработването на проекти, които допринасят за подобряване на резултатите от техните организации.
  • Трансформация на физическите лица, които участват в курсове и програми за обучение, чиято им дава възможност да се достигне до по-високи нива на производителност и им дава инструменти за постигане на водеща роля в постигането на целите на компанията напред.
  • Система Multicampus, която предлага национално и международно покритие, в допълнение към съюзи с различни университети и институции.

За това и още Tecnologico де Монтерей е най-добрият избор в Graduate и изпълнителен образование в Мексико.

Образователен моделmodeloПрограмите за завършено и изпълнително образование на Tecnológico de Monterrey се базират на модерен, иновативен и авангарден образователен модел, който използва методологията на случаите, разработването на проекти и / или опитните дейности, които позволяват увеличаване на производителността поради прилагането непосредствените придобити знания и възможността за създаване на мрежи.

  • В центъра на вниманието сочи към ученика, който е отговорен за генерирането на собствените си знания, придружено във всеки един момент от неговия учител, който поема ролята на водач.
  • Програми, подкрепени от учители с докторска степен и с голям потенциал, кадри с отличен профил на работа.
  • Висок приоритет на използването на технологии като един посредник в процеса на преподаване и учене и, в случая на капитаните и докторати, подчертават подготовка чрез международни споразумения и обмен с реномирани университети по целия свят.
  • Онлайн програми, които осигуряват достъп до комуникационни мрежи, сътрудничество и обучение сред студенти, преподаватели и специалисти от цял ​​свят; както и възпитаници на асоциации, с цел да се засили процеса на обучението на студентите.

С това Tecnologico де Монтерей допринася за обучение на професионалисти, които да отговорят на предизвикателствата, породени от глобализацията и постоянна промяна на науката и техниката, при отваряне на нови възможности за мениджъри, предприемачи и бизнесмени.

Програми с обучение на:
  • испански

Това училище също предлага:

MSc

Tecnológico de Monterrey - ITESM

Високото търсене да се развива и да се оптимизира процеси в промишлен, храна, селското стопанство, здравеопазването и молекулярна диагностика, между другото, така насърча ... [+]

Високото търсене да се развива и да се оптимизира процеси в промишлен, храна, селското стопанство, здравеопазването и молекулярна диагностика, между другото, така насърчава включването на биотехнологични методи за генериране на нови продукти и услуги.

По този начин развитието на биотехнологични процеси се ползва с голяма част от населението се има предвид неговата широка гама приложения.... [-]

Мексико Монтерей
Януари 2020
испански
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Енергийна се превърна в един от най-важните за да се гарантира конкурентоспособността на бизнес входове, и по този начин създаването на работни места, в рамките на междун ... [+]

Енергийна се превърна в един от най-важните за да се гарантира конкурентоспособността на бизнес входове, и по този начин създаването на работни места, в рамките на международен контекст на висока конкуренция.

Майстора на науката в енергетиката Инженеринг дава възможност на учениците да станат специалисти в области като ефективно използване на електрическа и топлинна енергия, качество на електрическата енергия, електрическата мрежа анализ нанася на индустриалния сектор и националната електроенергийна система, проектиране силова електроника за контрол на големи вятърни генератори, слънчеви ферми и за управление на двигателя. Можете да направите технически - икономически изследвания на предимствата и недостатъците на различните системи за производство на електроенергия на разположение, както инсталациите с комбиниран цикъл, вятърна енергия, слънчева енергия, биомаса, и да разберат възможностите за бизнес в тези области. Теми например интелигентни мрежи, разпределено производство, факти SVC, стават все повече и капитанът.... [-]

Мексико Монтерей
Януари 2020
испански
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Tecnológico de Monterrey - ITESM

През последните десетилетия, Мексико се характеризира като страна с важно икономическо измерение, привилегировано географско местоположение, младо население и отвореност ... [+]

описание

През последните десетилетия, Мексико се характеризира като страна с важно икономическо измерение, привилегировано географско местоположение, младо население и отвореност към глобализацията и позициониране като атрактивна страна за инвестиции и сектор промишлено производство постигане на глобално значение. Непрекъснато, фирми в този сектор изисква технологични възможности, които поддържат своите стратегии за подобряване на предлаганите продукти, като, консолидация и конкурентоспособността, без да се пренебрегва социална отговорност към околната среда.... [-]

Мексико Монтерей
Януари 2020
испански
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски

Курсове за ръководители

Tecnológico de Monterrey - ITESM

Desde siempre, la educación ha enfrentado disttas áreas de oportunidad, que en ocasiones son difíciles de cubrir por los centros educativos съществува. En la actualidad, ... [+]

