ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires

Представление

Прочетете официалното описание

ESA Представяне

Основана през 1996 г. в резултат на междуправителствено споразумение между Франция и Ливан, ESA е Business School, посветена на обучението на ръководители и мениджъри в Ливан и Близкия изток и се управлява от Ил-де-Франс Регионална камара на търговията и промишлеността Париж.

Със своята мисия да се формира елит на Ливан и региона в лидерите на утрешния ден, ESA е превърнала в символ на високи академични постижения в рамките на Ливан, както и платформа за взаимодействие и срещи между Европа, Близкия Изток и Ливан.

Разплащателната запален внимание на бизнеса и техните нужди, ESA им помага при разработването на своите видения, и им помага да се постигне по-добре целите си чрез обучение и подготовка на техните ръководители и мениджъри.

Разположен в центъра на Бейрут, и в сърцето на Близкия изток, ESA твърди обхвата си като важен международно училище, съчетаващ таланта на учещите на високо равнище и професори, които се нареждат сред най-виден специалисти в света.

Силните страни на ESA

Програми и курсове, направени за измерване, да обучава кадри и мениджъри, в съответствие с нуждите на международната работното място.

A факултет съставен изключително от професори, съставени от най-добрите бизнес училища в Европа, особено от ESCP Европа и HEC Paris.

Две международни сертификати, да валидира всяка учебна път: на ESA степен и диплома от престижен партньор училище.

Гъвкавите графици, позволява за обучение, както и професионален живот, които се комбинират.

Влиятелен международна мрежа, достъпен чрез присъединяване Асоциацията на ESA Alumni, който е свързан с и ключов сътрудник на Асоциацията на ESCP Alumni.

Една изгодна място за бизнес срещи, ESA организира редовни семинари и панелни конференции с международни лектори.

Академични Partners

От самото си основаване, ESA поддържа солидна мрежа, съставена от някои от най-добрите бизнес училища, особено ESCP Европа и HEC Paris.

Тези партньорства позволяват на нашите ученици да се възползват от международен факултет на академични постижения, както и да получат две удостоверения за всяко международно ниво учебна програма: ESA степен, както и степента на нашата организация-партньор.

Места

Бейрут

Ecole Superieure des Affaires

Address
ESA Campus,
289, rue Clemenceau,
P.O. Box 113 – 7318

Бейрут, Бейрутска губерния, Ливан
Телефон
+961 1 373 373

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия