Прочетете официалното описание

Международен университет на UNITAR

Създаден през 1997 г., UNITAR International University ( UNITAR ) е визионерска и добре управлявана институция, известна с това, че е първият виртуален университет в Югоизточна Азия и един от пионерските частни университети в Малайзия.

Нашите програми се предлагат в нашия главен корпус в градската Kelana Jaya и в 11 други независими кампуса, разпространени в Малайзия. Разполагаме с 36 академични програми, вариращи от Фондацията, диплома и бакалавърска степен до следдипломната магистърска и докторска степен. Гордеем се с ангажираността на академиците в различни факултети и училища като бизнес

От самото начало ние проведохме иновативно обучение, където технологията допълва човешкото взаимодействие на силна образователна платформа. Нашето преследване на достъпно и качествено образование както в конвенционални, така и в дистанционни форми на преподаване продължава и до днес и е въплътено в образователния център на UNITAR ("UNIEC"), отговарящ на най-съвременните нужди на образованието от 21-ви век.

Колеж UNITAR

Създаден през 2016 г., Колежът UNITAR служи като сестринска институция към Международния университет на UNITAR и е създаден като източник на информация за Университета. Понастоящем UNITAR Колеж предлага сертификационни програми в областта на бизнеса и гостоприемството. В бъдеще ще предлагаме дипломни програми и програми за сътрудничество с утвърдени чуждестранни университети.

Програмите на Колеж UNITAR са проектирани с цел да обхванат “Опитното обучение”

Колежът UNITAR осигурява Pathway към по-светло бъдеще на студенти, които искат да получат международна степен на достъпни цени. Глобалното признаване и международните стандарти на учебната програма на програмата ще предоставят на завършилите по-добри възможности за кариера.

Нашите стремежи

Фокусирани върху нашата визия. Ангажирани с нашата мисия.

Нашата визия

Да бъде водещият университет за иновативни социални науки.

Мисия

  • Да се ​​разшири достъпът до ученето
  • Да се ​​грижиш за здравословни дипломанти
  • Да се ​​изгради устойчив бизнес

сенат

Сенатът на университета е най-висшият академичен орган на Международния университет на UNITAR ( UNITAR ), при спазване на разпоредбите на Конституцията и Устава и Правилника на Университета. Сенатът на университета притежава контрол и обща насока на обучението, изследванията и изпитите и правомощието да присъжда сертификати, дипломи и степени.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

Курсове за ръководители

UNITAR

Магистър по образование (образователно лидерство ... [+]

Преглед

Магистър по образование (образователно лидерство

Изисквания за въвеждане на програмата

Трябва да отговаряте на следните изисквания, за да бъдете UNITAR под внимание за включването в програмата на UNITAR Master:

Бакалавърска степен (Hons) / бакалавърска степен (Hons) в образованието с минимална CGPA от 2.50 от институция, призната от малайзийското правителство или професионални организации; ИЛИБакалавърска степен (Hons) с минимум CGPA от 2.50 и диплома по образование / сертификат за образование / диплома по преподаване от институция, призната от малайзийското правителство или професионални организации; ИЛИБакалавърска степен (Hons) с минимална CGPA 2.50 и диплома по образование / сертификат за образование / диплома по преподаване от институция, призната от правителството на Малайзия или професионални организации И трябва да има 1-годишен опит в съответната област; ИЛИБакалавърска степен (Hons) с CGPA по-малка от 2.50, може да бъде приета при пет (5) години трудов стаж в съответната област; ИЛИКандидатите в магистърската програма (ниво 7, MQF) чрез APEL, трябва да бъдат гражданин на Малайзия на възраст над 30 години в годината на кандидатстване със съответния професионален опит / преди експериментално обучение и да са преминали APEL оценка.Структура на курса... [-]
Малайзия Селангор
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
UNITAR

Майсторът на образованието (преподаването на английски като втори език) е идеален за тези, които искат да придобият специализирани знания в преподаването на английски ези ... [+]

Преглед

Майсторът на образованието (преподаването на английски като втори език) е идеален за тези, които искат да придобият специализирани знания в преподаването на английски език на другите, където английският не е майчин език. Чрез предлаганите модули студентите ще развият по-дълбоко разбиране на основните принципи на преподаване и изучаване на английски език.

Изисквания за въвеждане на програмата... [-]
Малайзия Селангор
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
2 години
Кампус
Научете повече на английски
Address
3-01A Level 2, Tierra Crest, Jalan SS6/3, Kelana Jaya, 47301, Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan, Malaysia.
48200 Селангор, Селангор, Малайзия