Важна част от Emprendimiento en la Educación

Desde siempre, la educación ha enfrentado disttas áreas de oportunidad, que en ocasiones son difíciles de cubrir por los centros educativos съществува. En la actualidad, y enmarcados en la economyía y sociedad del conocimiento, estos centros tienen como prioridad formar personas con conocimientos y habilidades de отличия дисциплини, que les permita no sólo aplicarlas en diversos contextos, sino generar ae aciocio anecione proesres solustar проблематични проблеми, които са създадени на пазара. los que se enfrentan día a día. Предвиждайте естествените си ситуации, групови декларации за визионарио, създадени от Tecnológico de Monterrey, que desde su fundación ha mantenido y fortalecido la cultura del emprendimiento como uno de los valores claves del Instituto. De igual manera, desde su inicio, la inovación educativa se ha posicionado como factor clave de la Institución, que en diversas oportunidades se ha hasidoido como líder de este ámbito, tanto en México como a nivel internacional.... [-]

Мексико Монтерей
Януари 2020
испански
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Tecnológico de Monterrey - ITESM

En las últimas décadas, México se ha caracterizado como un país con una importante dimensión económica, posición geográfica privilegiada, población joven y apertura a la ... [+]

Descripción

En las últimas décadas, México se ha caracterizado como un país con una importante dimensión económica, posición geográfica privilegiada, población joven y apertura a la globalización, posicionándose como un país atractivo para la inversión y logrando un sector industrial de relevancia mundial. Para aprovechar estas características se ha desarrollado este programa de Nanotecnología que ayudará a la creación y aplicación de los conocimientos en las áreas de ciencias de materiales en nanoescala.

Objetivo

Formar profesionistas para la industria y la academia, quienes, como agentes de cambio, sean capaces de hacer investigación aplicada, desarrollo tecnológico, innovación, y transferencia de tecnología, en los ámbitos de la nanotecnología.... [-]

Мексико Монтерей Буенависта
Януари 2020
испански
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Понастоящем информацията е един от най-ценните предимства, както за организации, така и за отделни лица, така че поверителността, конфиденциалността, целостта и достъпнос ... [+]

Магистър по киберсигурност

Понастоящем информацията е един от най-ценните предимства, както за организации, така и за отделни лица, така че поверителността, конфиденциалността, целостта и достъпността на данните се превърна в наложително значение в това общество.

Нарастващият капацитет за електронно съхранение на всички видове информация, както и технологиите, в съчетание с увеличаването на кибер заплахите, направиха фигурата на специалиста по киберсигурност незаменим професионалист, който да гарантира правилната работа във всички видове компании в това хипер свързан свят.... [-]

Мексико Монтерей
Януари 2020
испански
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Общата цел на тази програма е да се обучават специалисти, носители на промяната за промишлени и академични сектори, които са в състояние да направи приложни изследвания, ... [+]

Целта на курса

Общата цел на тази програма е да се обучават специалисти, носители на промяната за промишлени и академични сектори, които са в състояние да направи приложни изследвания, технологично развитие и трансфер на технологии в областта на инженерните науки.

Те са свързани

Професионалисти от области на инженерната и точни науки, интересуващи се от провеждане на изследвания със силно въздействие, за да допринесат за познаването на някоя от специализираните области на инженерни науки. Студентите, влизащи в тази програма трябва да имат отлична академична подготовка, призвание в генерирането на знания, свободно общуване, работа професионално при строго определени етични стандарти, които са отворени към нови начини за усвояване на знания и професионална практика и те са интелектуално любопитство.... [-]

Мексико Монтерей Буенависта
Януари 2020
испански
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Целта на магистратурата по инженерно управление е да разработи лидери и ръководители на проекти, специалисти в областта на познанието си. ... [+]

Обща цел

Целта на магистратурата по инженерно управление е да разработи лидери и ръководители на проекти, специалисти в областта на познанието си.

