Прочетете официалното описание

Разумът запалва промяна

EGADE Business School в Tecnológico de Monterrey е изградило глобално призната репутация на водещата латиноамериканска институция за бизнес образование, решена да овладее всепроизводствени лидери, които създават споделена стойност и трансформират обществото.

EGADE Business School е следдипломната бизнес школа на Tecnológico de Monterrey, забележителен университет, известен с шофьорски професионалисти със съответно ръководство в Мексико и Латинска Америка. Самото бизнес училище предлага широко портфолио от следдипломно образование на много места в Латинска Америка. Със локации в Мексико Сити (Санта Фе), Монтерей и Гуадалахара , както и с изпълнителни MBA програми в Керетаро . В Южна Америка, EGADE Business School присъства в Лима (Перу).

Академичният модел на училището, ръководен от иновации и култура на обучение, световно признати програми, отличен преподавател от световна класа, изключителна общност на възпитаници в световен мащаб и строг фокус върху прилагането на знания за въздействие, допринесоха за утвърждаването му като най-високо класираната латиноамериканка бизнес училище от няколко международни организации за класиране, включително QS, Eduniversal, Financial Times и The Economist. Програмите за завършване на EGADE завършват едногодишна MBA в областта на иновациите

EGADE Business School предлага иновативно портфолио от отворено записване през целия живот и персонализирани програми за висше бизнес и организационно ръководство. EGADE Business School е член на елитна група от само 1% от бизнес училищата по целия свят, които притежават аплодираната „ тройна коронана световната акредитация, която признава върхови постижения в сферата на бизнес образованието : Американската асоциация на колежи и училища (AACSB), Асоциацията на MBAs (AMBA) и Европейската система за подобряване на качеството (EQUIS). Училището е член на Глобалната мрежа за усъвършенстван мениджмънт , водеща мрежа от 30 водещи бизнес училища от различни региони, страни, култури и икономики в различни фази на развитие, ангажирани да допринесат чрез бизнес образование за решенията за основните предизвикателства, които обикновено са сложни и глобални.

Какво виждаме в нашите лидери

В EGADE Business School вярваме, че бъдещето на бизнеса се опира на визионерски лидери, които се осмеляват да предизвикат и трансформират своите индустрии чрез мощни идеи. По този начин, именно с тази философия ние проектираме и изпълняваме нашите световно известни следдипломни програми.

Ние сме общност от завършени новатори, състояща се от талантливи преподаватели, талантливи студенти, успешни възпитаници, изтъкнати бизнес лидери и международни академични партньори, които са посветени на мощна идея: ПРОМЕНИТЕ НА МИНДЖИ ИГНИТ.

Признаване от световна класа в престижни класации

121935_qs-logo.png

# 1 Бизнес училище в изследванията на Латинска Америка

QS Global 250 Business Schools Класация 2017

№ 1 EGADE MBA в Латинска Америка

QS Global MBA Класиране Латинска Америка 2018-2019

# 1 MBA на пълен работен ден в Мексико и Латинска Америка

QS Global MBA Класиране 2020

# 1 Магистър по финанси в Мексико и Латинска Америка

QS Global MBA Класиране 2020

121936_eduniversal-logo.png

# 1 Бизнес училище в Латинска Америка

Образователни бизнес училища, класиращи се 2008-2018 г., категория „5 палми отлични постижения“

№ 1 EGADE MBA в Латинска Америка

Eduniversal Best Masters Ranking General Management 2016-2019

# 1 магистър по финанси в Латинска Америка

Eduniversal Best Masters Ranking Corporate Finance 2011-2019

# 1 Сертификат за завършване на висше образование по управление на енергията в Латинска Америка

Eduniversal Best Masters Ranking Energy and Natural Resources 2018-2019

121937_ft-logo.png

# 1 Global OneMBA в Латинска Америка и # 36 в целия свят

Financial Times Executive MBA Класиране 2017-2018

Тройна корона на глобалната акредитация

EGADE Business School получи тройната корона на международната акредитация от името на трите най-влиятелни организации в глобалното бизнес образование: AACSB, AMBA и EQUIS. Само 1% от бизнес училищата по света, като EGADE, са получили тройната корона на международна акредитация от AACSB, EQUIS и AMBA.

121940_triple-crown-egade2.jpg

Изключителен световен обхват

Бизнес училищата EGADE дължат над 50 международни академични партньорства с водещи университети и бизнес училища за програми с двойни и съвместни степени , представляващи различни възможности за придобиване на международни сертификати, както и възможност за обучение на различни континенти. Тези партньорства са от съществено значение за нашите програми за развитие на факултетите и помагат за популяризирането на международни академични проекти и изследвания.

