Read the Official Description

Първо Инфраструктура кампуса на университета в Малайзия

Силата на инфраструктурата университет Куала Лумпур днес произтича от богатата си история. За повече от 15 години, IUKL е предоставяне на качествено образование и отлични професионални услуги в различни области на инфраструктурата.

IUKL е най-предната инфраструктура университета в Малайзия, която акцентира върху интеграцията на двете твърди и меки аспекти на инфраструктурата, се стремят да произвеждат technopreneurs и квалифицирана работна ръка с изключителна комуникация, технологичен и управленски умения.

Засилено с до актуална академични съоръжения, и обучавани от висококвалифицирани преподаватели, сред които са практикуващи промишленост, IUKL се стреми да осигури високо качество на образование в области на инженеринг, Бизнес, Комуникация, езикознание, Архитектура, биотехнологии, информационни технологии и много други ,

Като дъщерно дружество на Protasco Berhad, компания, листвана на дънната платка на Бурса Малайзия, IUKL се ангажира по инженерство бъдещето на утрешните лидери. всеотдайност IUKL в предоставянето на качествено образование е помогнал на много студенти в придобиване на необходимите знания, умения и практически опит в областта стават уважавани лекари в различни области. Водени от мотото на университета "за знание, за човечеството", IUKL се стреми да гарантира, че всеки студент е напълно оборудвана и упълномощено да отговори на бъдещите предизвикателства, като ги подготвя холистично днес.

Обучението че IUKL осигурява е балансиран - студенти ще открият мнението си оспорва, усъвършенства своите практически умения и подобрени техните умения за социално взаимодействие. Те, както и ще бъдат пропити с високи морални ценности, за да помогне за реализиране на визията за 2020 г. и на K-икономика.

Нашата визия

За да бъде световно известен Инфраструктура университет.

Нашата мисия

IUKL се стреми към съвършенство в различни области на инфраструктура чрез осигуряване на качествено образование, напреднали знания, състоянието на най-съвременните технологии и отлични професионални услуги.

Нашето мото

За знание, за човечеството.

Защо Проучване на IUKL?

Качествено образование

Да бъдеш в образователната индустрия в продължение на повече от 15 години, IUKL е предоставяне на качествено образование и отлични професионални услуги в различни области. IUKL беше оценен като "отлична" (Tier 5) пълноправен университет в 2011 г. и 2013 MQA система за класификация на малайзийските институциите за висше образование (SETARA). С това, IUKL е сред един от най-добрите класиране университетите и единственият университет Инфраструктура в Малайзия и ние бихме искали да се шампион в областта на инфраструктурата. Ние вярваме, че "инфраструктура" не се ограничава само до сгради, строителство и технологии, но също така включва мека "инфраструктура", като комуникация, езикови умения, търговията и информационните технологии.

професионално признаване

Всички програми, предлагани от IUKL са одобрени както от Министерството на образованието и Малайзия агенция Квалификация (MQA).

IUKL получава професионално признание от различни местни и международни професионални организации - Съвет на инженерите Малайзия (BEM), Съвет на архитектите Малайзия (МДЛ), Land Surveyors Board (LJT), Кралския институт на геодезистите Малайзия (RISM), Вашингтон Accord, CISCO, International организация за стандартизация (ISO), асоциация на дипломираните експерт-счетоводители (ACCA), наред с другите.

Board на инженерите, Малайзия (BEM)
Вашингтон Accord
Съвет на архитектите Малайзия (МДЛ)
Land Surveyors Board
Сабах Surveyors Board
Royal Institute на геодезистите Малайзия (RISM)
Асоциация на дипломираните експерт-счетоводители (ACCA)
Chartered институт по мениджмънт Accountants (CIMA)
Малайзийски Института на дипломираните експерт-счетоводители (MICPA)
Малайзийската Института на дипломираните експерт-секретари и администратори (MAICSA)
Cisco
Малайзийски Board тестване на софтуер
Съвет на оценители, оценители и Estate Agents Малайзия
Съвет на Количество геодезистите Малайзия

На Campus Настаняване

IUKL се определя в рамките на 100-акровата De Centrum град, който е на път да се превърне в модерен град, добре оборудван с множество удобства за нуждите на своите студенти, от уютни етажната собственост и общежитие до търговски площи, в една сигурна и зелена среда.

