UNITAR

Представление

Прочетете официалното описание

Международен университет на UNITAR

Създаден през 1997 г., UNITAR International University ( UNITAR ) е визионерска и добре управлявана институция, известна с това, че е първият виртуален университет в Югоизточна Азия и един от пионерските частни университети в Малайзия.

Нашите програми се предлагат в нашия главен корпус в градската Kelana Jaya и в 11 други независими кампуса, разпространени в Малайзия. Разполагаме с 36 академични програми, вариращи от Фондацията, диплома и бакалавърска степен до следдипломната магистърска и докторска степен. Гордеем се с ангажираността на академиците в различни факултети и училища като бизнес

От самото начало ние проведохме иновативно обучение, където технологията допълва човешкото взаимодействие на силна образователна платформа. Нашето преследване на достъпно и качествено образование както в конвенционални, така и в дистанционни форми на преподаване продължава и до днес и е въплътено в образователния център на UNITAR ("UNIEC"), отговарящ на най-съвременните нужди на образованието от 21-ви век.

Нашите стремежи

Фокусирани върху нашата визия. Ангажирани с нашата мисия.

Нашата визия

Да бъде водещият университет за иновативни социални науки.

Мисия

  • Да се ​​разшири достъпът до ученето
  • Да се ​​грижиш за здравословни дипломанти
  • Да се ​​изгради устойчив бизнес

сенат

Сенатът на университета е най-висшият академичен орган на Международния университет на UNITAR ( UNITAR ), при спазване на разпоредбите на Конституцията и Устава и Правилника на Университета. Сенатът на университета притежава контрол и обща насока на обучението, изследванията и изпитите и правомощието да присъжда сертификати, дипломи и степени.

Места

Селангор

Address
3-01A Level 2, Tierra Crest,
Jalan SS6/3, Kelana Jaya,
47301, Petaling Jaya,
Selangor Darul Ehsan, Malaysia.

48200 Селангор, Селангор, Малайзия