Unicaf University (ZM)

Представление

Прочетете официалното описание

UNICAF University с един поглед

Университетът Уникака е панафрикански независим, признат университет, съчетаващ най-добрите елементи от международното образование, предлагайки висококачествени международно признати квалификации.

Университетът има клонове и / или учебни центрове в 9 различни държави в Африка и е регистриран и одобрен от Националния съвет за висше образование в Малави и от висшето училище в Замбия (HEA).

Уника Университет преследва отлични постижения в преподаването, постиженията на учениците и удовлетвореността в непрекъснато подобряващата се академична среда. Университетът се стреми да стане водещ университет в Африка на юг от Сахара, признат за изключителен принос в преподаването, ученето и научните изследвания.

Катедрите на Unicaf University предлагат на студентите възможността да получат висококачествени международно признати квалификации на много ниска цена. Unicaf University има за цел да предложи на студентите възможността да повишат знанията и личните си умения, да развият кариерата си и да изградят живота, за който сънуват.

Unicaf University предлага напълно онлайн програми, както и програми, предлагани чрез смесено обучение в един от своите кампуси и учебни центрове. В допълнение към своите клонове, студентите имат възможност да се срещнат лице в лице и да се възползват от редица услуги като достъп до цифрови библиотеки, публични лекции, семинари и редица социални дейности.

Университетът се възползва от партньорствата на UNICAF с международно акредитираните университети като Университета на Южен Уелс, Университета в Никозия и университета Меримонт Калифорния, за да предложи конкурентни, международно акредитирани онлайн степени на достъпни цени. Студентите също така се възползват от курсовете в университета, предлагани от университета Unicaf.

UNICAF е една от най-щедрите програми за стипендии. Програмата подпомага студенти, живеещи в Африка, и предлага възможности за обучение по различни програми за дистанционно обучение, присъдени от европейски, британски и американски университети. Понастоящем UNICAF предоставя стипендии за онлайн програмите, предлагани от Университета на Южен Уелс във Великобритания, Университета в Никозия в ЕС и университета Marymount California в САЩ.

През последните две десетилетия нашите асоциирани институции предлагат стипендии на чуждестранни студенти. Успешните студенти успяха да дадат значителен принос за своите домове на най-високо ниво.

Стипендиантската програма на UNICAF бе създадена, за да предложи на талантливи недобросъвестни студенти възможността да продължат обучението си, като изучават международно акредитирани квалификации на много по-ниски цени.

Нашата визия

Университетът Уникаф се стреми да бъде водещ принос към върховите постижения в областта на висшето образование и научните изследвания в африканските страни.

Нашата мисия

Да се ​​помогне на студентите да станат образовани лица, да постигнат своите академични и професионални цели и да поемат отговорни роли в променящия се свят на глобалната взаимозависимост; да се насърчават научните изследвания и генерирането на знания; да бъде от полза за обществото чрез разпространението и прилагането на знания, както и чрез иновативни партньорства с бизнеса и институциите на гражданското общество.

Места

Ларнака

Address
UNICAF Building 52 Famagusta Avenue
6019 Ларнака, Ларнака, Кипър
Телефон
undefined

Ню Йорк

Address
1745 Broadway
10019 Ню Йорк, Ню Йорк, Съединени Американски Щати
Телефон
undefined

Атина

Address
265 Mesogeion Ave, Neo Psychico
Атина, Централна Атина, Гърция
Телефон
undefined

Букурещ

Address
31A Economu Cezarescu Street, Sector 6
060754 Букурещ, Букурещ, Румъния
Телефон
undefined

Лондон

Address
Kemp House, 152 City Road
EC1V 2NX Лондон, Англия, Великобритания
Телефон
undefined

Кайро

Address
No.39 Lebanon Street, 6th Floor El Mohandessin
Кайро, Губернаторство в Кайро, Египет
Телефон
undefined

Акра

Address
Ghana Christian University College Off Dodowa Amrahia Main Road P.O. BOX AF 919 ADENTA
Акра, Голям регион Акра, Гана
Телефон
undefined

Лилонгве

Address
Unit 1 Shopers Mall (Opposite Fame & Shoprite), Area 4, Plot 67
Лилонгве, Централен регион, Малави
Телефон
undefined

Порт Луис

Address
5th Floor, Wing A, Cybertower 1, Ebene Cybercity
Порт Луис, Област Порт Луис, Мавриций
Телефон
undefined

Найроби

Address
West Park Suites, 7th Floor, Ojijo Road, opp. Parklands Police Station
Найроби, Окръг Найроби, Кения
Телефон
undefined

Лагос

Address
Plot 10 Peace Avenue, Oshorun Heritage Estate, Off Channels TV Avenue, Isheri North
Лагос, Лагос, Нигерия
Телефон
undefined

Могадишу

Address
Km-4, Hodan Mogadishu
Могадишу, Банаадир, Сомалия
Телефон
undefined

Лусака

Address
Plot 20842, Off Alick Nkhata Road (Opposite United Nations HQ) Longacres, Lusaka,
Лусака, Провинция Лусака, Замбия
Телефон
undefined

Irbid

Address
Jordan-Irbid – Alabrar neighbourhood
Irbid, Ирбидска губерния, Йордания
Телефон
undefined

Кипър Онлайн

Address
Кипър Онлайн, Кипър
Телефон
undefined