Worldwide Принадлежност С най-висок ранг университети

ВЕЛИКОБРИТАНИЯ

Бирмингамския университет
УНИВЕРСИТЕТ в Портсмут
Университет на Източен Лондон
SHEFFIELD Hallam УНИВЕРСИТЕТ
GLASGOW Caledonian УНИВЕРСИТЕТ
УНИВЕРСИТЕТ NORTHAMPTON
University College BIRMINGHAM
УНИВЕРСИТЕТ Южен Уелс

АВСТРАЛИЯ

Къртин ТЕХНОЛОГИЧЕН УНИВЕРСИТЕТ
УНИВЕРСИТЕТ NEWCASTLE
УНИВЕРСИТЕТ Нов Южен Уелс
УНИВЕРСИТЕТ Тасмания

CHINA

Tongji университет
Синдзян UNIVERSITY по финанси и икономика
Shangluo УНИВЕРСИТЕТ
Хъбей УНИВЕРСИТЕТ

НОВА ЗЕЛАНДИЯ

LINCOLN УНИВЕРСИТЕТ
MASSEY УНИВЕРСИТЕТ
УНИВЕРСИТЕТ Уайкато

ХОЛАНДИЯ

Ханзейски университет за приложни науки

ИРЛАНДИЯ

Атлон технологичен институт

Стипендии и Кредити

IUKL смята, че образованието трябва да се направи достъпно за всички. Затова при IUKL, има различни стипендии и стипендии. В допълнение към Схема IUKL Стипендия и такса за обучение Снемане, студентите могат да се прилагат и за заеми и стипендии от MARA, PTPTN и EPF, между другото.

Клубове и общества

Отделът по учебната дейност осигурява възможности за учениците да проучат интересите си с практически опит чрез дейности, организирани през цялата година. Има повече от 40 клубове и общества в IUKL. Участие в клубове и общества осигурява практически опит за лидерство и развитие на характера.

Кариерно развитие

Основната цел на звеното за IUKL кариерно развитие е да помогне на своите студенти да идентифицират и да изберат най-добрите възможности за кариера, достъпни за тях. Процесът на планиране на кариерата и развитие започва още когато ученикът започне програма им с IUKL.

Удобства

широк спектър от академични и професионални курсове IUKL са проведени в съвременни студия, лаборатории и работилници, оборудвани с най-новите технологии и оборудване за подобряване на вашия живот опит, независимо дали учи инженерство, Computing, архитектура, бизнес, език или науката.

Student Общността

IUKL студент общност е комбинация от местни и чуждестранни студенти от 50 страни. Този фактор ще изложи студенти до етническо многообразие, което косвено увеличаване на самочувствие и комуникационни умения.

Опитни и квалифицирани Академичен състав

Студентите в IUKL се обучават от високо квалифицирани преподаватели, някои от които са лекари в индустрията. IUKL се гордее в предоставянето на студенти с практически практически опит, който внушава доверие и ви дава възможност да бъде готов за работното място при дипломирането.

Programs taught in:
Английски

Това училище също предлага:

MSc

Infrastructure University Kuala Lumpur

Като една от най-известните университета в областта на гражданското строителство в Малайзия, IUKL се предлага магистърска степен по степен Management Строителство (от Mix ... [+]

Като една от най-известните университета в областта на гражданското строителство в Малайзия, IUKL се предлага магистърска степен по степен Management Строителство (от Mix-режим). Майсторът на науката в Управление Строителство (MScCM) е предназначена за студенти с бакалавърска степен в относителна инженерна дисциплина, които желаят да упражняват завършил степен. Майсторът на науката в Строителен мениджмънт има за цел да даде на студентите с формална квалификация на равнище на майстора.... [-]

Малайзия Kajang
January 2020
Редовно обучение
Задочно обучение
18 - 48 
Campus
Научете повече на английски
Infrastructure University Kuala Lumpur

Майсторът на науките (магистър) в застроени програма за околна среда има за цел да даде на студентите с официална квалификация в застроената среда на равнище на майстора. ... [+]

Магистър в урбанизирана среда (С Research)

