Read the Official Description


Кой е INCEIF ?

INCEIF е създадена от Централната банка на Малайзия (Bank Negara Malaysia) през 2005 г. и е с мандат да развива и развива таланти и експерти в ислямската индустрия за финансови услуги. Като университет, INCEIF предлага следдипломна квалификация по ислямско финансиране.


За постигането на тази визия е важно INCEIF да преодолее както академията, така и индустрията. Това се превежда в академичната си учебна програма, която е структурирана въз основа на материалите на играчи от отрасъла, както и като членове на преподавателите, които са уважавани в световен мащаб както в ислямската финансова академия, така и в ислямската финансова индустрия. Факултетът, съчетан с непрекъсната подкрепа от страна на регулаторите и ключовите играчи в индустрията, осигурява на студентите от INCEIF силни наставнически взаимоотношения и възможности за професионално развитие.


Днес има 1561 възпитаници на INCEIF от над 80 страни по света. Някои вече правят смислен принос за напредъка на ислямското финансиране на всички равнища, независимо дали става въпрос за разработване на продукти, рамка на политиката и изпълнение; регулиране и прилагане; и иновациите.


Кампусът е на 15 минути от центъра на Куала Лумпур, Малайзия; един от най-жизнените ислямски финансови пазари в света и един от най-жизнеспособните градове в Азия. Кампусните къщи разполагат с тройка от триетажни високи главни сгради и разполагат с впечатляващи помещения, включващи аудитории с голям капацитет, класни стаи, плувен басейн с три метра и отделни фитнес за мъже и жени.


Така че защо да изберете INCEIF ?

Бизнес първо

Подхранван от нарастващия апетит за продукти, съвместими със "Шариа", от все по-сложни потребители и инвеститори, ислямската индустрия за финансови услуги се развива, което може да бъде подкрепено само чрез иновации, предоставени от ново поколение иновативни бизнес мислители. Студентите от INCEIF завършват с глобална перспектива, добре запознат със съвременните корпоративни финанси и принципите на Shariah, и са готови да се конкурират в технологичната ера на глобалното финансиране.


Добре изработени програми

 • Магистърска степен по ислямска финансова практика (MIFP) е курс за следдипломна квалификация, насочена към разработване на практики от страна на индустрията с глобално прозрение, цялостно познание и експертен опит в ислямските финанси. MIFP може да се осъществи лице в лице или онлайн.
 • MSc по ислямски финанси (MSc) е предназначен за академици и практикуващи да ускорят кариерата си в ислямското финансиране. Той предлага задълбочено образование в ключовите области на ислямската икономика, финансите и Шариа от теоретичните и приложните аспекти.
 • Доктор по ислямски финанси (PhD) ще даде възможност на кандидатите да развият техническите и интелектуални способности, необходими за провеждане на изследвания в широк кръг от области в ислямското финансиране. Докторската програма на INCEIF е насочена към индустрията, но все пак се основава на силни академични основи.
 • Професионален сертификат за ислямски финанси (PCIF) е разработен, за да се погрижи за индустриалните професионалисти, които желаят да придобият знания в определени области на практиката. Ще имате възможност да изберете от една от четирите специализации, предлагани от нашата програма PCIF:
  • Ислямски капиталов пазар
  • Шариа за ислямските финанси
  • Ислямското банкиране; и
  • Ислямски управление на благосъстоянието


опитен

Нашите преподаватели са световни лидери в съответните области. Основната им цел е да предложат изключителен образователен опит за всички наши ученици. Освен това те контролират качеството и целостта на нашите академични програми, така че студентите да получат знания и научни практики от най-висок стандарт в академичната сфера, както и във финансовата индустрия. Те също така играят важна роля при набирането и задържането на отлични студенти от цял ​​свят и осигуряват изключителни възможности за професионално развитие, които могат да подобрят възможностите за кариера, които ще допринесат за устойчива общност. Доколкото е възможно, нашите членове на факултета са актуални, ангажирани и водещи.


Глобални съвместни партньори

В INCEIF осъзнахме, че нашата печеливша стратегия за насърчаване на развитието чрез нашите ислямски финанси следдипломни изследвания е чрез установяване на съвместни партньорства по целия свят. Тези стратегически взаимоотношения се изграждат "холистично" около академични институции, както и търговски организации чрез непрекъснати съвместни изследвания, споделяне на знания и опит в ислямското финансиране, реализиране на образователни проекти, които могат да повишат осведомеността, както и да станат източник на полезни приходи с нашите експерти по въпросите. За да съберем холистичен подход в нашите инициативи, ние си сътрудничим с:

 • Академични институции като университети, колежи и учебни центрове.
 • Търговски организации като централни банки, финансови институции, консултантска и обучителна институция; и други организации, които гледат на ислямското финансиране като алтернатива. банкови, застрахователни и финансови предприятия и корпорации.


Разни общност

Международната привлекателност на програмите на INCEIF привлече студенти от всички възрасти, религии и социално-икономически произход от над 80 страни, създавайки разнообразна общност в кампуса.

Център за управление на знания (KMC)

KMC осигурява ресурси и услуги за подпомагане на преподаването, ученето и научните изследвания на INCEIF . Библиотеката събира средства от ислямски и конвенционални финанси. INCEIF за управление на знания на INCEIF Ви дава достъп до широкомащабна информация и дава възможност за споделяне на резултатите от ислямската финансова дейност,

 • Съоръжения - Павилион за самообслужване, Книга за книги, Проучвателна зона, Дискусионен фоайе, Стая за бази данни, Работни станции, Фотокопиране / Печат / Сканиране и Wi-Fi.
 • Услуги - 24-часов достъп, помощ при търсене на информация, KMC център за обслужване на клиенти, заемане / връщане / подновяване на книги, семинари / тренинги, документално решение (свързване, сканиране, ламиниране).


За повече информация относно INCEIF

WWW. INCEIF .org

Programs taught in:
Английски

Това училище също предлага:

MSc

INCEIF The Global University of Islamic Finance

MSc по ислямски финанси е предназначен за академици и практикуващи да ускорят кариерата си в ислямското финансиране. Той предлага задълбочено образование в ключовите обла ... [+]

Магистър по ислямски финанси предлага задълбочено образование в ключовите области на Ислямска икономика, финанси и Шариа от теоретични и приложни аспекти. Модулите на курсовете ще дадат възможност на студентите да имат цялостно разбиране за икономическата, финансовата и правната среда, в която оперират доставчиците на ислямски финансови услуги.

Целта на програмата е да произведе професионалисти, които имат опит в традиционните финанси и в Шариа.... [-]

Малайзия Kuala Lumpur
January 2020
Редовно обучение
Campus
Научете повече на английски

Магистратура

INCEIF The Global University of Islamic Finance

Програмата "Магистри по ислямска финансова практика" (MIFP) е курс за следдипломна квалификация, насочена към разработване на практики от страна на индустрията с глобално ... [+]

MIFP е акредитирана от Малайзийската квалификационна агенция (MQA) и е разработена от известни международни мислители, академици и експерти както от конвенционалните, така и от финансовите сфери на Шариа, като гарантира, че завършилите знания работят с двете дисциплини.

Модулите за курсове обхващат широк спектър от критични теми, вариращи от управлението на богатството, банковото дело и инвестициите до финансовите услуги, етиката и управлението.... [-]

Малайзия Kuala Lumpur
January 2020
Редовно обучение
Задочно обучение
Campus
Online
Научете повече на английски