Unicaf University (MW)

Представление

Прочетете официалното описание

Unicaf е глобална образователна организация, базирана в Европа, предлагаща стипендии на кандидати, отговарящи на изискванията за продължаване на академични изследвания с партньорските си университети, понастоящем Университета в Съфолк ( Обединеното кралство) , Университета на Ливърпул Джон Мур (Обединеното кралство) , Университета на Южен Уелс (Обединеното кралство) , Калифорнийския университет, Ривърсайд Разширение (САЩ) и Университет Уникаф в много университет ( Африка) . Освен напълно онлайн програмите, предлагани чрез партньорските университети, Уникаф предлага редица обучавани програми в университетите на Уникаф.

Програмата за стипендии на Уникаф е предоставила стипендии за над 100 милиона долара на над 30 000 кандидати, отговарящи на изискванията в 156 страни по света. Стипендиите се предоставят на талантливи лица, които са финансово предизвикани и намаляват значително разходите за такси за обучение; останалите такси се плащат на лесни вноски, като част от индивидуални, достъпни планове за плащане.

Unicaf улеснява глобалната онлайн доставка на учебни материали за бакалавърски, магистърски или докторски степени чрез своята най-съвременна цифрова платформа, виртуалната учебна среда (VLE) . Онлайн обучението набира място като ефикасен начин за предаване на нови знания, умения и квалификации, което е подходящо за хора, които живеят далеч от градските центрове, за семейните грижи и домашните, за хората с увреждания и за работещите професионалисти, които не могат да се откажат от кариерата си и заплати, за да спечелите нова квалификация, за да потърсите повишение или да намерите по-добра работа. Unicaf VLE, който е достъпен чрез всяко мобилно или десктоп устройство, дава достъп до учебни материали 24/7, редовен контакт с преподаватели, достъп до обширна колекция от електронни библиотеки и работа в мрежа с ученици и професионалисти в много различни страни и култури. Онлайн доставката на курсови материали чрез VIC Unicaf използва съвременни технологии и методи (като видеоклипове, викторини, групови проекти и други), които подпомагат обучението, като го правят по-приятно и интересно.

Месечните приеми позволяват на студентите да се регистрират в Уникаф през цялата година. Докато учат в модули, позволява на студентите да проучат задълбочено една тема наведнъж, преди да преминат към следващата.

Четирите основни предимства на изучаването чрез Unicaf са: достъпност, гъвкавост, достъпност и надеждност.

Уникаф присъства физически чрез университетски кампуси или учебни центрове в 12 африкански страни (Египет, Гана, Кения, Малави, Мароко, Нигерия, Сомалия, Уганда, Зимбабве, Южна Африка, Замбия и Руанда), а също така има офиси в Европа.

Места

Лилонгве

Address
Unit 1 Shoppers Mall (Opposite Game & Shoprite), Area 4, Plot 67,
Лилонгве, Централен регион, Малави

Ню Йорк

Address
1745 Broadway
10019 Ню Йорк, Ню Йорк, Съединени Американски Щати

Атина

Address
265 Mesogeion Ave,
Neo Psychico

Атина, Централна Атина, Гърция

Букурещ

Address
31A Economu Cezarescu Street,
Sector 6

060754 Букурещ, Букурещ, Румъния

Лондон

Address
Kemp House, 152 City Road
EC1V 2NX Лондон, Англия, Великобритания

Кайро

Address
No.39 Lebanon Street, 6th Floor
El Mohandessin

Кайро, Губернаторство в Кайро, Египет

Акра

Address
Ghana Christian University College
Off Dodowa Amrahia Main Road

AF 919 Акра, Голям регион Акра, Гана

Порт Луис

Address
5th Floor, Wing A,
Cybertower 1,
Ebene Cybercity

Порт Луис, Област Порт Луис, Мавриций

Найроби

Address
Найроби, Окръг Найроби, Кения

Лагос

Address
10, Peace Avenue
Лагос, Лагос, Нигерия

Могадишу

Address
Km-4, Hodan Mogadishu
Могадишу, Банаадир, Сомалия

Лусака

Address
Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (Opposite United Nations HQ) Longacres
Лусака, Провинция Лусака, Замбия

Irbid

Address
Jordan-Irbid
Irbid, Ирбидска губерния, Йордания

Кипър Онлайн

Address
Кипър Онлайн, Кипър

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия