UNITAR

Представление

Прочетете официалното описание

Международен университет на UNITAR

Създаден през 1997 г., UNITAR International University ( UNITAR ) е визионерска и добре управлявана институция, известна с това, че е първият виртуален университет в Югоизточна Азия и един от пионерските частни университети в Малайзия.

Нашите програми се предлагат в нашия главен корпус в градската Kelana Jaya и в 11 други независими кампуса, разпространени в Малайзия. Разполагаме с 36 академични програми, вариращи от Фондацията, диплома и бакалавърска степен до следдипломната магистърска и докторска степен. Гордеем се с ангажираността на академиците в различни факултети и училища като бизнес

От самото начало ние проведохме иновативно обучение, където технологията допълва човешкото взаимодействие на силна образователна платформа. Нашето преследване на достъпно и качествено образование както в конвенционални, така и в дистанционни форми на преподаване продължава и до днес и е въплътено в образователния център на UNITAR ("UNIEC"), отговарящ на най-съвременните нужди на образованието от 21-ви век.

Колеж UNITAR

Създаден през 2016 г., Колежът UNITAR служи като сестринска институция към Международния университет на UNITAR и е създаден като източник на информация за Университета. Понастоящем UNITAR Колеж предлага сертификационни програми в областта на бизнеса и гостоприемството. В бъдеще ще предлагаме дипломни програми и програми за сътрудничество с утвърдени чуждестранни университети.

Програмите на Колеж UNITAR са проектирани с цел да обхванат “Опитното обучение”

Колежът UNITAR осигурява Pathway към по-светло бъдеще на студенти, които искат да получат международна степен на достъпни цени. Глобалното признаване и международните стандарти на учебната програма на програмата ще предоставят на завършилите по-добри възможности за кариера.

Нашите стремежи

Фокусирани върху нашата визия. Ангажирани с нашата мисия.

Нашата визия

Да бъде водещият университет за иновативни социални науки.

Мисия

  • Да се ​​разшири достъпът до ученето
  • Да се ​​грижиш за здравословни дипломанти
  • Да се ​​изгради устойчив бизнес

сенат

Сенатът на университета е най-висшият академичен орган на Международния университет на UNITAR ( UNITAR ), при спазване на разпоредбите на Конституцията и Устава и Правилника на Университета. Сенатът на университета притежава контрол и обща насока на обучението, изследванията и изпитите и правомощието да присъжда сертификати, дипломи и степени.

Места

Селангор

Address
3-01A Level 2, Tierra Crest, Jalan SS6/3, Kelana Jaya, 47301, Petaling Jaya, Selangor Darul Ehsan, Malaysia.
48200 Селангор, Селангор, Малайзия