EGADE Business School

Представление

Прочетете официалното описание

Разумът запалва промяна

EGADE Business School в Tecnológico de Monterrey е изградило глобално призната репутация на водещата латиноамериканска институция за бизнес образование, решена да овладее всепроизводствени лидери, които създават споделена стойност и трансформират обществото.

EGADE Business School е следдипломната бизнес школа на Tecnológico de Monterrey, забележителен университет, известен с шофьорски професионалисти със съответно ръководство в Мексико и Латинска Америка. Самото бизнес училище предлага широко портфолио от следдипломно образование на много места в Латинска Америка. Със локации в Мексико Сити (Санта Фе), Монтерей и Гуадалахара , както и с изпълнителни MBA програми в Керетаро . В Южна Америка, EGADE Business School присъства в Лима (Перу).

Академичният модел на училището, ръководен от иновации и култура на обучение, световно признати програми, отличен преподавател от световна класа, изключителна общност на възпитаници в световен мащаб и строг фокус върху прилагането на знания за въздействие, допринесоха за утвърждаването му като най-високо класираната латиноамериканска бизнес училище от няколко международни организации за класиране, включително QS, Eduniversal, Financial Times и The Economist. Програмите за дипломиране на EGADE включват редовна, едногодишна MBA за иновации и предприемачество, MBA за професионалисти, MBA за глобален бизнес и стратегия, Global OneMBA, Executive MBA, EGADE MBA Online, както и магистър по финанси и Докторски програми по финансови науки и управление на бизнеса.

EGADE Business School предлага иновативно портфолио от отворено записване през целия живот и персонализирани програми за висше бизнес и организационно ръководство. EGADE Business School е член на елитна група от само 1% от бизнес училищата по целия свят, които притежават аплодираната „ тройна коронана световната акредитация, която признава върхови постижения в сферата на бизнес образованието : Американската асоциация на колежите и училищата (AACSB), Асоциацията на MBAs (AMBA) и Европейската система за подобряване на качеството (EQUIS). Училището е член на Глобалната мрежа за усъвършенствано управление , водеща мрежа от 30 водещи бизнес училища от различни региони, страни, култури и икономики в различни фази на развитие, ангажирани да допринесат чрез бизнес образование за решенията за основните предизвикателства, които обикновено са сложни и глобални.

Какво виждаме в нашите лидери

В EGADE Business School вярваме, че бъдещето на бизнеса се опира на визионерски лидери, които се осмеляват да предизвикат и трансформират своите индустрии чрез мощни идеи. По този начин, именно с тази философия ние проектираме и изпълняваме нашите световно известни следдипломни програми.

Ние сме общност от завършени новатори, състояща се от талантливи преподаватели, талантливи студенти, успешни възпитаници, изтъкнати бизнес лидери и международни академични партньори, които са посветени на мощна идея: ПРОМЕНИТЕ НА МИНДЖИ ИГНИТ.

Признаване от световна класа в престижни класации

121935_qs-logo.png

# 1 Бизнес училище в научните изследвания в Латинска Америка

QS Global 250 Business Schools 2017

№ 1 EGADE MBA в Латинска Америка

  • QS Global 200 MBA Класиране: Латинска Америка 2012-2015
  • QS Global MBA Класиране Латинска Америка 2018-2020

# 1 MBA на пълен работен ден в Мексико и Латинска Америка

QS Global MBA Класиране 2020

  • №1 в Мексико и Латинска Америка за трета поредна година
  • # 55 в световен мащаб в 240 класирани програми
  • 23 места срещу 2019 в световен мащаб
  • # 26 в световен мащаб за резултатите от предприемачеството и възпитаниците
  • # 39 в световен мащаб за работоспособност

# 1 Магистър по финанси в Мексико и Латинска Америка

Класиране на QS Business Masters: Финанси в Латинска Америка 2018-2020

  • №1 в Мексико и Латинска Америка за трета поредна година
  • # 41 в световен мащаб в 156 класирани програми
  • # 15 в световен мащаб за работоспособност
121936_eduniversal-logo.png

