ITESO - Universidad Jesuita de Guadalajara

Представление

Прочетете официалното описание

ITESO е Йезуитският университет в Гвадалахара. Основана през 1957 г., принадлежи към групата на йезуитските университети в света.

ITESO е Йезуитският университет в Гвадалахара. Основана през 1957 г., тя принадлежи към мрежа от над 228 йезуитски университети по целия свят. Всички те споделят 450-годишна традиция на йезуитското образование, традиция, която исторически е била в центъра на световната мисъл, известна с образованието на лидери във всички области на науката и изкуството.

ITESO е известен със своите академични постижения, дълбока загриженост както за местния, така и за глобалния контекст и ангажимента си за подобряване на условията на живот на хората. Цялостният му образователен проект цели да развие интелигентност и чувствителност, да възпита свободни и социално отговорни млади мъже и жени за цял живот, в среда, която е идеална за откриване и отглеждане.

Ученето в ITESO означава споделяне на йезуитско образование с един и половина милиона студенти по целия свят.

Можете да бъдете част от мултикултурна среда и да учите с над 9000 студенти от Мексико и от други страни като Аржентина, Бразилия, САЩ, Франция, Финландия, Холандия и Швейцария, които учат в нашия университет чрез програмата за академичен обмен ,Amigos em campus universitário Naassom Azevedo / Unsplash

Изявление на мисията на ITESO

ITESO е университет с християнско вдъхновение, поверен на Обществото на Исус. Той вижда себе си като общност от хора в постоянен растеж

Нейната мисия е:

  • Да формират компетентни, свободни и отдадени професионалисти, които са готови да поставят своето битие и своите действия в услуга на обществото.
  • Да разширим границите на знанието и културата в продължаващото търсене на истината.
  • Да предлага и развива в диалог с различни социални организации жизнеспособни и подходящи решения за трансформация на системи и институции.

Всичко това с цел изграждане на по-справедливо и по-хуманно общество.

зрение

Да се позиционира като водещ популяризатор на проекти за набиране на средства за стипендии, социални инициативи и развитие и растеж на университета, като си сътрудничи с други сектори за формиране на ефективен екип, който предоставя услуги, улеснява информацията и подкрепя институционалната стратегия.

Места

Тлакепаке

Address
Anillo Periférico Sur Manuel Gómez Morín,8585
45604 Тлакепаке, Халиско, Мексико

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия