University Of Mediterranean Karpasia

Представление

Прочетете официалното описание

Добре дошли в университета на Средиземно Karpasia!

Основана през 2012 г., Университета на Средиземно Karpasia е разположен в Никозия, столицата на Турска република Северен Кипър (СКТР). С второто си кампус създадена през 2014 г., UMK възнамерява да подобри качеството на образователната си и да се образоват толерантни, уверени и предприемачески лица, оборудвани с от световна класа професионални знания, умения и компетенции. Нашата цел е да имаме нашите студенти учат научни знания чрез експериментиране, както и тестване и изследване в допълнение към използването на това знание в своето всекидневие.

Университетът на Средиземно Karpasia се стреми да извлече ползи от академичните изследвания и проучвания, чрез провеждане на обучение в рамките на производството и пускането в употреба на университета - промишленост сътрудничество. Съответно, за да достигне стандартите на световните университети и да даде възможност на студентите да са международно признати дипломи след дипломирането, споразумения са направени с някои международни университети, включително BHMS Business & Hotel Management School - Швейцария, Superior университет и Колеж по туризъм & Hotel Management (COTHM).

С академици, които подчертават, наука и практика, нашият университет предлага общо 10 Сътрудник степен програми в Професионална гимназия за гражданска авиация, Професионална гимназия по мениджмънт, Кулинарни изкуства Професионална гимназия, American туризъм и хотелиерски мениджмънт, Професионална гимназия по счетоводството; 9 Бакалавър Programs в факултет, Факултет по туризъм и хотелиерски мениджмънт и Юридически факултет; и 12 Магистърски програми в Института за социални науки.

НАШАТА МИСИЯ Съгласно общите етични ценности, и в светлината на науката, нашият университет е поела ангажимент да се образоват толерантни, отворен ум и уверен в себе си предприемачески физически лица, които са оборудвани с от световна класа професионални знания, умения и компетентности и отзивчиви към вътрешни и международни въпроси. Основната ни цел е да образова високо качество на работната сила по отношение на знания, умения, емоция и внимание. Изпълнение на модел на образование с участието на съвременни методи за преподаване и техники, както и практики, необходими за професионални знания и умения, ние образоват добре дисциплинирани хора, които разполагат с ефективни умения външни комуникационни, високо чувство за отговорност и вътрешно фокусиране на контрол. С научни изследвания на глобални стандарти, Университета на Средиземно Karpasia прави ценен принос към общественото благополучие като център за изследване и развитие. В този контекст, програмата "Образование в рамките на производство" дава на студентите възможност да имат практически опит с намерение да се образоват лидер на човешките ресурси, които са компетентни в приложения, екологично и социално съзнание и които са в постоянен самоконтрол иновации процес.

НАШАТА ВИЗИЯ Нашата визия е да стане водеща образователна организация в нашата област. Като пионер образователна институция, ние възнамеряваме да се образоват разтвор-ориентирани, самоинициатива хора с добри лидерски и професионални умения, които се адаптират към бързо променящия се научни и социални условия на 21 век с високо ниво и нови познания, добра комуникация умения за социална , ефективното използване на технологиите, както и необходимите умения за успешно прилагане на отбора work.stitution администрация и инспекция (English)

ЗАЩО UMK?

Северен Кипър, защото той предлага - Лесно интегриране в културните и климатични условия, - един остров известен с изключителната си природна красота и историческо богатство, - приятелски и сърдечни хора, - Lifestyle характеризира със спокойствие и мир (много ниски нива на престъпността) - мултикултурна среда със студенти от 80 различни държави, - остров на университети и знания, - образование на световно и европейски стандарти - EngliAn предимство на образованието на английски език за международна кариера, - съоръжения и качеството на образованието, предлагано от университета.

The UMK, защото той предлага

  • Международно приетите престижните 4-годишни бакалавърски и магистърски програми, - английски образователни стандарти, приети в света, - Учене чрез живее, да експериментират, да наблюдават и разглеждането -Evening курсове за професионалисти - Качество на образованието и на достъпни такси, - Опитен академичния състав и служителите.

Места

Никозия

Address
University Of Mediterranean Karpasia
Şht. M.Ruso Cad. No:79 Küçükkaymaklı

Никозия, Никозия, Кипър