Майсторът на науките (магистър) в застроени програма за околна среда има за цел да даде на студентите с официална квалификация в застроената среда на равнище на майстора. Чрез програмата, специалисти и висшисти ще бъдат оборудвани с технически познания и умения, необходими в Вграден сектор околна среда. Програмата също така служи като възможност и пътека за извършване на докторантурата в урбанизирана среда и други релевантни области.... [-]

Малайзия Kajang
January 2020
Редовно обучение
Задочно обучение
18 - 48 
Campus
Научете повече на английски

Магистратура

Infrastructure University Kuala Lumpur

Учителят по архитектура програма ще бъде за екологично устойчива архитектура, която се стреми да сведе до минимум отрицателното въздействие върху околната среда на сграда ... [+]

Магистър по архитектура

Учителят по архитектура програма ще бъде около:

Ефектът от архитектурата на общността и обществото. Това ще бъде основната вдъхновението и грижа за нашите дизайнерски стратегии, особено от гледна точка на безопасност, комфорт и благополучие. Най-екологично устойчива архитектура, която се стреми да сведе до минимум отрицателното въздействие върху околната среда на сграда от ефективност и умереност при използването на материали, енергия и пространство за развитие. Устойчиво архитектура, която е много наясно с консумация на енергия и екологично съхранение в дизайна на архитектурната среда ще бъде основните принципи на нашата дизайн намерение. Ангажиментът за опознаването устойчиво понятие за основните принципи, методологии и подхода, установен в рамките на архитектурния процес за управление на планиране, проектиране и доставка на инфраструктура. Поскъпването и внимателно преценяване на контекст, рамка и културата на място, архитектура, че в отговор на неговата заобикаляща чрез спазване на това, което вече е там, гениалният локуси. Основни функции учене Studio-базирани Посещения на място и оценки Постоянна връзка с преподаватели и възпитатели Критично мислене и самостоятелно учене, за да отговарят на магистърска програма взискателност и изискване програма модули ... [-]
Малайзия Kajang
January 2020
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски
Infrastructure University Kuala Lumpur

Майсторът на програма Electronics Engineering (МИЕ) (С Research) има за цел да подготви инженерно образование в напреднал стадий на технически познания и умения за намира ... [+]

Майсторът на програма Electronics Engineering (МИЕ) (С Research) има за цел да подготви инженерно образование в напреднал стадий на технически познания и умения за намиране на практически и научни решения, за да отговори на нуждите и промените на текущите инженерни проблеми. Програмата също така ще осигури път за завършващи студенти да предприеме изследвания д-р по един от специализирани области на електрониката инженеринг.... [-]

Малайзия Kajang
January 2020
Редовно обучение
18 - 24 
Campus
Научете повече на английски
Infrastructure University Kuala Lumpur

Учителят по информационни технологии (от изследвания) има за цел да подготви завършили ИТ фон и без IT фон с напреднали технически познания и умения за намиране на практи ... [+]

Магистър по информационни технологии

Учителят по информационни технологии (от изследвания) има за цел да подготви завършили ИТ фон и без IT фон с напреднали технически познания и умения за намиране на практически и научно решение да отговори на нуждите и промените на текущите ИТ проблеми. Програмата също така ще осигури път за завършващи студенти да предприеме изследвания д-р по един от специализирани области на ИТ.... [-]

Малайзия Kajang
January 2020
Редовно обучение
Задочно обучение
18 - 48 
Campus
Научете повече на английски
Infrastructure University Kuala Lumpur

Като една от най-известните университети в областта на гражданското строителство в Малайзия, IUKL предлага магистърска степен по строително инженерство (от изследвания) п ... [+]

Магистър по строително инженерство (от Research)

Като една от най-известните университети в областта на гражданското строителство в Малайзия, IUKL предлага магистърска степен по строително инженерство (от изследвания) програма. Учителят по строително инженерство е предназначена да осигури на студентите с официална квалификация в областта на инженерните на равнището на капитана. Кандидатът може да избере който и да е област на строителното инженерство, предлагани т.е. строителство, Груб, геотехнически, Хидравлични и водните ресурси и Highway и тротоарни инженерство. съществуват възможности за кариера в широк кръг от организации, включително и производствени компании, изследователски организации, академични институции, енергийни агенции, местните, щатските и федералните правителства и местните власти.... [-]

Малайзия Kajang
January 2020
Редовно обучение
Задочно обучение
18 - 48 
Campus
Научете повече на английски

IUKL