University of Central Lancashire - Cyprus

Представление

Прочетете официалното описание

Най-доброто от двата свята

Университетът в Централен Ланкашър, Кипър (UCLan Cyprus), е създаден от 2012 г. в Ларнака. Той се намира в Пила, Ларнака и сега е в седмата си година. UCLan Cyprus е първият университетски кампус на Университета в Централен Ланкашър и в същото време е напълно лицензиран университет в Кипър. Уникален и иновативен модел на кипърския и британския университетски образователен опит, одобрен и утвърден както от Министерството на образованието и културата на Кипър, така и от британската агенция за осигуряване на качеството (QAA) за висше образование.

118400_Keystone_1600x900px_MScDatacopy.jpg

Изграден върху силни академични фондации, Университетът на Централен Ланкашър, нашият университет майка, има над 191-годишна история и се счита за сред 3,3% от всички световни университети от Центъра за световни рейтинги на университетите (CWUR). UCLan Cyprus работи под академичния чадър на UCLan UK, докато неговите академични и функционални операции не са засегнати по никакъв начин от последните политически промени на изхода на Обединеното кралство от Европейския съюз (BREXIT).

Завършването на обучението в UCLan Cyprus ще доведе до двойна степен (два сертификата) от двата университета, UCLan Cyprus и UCLan UK , признати не само в Кипър, но и в Европа и извън нея. Нашите ученици ще имат и предимството на изключителния опит на студентите във всеки аспект от живота на университета, независимо дали става въпрос за учене, лична подкрепа, удобства, настаняване, трудова заетост и социален живот, както и лично развитие.

Чрез въвеждането на репутация на световна класа за академични постижения и иновативно мислене в Кипър, ние се стремим да развиваме бъдещи бизнес лидери и международни предприемачи, с умения и бизнес проницателност за успех в съвременната глобална икономика. Това означава, че сме в състояние да предложим уникално съчетание от знания, практически опит и съвременна значимост, за да подготвим студентите за квалификациите и уменията за международния пазар на заетост. Много от нашите курсове също са акредитирани от професионални и законови органи, като осигуряват на всички студенти на UCLan Кипър стандартите, очаквани от днешния бизнес.

Нашият ангажимент към този дух е в основата на всичко, което правим.118439_UCLAN001.JPG

Нашата визия

Стратегическата визия на UCLan Cyprus е да изгради водещ, модерен университет с глобален обхват на кръстопътя на три континента (Европа, Азия и Африка), осигуряващ висше и висше образование. UCLan Cyprus ще бъде университет, признат за своя ангажимент към най-добрия студентски университетски опит, изключителни научни изследвания, иновативно обучение и ценен ангажимент с индустрията и общностите в Кипър, Източното Средиземноморие, Близкия изток и други.

Нашата мисия

  • Насърчаване на достъпа до високи постижения, което ви дава възможност да развиете своя потенциал
  • Ценят и практикуват равенство на възможностите, прозрачността и толерантността
  • Стремете се към съвършенство във всичко, което правим: местно, регионално и международно
  • Работете в партньорство с бизнеса, общността и други преподаватели118440_UCLAN1051.JPG

Места

Ларнака

Address
12 – 14 University Avenue Pyla, Larnaka, Cyprus
7080 Ларнака, Ларнака, Кипър