Необходимост, желание или проблем, който удовлетворява или решава тази програма

В индустрията нараства интересът към инженерите, които ефективно ръководят, идентифицират и изпълняват проекти, като имат предвид законовите, етичните, лидерските, иновационните и устойчивите принципи на развитие. Това се наблюдава още повече в големите и / или транснационални компании, които също изискват инженери да бъдат обучени, за да бъдат ръководители на проекти, със смес от дълбоки технически познания и меки умения.... [-]

Мексико Монтерей Буенависта
Септември 2020
испански
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Учителят по компютърни науки е насочена към професионалисти в области на компютърните науки, инженерство и точни науки главно се интересуват от провеждане на изследвания ... [+]

описание

Технологичните тенденции в съвременния свят точка на необходимостта от компютърни системи по-гъвкави, способни да се адаптират към непредвидени и несигурни условия, както и умения за взаимодействие. Машинното обучение, анализ и науката данни, както и различни техники, вдъхновени от природата генерират технологии за предоставяне на компютърни системи с посочените по-горе възможности, които ще трансформират обществото, икономиката и околната среда през този век. Това завършил компютърни науки подготвя студентите да са лидери в тази нова технологична вълна.... [-]

Мексико Монтерей Буенависта Сапопан
Януари 2020
испански
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Tecnológico de Monterrey - ITESM

Завършилият на Учителя по компютърни науки може да прехвърли решения, специфични за концепции или общи проблеми методологии и прилагат общи понятия изчислителни към конкр ... [+]

описание

Технологии, свързани с компютърните науки, се променят много бързо: налице е разпространението на продукти и двата софтуера и хардуера, в резултат на нови теории, методи и техники. Това развитие носи резултати в размер на излизане от употреба във високата зона води до значително търсене на човешки ресурси от три основни области:

Специалисти в производствения сектор Преподаватели с познания обновяват Научни изследвания и технологично развитие ... [-]
Мексико Сапопан
Януари 2020
испански
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски

Sueños del Tecnológico de Monterrey

Location address
Av. Eugenio Garza Sada 2501 Sur, Tecnológico
Monterrey, Нуево Леон, 64849 MX
Social Media
Location address
Calle del Puente 222, Ejidos de Huipulco,
Tlalpan,

Buenavista, Щата Мексико, 14380 MX
Location address
Av Lago de Guadalupe 3.5 Km, Margarita Maza de Juárez,
Mexico City, Мексико сити, 52926 MX
Location address
Avenida General Ramón Corona 2514, Nuevo México
Zapopan, Халиско, 45138 MX
Location address
Av Montaña Monarca 1340, Ejido Jesús del Monte, 58350 Morelia, Mich., Mexico
Morelia, Мичоакан, 58350 MX
Location address
Vía Atlixcáyotl 2301, Reserva Territorial Atlixcáyotl
Puebla City, Пуебла, 72453 MX
Location address
Av. Carlos Lazo #100, Álvaro Obregón, Santa Fe
Santa Fe, Ню Мексико, 01389 MX
Location address
Epigmenio González 500, San Pablo
Santiago de Querétaro, Керетаро, 76130 MX
Location address
Eduardo Monroy Cárdenas 2000, San Antonio Buenavista, San Buena Ventura
Toluca, Щата Мексико, 50110 MX
Location address
LATAM Sede Argentina - Buenos Aires
Buenos Aires, Буенос Айрес, AR
Location address
LATAM Sede Bolivia - La Paz
La Paz, Департамент Ла Пас, BO
Location address
LATAM Sede Chile - Santiago
Santiago, Столичен регион Сантяго, CL
Location address
LATAM Sede Colombia - Cali
Cali, Вале дел Каука, CO
Location address
LATAM Sede Colombia - Cartagena
Cartagena, Регион Мурсия, CO
Location address
LATAM Sede Costa Rica - San José
San Jose, Калифорния, CR
Location address
LATAM Sede Ecuador - Guayaquil
Guayaquil, Гуаяс, EC
Location address
LATAM Sede Ecuador - Quito
Quito, Пичинча, EC
Location address
LATAM Sede El Salvador - San Salvador
San Salvador, Департамент Сан Салвадор, SV
Location address
LATAM Sede Guatemala - Guatemala
Antigua Guatemala, Отдел Сакатепекес, GT
Location address
LATAM Sede Honduras - Tegucigalpa
Tegucigalpa, Отдел Франсиско Моразан, HN
Location address
LATAM Sede Houston
Houston, Texas, US
Location address
LATAM Sede Nicaragua - Managua
Managua, Департамент Манагуа, NI
Location address
LATAM Sede Panamá - Panamá
Panama City, Флорида, PA
Location address
LATAM Sede Paraguay - Asunción
Asuncion, PY
Location address
LATAM Sede Perú - Lima
Lima, Окръг Даларна, PE
Location address
LATAM Sede Puerto Rico - San Juan
Orange County, Калифорния, PR
Location address
LATAM Sede Rep. Dominicana - Sto. Domingo
Santo Domingo, Distrito Nacional, DO
Location address
LATAM Sede Uruguay - Montevideo
Montevideo, Отдел Монтевидео, UY
Location address
LATAM Sede Venezuela - Caracas
Caracas, Област на столицата, VE