Unicaf University (ZM)

Представление

Прочетете официалното описание

Уникафският университет е общоафрикански независим, признат университет, съчетаващ най-добрите елементи на международното образование, предлагащ висококачествена академична квалификация .

Университетът е създал съвременни кампуси в Замбия, Малави и Зимбабве и е в процес на отваряне на допълнителни кампуси в няколко други африкански страни съвсем скоро. В допълнение към университетските университети в Уникаф, студентите разполагат и с модерните съоръжения на учебните центрове на Уникаф в цяла Африка.

Уникафският университет е лицензиран университет в Малави , Замбия и Зимбабве и също е одобрен за набиране на студенти в Кения. Уникафският университет е член на Академичното въздействие на ООН (UNAI) и член на Асоциацията на регионалните университети в Южна Африка (SARUA). Университетските университети в Замбия и Малави също са акредитирани от Британския съвет за акредитация за независимо и допълнително висше образование като независим доставчик на висше образование.

Уникаф Университет има високи постижения в преподаването , постиженията и удовлетвореността на учениците в благоприятна академична среда. Университетът има за цел да се превърне във водещата висша институция в Африка на юг от Сахара, призната за изключителния си принос в преподаването, обучението и научните изследвания .

Университетът на Уникаф предлага на студентите възможност да спечелят висококачествени квалификации на ниска цена чрез изключително онлайн доставка или чрез проучване в университета, съчетавайки традиционното преподаване лице в лице и активното участие в студентските социални клубове и дейности с дигитални инструменти за обучение, които подобряват опита на съвременният ученик.

Университетът на Уникаф има за цел да обучава отговорни граждани, които разбират и подкрепят устойчивото развитие. Университетът има за цел да върне на общността, която обслужва, чрез новите знания, получени от докторските изследвания, чрез своите „зелени инициативи“ (рециклиране на хартия, пластмаса и алуминий, редовно засаждане на дървета), чрез лекции на изтъкнати лектори, отворени за обществени, чрез безплатни компютърни уроци за завършилите гимназията и работещи възрастни, чрез безплатни семинари по основни професионални умения, чрез дарения за болници и училища и чрез подкрепа на важни социални каузи.

Университетът на Уникаф предлага изцяло онлайн и в университета студенти, бакалавърски, магистърски и докторски степени в широк спектър от предмети, включително управление, икономика и бизнес, психология, преподаване, право, счетоводство и финанси, английска литература, компютърни науки, уеб дизайн и развитие и специализирани програми за MBA за различни индустрии и сектори.

партньорства

В момента Unicaf е в партньорство с университета в Съфолк (Обединеното кралство) , University of Liverpool John Moores (UK ), University of South Wales (UK), University of California, Riverside Extension в САЩ и много университетския университет Unicaf в Африка . След успешно завършване, студентите получават от съответния орган за възлагане, като степента им е идентична на степента, предлагана на студентите в университета. Завършилите също могат да присъстват на церемонията по дипломирането в домашния кампус (при условие че се прилагат всички визови ограничения).

Места

Ларнака

Address
UNICAF Building 52 Famagusta Avenue

6019 Ларнака, Ларнака, Кипър

Ню Йорк

Address
1745 Broadway
10019 Ню Йорк, Ню Йорк, Съединени Американски Щати

Атина

Address
265 Mesogeion Ave,
Neo Psychico

Атина, Централна Атина, Гърция

Букурещ

Address
31A Economu Cezarescu Street,
Sector 6

060754 Букурещ, Букурещ, Румъния

Лондон

Address
Kemp House, 152 City Road

EC1V 2NX Лондон, Англия, Великобритания

Кайро

Address
No.39 Lebanon Street, 6th Floor
El Mohandessin

Кайро, Губернаторство в Кайро, Египет

Акра

Address
Ghana Christian University College
Off Dodowa Amrahia Main Road
P.O. BOX AF 919
ADENTA

Акра, Голям регион Акра, Гана

Лилонгве

Address
Unit 1 Shopers Mall (Opposite Fame & Shoprite), Area 4, Plot 67

Лилонгве, Централен регион, Малави

Порт Луис

Address
5th Floor, Wing A,
Cybertower 1,
Ebene Cybercity

Порт Луис, Област Порт Луис, Мавриций

Найроби

Address
West Park Suites,
7th Floor, Ojijo Road,
opp. Parklands Police Station

Найроби, Окръг Найроби, Кения

Лагос

Address
Plot 10 Peace Avenue, Oshorun Heritage Estate, Off Channels TV Avenue, Isheri North
Лагос, Лагос, Нигерия

Могадишу

Address
Km-4, Hodan Mogadishu
Могадишу, Банаадир, Сомалия

Лусака

Address
Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (Opposite United Nations HQ) Longacres,
Lusaka,

Лусака, Провинция Лусака, Замбия

Irbid

Address
Jordan-Irbid – Alabrar neighbourhood
Irbid, Ирбидска губерния, Йордания

Кипър Онлайн

Address
Кипър Онлайн, Кипър