# 1 Бизнес училище в Латинска Америка

5 Palmes of Excellence, Eduniversal Business School Ranking 2008-2018

№ 1 EGADE MBA в Латинска Америка

Eduniversal Best Master Ranking General Management 2016-2019

# 1 магистър по финанси в Латинска Америка

Eduniversal Най-добър магистър Класиране Корпоративни финанси 2011-2019

121937_ft-logo.png

# 1 Global OneMBA в Латинска Америка и # 43 в целия свят

Класиране на Financial Times Executive MBA 2007-2019

Тройна корона на глобалната акредитация

EGADE Business School получи тройната корона на международната акредитация от името на трите най-влиятелни организации в глобалното бизнес образование: AACSB, AMBA и EQUIS. Само 1% от бизнес училищата по света, като EGADE, са получили тройната корона на международна акредитация от AACSB, EQUIS и AMBA.

121940_triple-crown-egade2.jpg

Изключителен световен обхват

Бизнес училищата EGADE притежават над 50 международни академични партньорства с водещи университети и бизнес училища за програми с двойни и съвместни степени , представляващи различни възможности за придобиване на международни сертификати, както и възможност за обучение на различни континенти. Тези партньорства са от съществено значение за нашите програми за развитие на факултетите и помагат за популяризирането на международни академични проекти и изследвания.

Какво отличава EGADE?

Активен предприемачески начин на мислене

Една от основните ценности на EGADE е да насърчава иновативните лидери в рамките на култура на предприемачество, която се превърна в отличителна черта на своите изключителни студенти и възпитаници.

Нашата глобална визия и опит

Основен диференциал в EGADE е известният му глобален фокус и обхват. Благодарение на партньорството си с най-престижните университети и бизнес училища по света, EGADE предоставя на своите лидери, студенти и ръководители уникален подход и опит по отношение на бъдещето на глобалния бизнес.

Отличен международен факултет

Основна характеристика на академичния опит на EGADE е присъствието на световноизвестни преподаватели, които са настоящи и бивши директори, консултанти, публикувани автори и изследователи. Този факултет носи своя широк опит в класната стая, което превръща нашето преподаване, изследвания и мислене в смислено и влиятелно образование.

Иновативен академичен модел

Експертизата на изключителни преподаватели, наред с висши бизнес лидери в нашите академични програми, дава идеален баланс между теоретични и практически знания. Ние подготвяме нашите студенти за успешна кариера, като сдвояваме наученото в класната стая с реални бизнес преживявания, където теорията веднага се прилага на практика.

Балансиран и гъвкав формат

Нашите изпълнителни програми и магистърски програми за непълно работно време, които бяха предназначени за студенти, които работят на пълен работен ден, осигуряват правилния баланс между учене, работа и лични ангажименти. Нашата цел е нашите студенти да постигнат както личен, така и професионален успех.

Забележително академично ръководство

Когато става дума за водещо бизнес образование, EGADE е първокласното бизнес училище в Латинска Америка по множество причини. Уместността и иновациите на нашите академични програми са подкрепени не само от световно известни класации, но и от водещите световни асоциации за акредитация.

Научете повече за програмите на EGADE тук и се свържете с училището на LinkedIn , Twitter , YouTube и Facebook.

Места

Мексико сити

Address
Av Carlos Lazo 100, Santa Fe, San Mateo, 01389 Ciudad de México, CDMX
01389 Мексико сити, Мексико сити, Мексико

Монтерей

Address
Rufino Tamayo y Eugenio, Av. Eugenio Garza Lagüera, Valle Oriente, 66269 San Pedro Garza García, N.L.
66269 Монтерей, Нуево Леон, Мексико

Гуадалахара

Address
Avenida General Ramón Corona 2514, Jardines del Valle, 45138 Zapopan, Jal.
45138 Гуадалахара, Халиско, Мексико

Сантяго де Керетаро

Address
Epigmenio González 500, San Pablo, 76130 Santiago de Querétaro, Qro.
76130 Сантяго де Керетаро, Керетаро, Мексико