Lithuanian Sports University

Представление

Прочетете официалното описание

Lithuanian Sports University ( LSU ) се гордее, че е единственият специализиран университет в Литва, който обединява Движението и спортната наука в продължение на осем десетилетия. Проучванията в областта на спорта и свързаните с тях области придобиват все по-голяма популярност, като в същото време откриват нови възможности за успешно завършилите висше образование. Ще има непрекъснато повишаване на необходимостта от професионалисти, които помагат на тези, които се стремят към здравословен, активен и дълъг живот.

Следователно можете да успеете в живота заедно с LSU , където обучението, спортната наука и практиката са взаимосвързани. Изключително внимание към всеки международен студент, научно обосновани проучвания и спортно-жива общност ще предоставят знания и интересен опит всеки ден. Направете правилния избор и той ще ви помогне да реализирате целите си и да стане изключителен.

Сред LSU завършилите, има много изтъкнати учени, световноизвестни треньори, известни спортисти, както и видни обществени личности. Голяма част от LSU студенти и дипломанти са станали шампиони и призьори от Олимпийските игри, световни и европейски първенства.

Места

Каунас

Lithuanian Sports University

Address
Lietuvos sporto universitetas Sporto 6
44221 Каунас, Окръг Каунас, Литва
Уебсайт
Телефон
+370 37 302 644

Вилнюс

Address
Вилнюс, Виленски окръг, Литва

Магдебург

Address
Магдебург, Саксония-Анхалт, Германия

Вила Реал

Address
5000 Вила Реал, Област Вила Реал, Португалия