Какво отличава EGADE?

  • Активен предприемачески начин на мислене

Една от основните ценности на EGADE е да насърчава иновативните лидери в рамките на култура на предприемачество, която се превърна в отлична търговия на своите изключителни студенти и възпитаници.

  • Нашата глобална визия и опит

Основен диференциал в EGADE е известният му глобален фокус и обхват. Благодарение на партньорството си с най-престижните университети и бизнес училища по света, EGADE предоставя на своите лидери, студенти и ръководители уникален подход и опит по отношение на бъдещето на глобалния бизнес.

  • Отличен международен факултет

Основна характеристика на академичния опит на EGADE е присъствието на световноизвестни преподаватели, които са настоящи и бивши директори, консултанти, публикувани автори и изследователи. Този факултет носи своя широк опит в класната стая, което превръща нашето преподаване, изследвания и мислене в смислено и влиятелно образование.

  • Иновативен академичен модел

Експертизата на изключителни преподаватели, наред с висши бизнес лидери в нашите академични програми, дава идеален баланс между теоретични и практически знания. Ние подготвяме нашите студенти за успешна кариера, като сдвояваме наученото в класната стая с реални бизнес преживявания, където теорията веднага се прилага на практика.

  • Балансиран и гъвкав формат

Нашите изпълнителни програми и магистърски програми за непълно работно време, които бяха предназначени за студенти, които работят на пълен работен ден, осигуряват правилния баланс между учене, работа и лични ангажименти. Нашата цел е нашите студенти да постигнат както личен, така и професионален успех.

  • Забележително академично ръководство

Когато става дума за водещо бизнес образование, EGADE е първокласното бизнес училище в Латинска Америка по множество причини. Уместността и иновациите на нашите академични програми са подкрепени не само от световно известни класации, но и от водещите световни асоциации за акредитация.

Научете повече за програмите на EGADE тук и се свържете с училището на LinkedIn , Twitter , YouTube и Facebook.

Програми с обучение на:
  • Английски
  • испански

Това училище също предлага:

Курсове за ръководители

EGADE Business School

Магистърът по финанси е предназначен да предостави на бизнес лидерите стабилни познания за финансовите пазари и авангарден подход към глобалния бизнес. Учебната програма ... [+]

# 1 програма в Мексико

QS Masters in Finance Rankings 2020

Основната цел на магистратурата по финанси е да предостави на бизнес лидерите стабилни познания за финансовите пазари и авангарден подход към глобалния бизнес. Тази програма е проектирана с два основни профила:

Професионалисти с финансов и икономически опит, които искат да придобият далеч по-специализирани знания по отношение на финансовата индустрия.Професионалисти в позиция на съответно ръководство, които трябва да добавят финансова сръчност към своите управленски умения, за да стимулират печеливш бизнес.Опитно обучение със съвременни инструменти... [-]
Мексико Мексико сити Монтерей
Април 2020
Английски,испански
Задочно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
EGADE Business School

EGADE магистър по бизнес мениджмънт е интензивна програма, предназначена за професионалисти от ранна фаза, които започват кариера с висок ръст. Без значение какъв е акаде ... [+]

Овластяване на старта на вашата професионална кариера

Едногодишна интензивна програма за стартиране на кариера за млади професионалисти и скорошни завършили с висок потенциал. Магистърът по бизнес мениджмънт на EGADE е интензивна програма, предназначена за професионалисти от ранен етап, които имат за цел да изкарат своята кариера по пътя на бърз растеж.

формат Пълен работен ден продължителност Една година местоположение Монтерей и Гвадалахара Програмен прием Септември език Английски Професионален опит Скорошни висшисти или млади специалисти с 0-2 години трудов стаж на пълен работен ден Опции за международни резиденции Глобално проучване на потапяне, международен обмен, глобални стажове и опции с две степени ... [-]
Мексико Монтерей Гуадалахара
Септември 2020
Английски
Редовно обучение
1 година
Кампус
Научете повече на английски

Minds Igniting Change

Address
Av Carlos Lazo 100, Santa Fe, San Mateo, 01389 Ciudad de México, CDMX
01389 Мексико сити, Мексико сити, Мексико
Address
Rufino Tamayo y Eugenio, Av. Eugenio Garza Lagüera, Valle Oriente, 66269 San Pedro Garza García, N.L.
66269 Монтерей, Нуево Леон, Мексико
Address
Avenida General Ramón Corona 2514, Jardines del Valle, 45138 Zapopan, Jal.
45138 Гуадалахара, Халиско, Мексико