ESA Business School - Ecole Supérieure des Affaires

Представление

Прочетете официалното описание

ESA Представяне

Основана през 1996 г. в резултат на междуправителствено споразумение между Франция и Ливан, ESA е Business School, посветена на обучението на ръководители и мениджъри в Ливан и Близкия изток и се управлява от Ил-де-Франс Регионална камара на търговията и промишлеността Париж.

Със своята мисия да се формира елит на Ливан и региона в лидерите на утрешния ден, ESA е превърнала в символ на високи академични постижения в рамките на Ливан, както и платформа за взаимодействие и срещи между Европа, Близкия Изток и Ливан.

Разплащателната запален внимание на бизнеса и техните нужди, ESA им помага при разработването на своите видения, и им помага да се постигне по-добре целите си чрез обучение и подготовка на техните ръководители и мениджъри.

Разположен в центъра на Бейрут, и в сърцето на Близкия изток, ESA твърди обхвата си като важен международно училище, съчетаващ таланта на учещите на високо равнище и професори, които се нареждат сред най-виден специалисти в света.

Силните страни на ESA

Програми и курсове, направени за измерване, да обучава кадри и мениджъри, в съответствие с нуждите на международната работното място.

A факултет съставен изключително от професори, съставени от най-добрите бизнес училища в Европа, особено от ESCP Европа и HEC Paris.

Две международни сертификати, да валидира всяка учебна път: на ESA степен и диплома от престижен партньор училище.

Гъвкавите графици, позволява за обучение, както и професионален живот, които се комбинират.

Влиятелен международна мрежа, достъпен чрез присъединяване Асоциацията на ESA Alumni, който е свързан с и ключов сътрудник на Асоциацията на ESCP Alumni.

Една изгодна място за бизнес срещи, ESA организира редовни семинари и панелни конференции с международни лектори.

Академични Partners

От самото си основаване, ESA поддържа солидна мрежа, съставена от някои от най-добрите бизнес училища, особено ESCP Европа и HEC Paris.

Тези партньорства позволяват на нашите ученици да се възползват от международен факултет на академични постижения, както и да получат две удостоверения за всяко международно ниво учебна програма: ESA степен, както и степента на нашата организация-партньор.

Тук се предлагат програми по:
  • Английски
  • Френски

Преглед на магистратури » Преглед Health Магистратура » Преглед Програми DBA » Преглед EMBA » Преглед MBA »

Програми

Това училище също предлага:

Магистратура

изпълнителен магистър по финансов мениджмънт

Campus Редовна форма 16  October 2019 Ливан Beirut Холандия Rotterdam + още 2

Тренирайте финансови специалисти за овладяване и задълбочат своите познания за необходимите теории и инструменти за развитието на техните функции. [+]

XFM: Изпълнителен Магистър по финансов мениджмънт

Специализирана учебна програма по Финанси Target: Титуляр на университетска диплома минимален опит: 3 години Език: English

Обективен

Тренирайте финансови специалисти за овладяване и задълбочат своите познания за необходимите теории и инструменти за развитието на техните функции.

Една международна диплома

Изпълнителният магистър по финансово управление е съвместна програма на ESA Business School и SBA Bocconi, School of Management.... [-]


Магистър по управление

Campus Редовна форма 2 - 2  October 2019 Ливан Beirut

Учители, експерти от бизнеса и международни ливанци, изключително от най-добрите международни училища, включително ESCP Europe (класирани от Financial Times) и HEC Paris. [+]

Магистър по мениджмънт

Магистър по управление на ESA, само Grande Ecole програма в Ливан, като бъдещи мениджъри за лесно развитие в конкурентна, международна и мултикултурна среда.

ИНОВАТИВНА ПРОГРАМА СПОНСОР ВАШИТЕ АМБИЦИ

Курс, който позволява на студентите да задълбочават и овладеят теориите и инструментите за успешна интеграция в професионалния свят. Тренинг студентите в определянето и формализирането на един надежден професионален проект, който да отговори на техните стремежи и нужди на ливанската и международната бизнес общност. Стратегическа бизнес визия, оперативни умения и способност да взимат решения и да прокарват промени, за да могат учениците да станат ефективни служители в съответните области.... [-]


специализиран магистър по маркетинг

Campus Редовна форма 18  October 2019 Ливан Beirut Великобритания London + още 2

Тренирайте маркетингови и комуникационни специалисти да овладеят и задълбочат своите познания за необходимите теории и инструменти за развитието на техните функции. [+]

MSM: Специализиран магистър по маркетинг

Специализирана учебна програма по маркетинг Цел: Кандидат на магистърска степен Минимален опит: 2 години Език: френски

Обективен

Тренирайте маркетингови и комуникационни специалисти да овладеят и задълбочат своите познания за необходимите теории и инструменти за развитието на техните функции.

Две международни дипломи Специализиран магистър по маркетинг и комуникации от ЕМВ Специализиран магистър по маркетинг и комуникации от ESCP Europe Структура на курса ... [-]

За контакти

Ecole Superieure des Affaires

Адрес ESA Campus, 289, rue Clemenceau, P.O. Box 113 – 7318
Beirut, Beirut Governorate, Ливан
Уебсайт http://www.esa.edu.lb/
Телефон +961 1 373 373