Прочетете официалното описание

112012_AUAMBAStudents.png

За AUA

Adventist University of Africa (АУА) е посветен на своята мисия за развитие и оформяне на лидери за Африка и извън нея. Отговорното и етично лидерство е един от най-критичните фактори за трансформацията на Африка.

Затова ние се стремим да бъдем портал за развитието на лидерството на Африка, насърчавайки най-високите стандарти на следдипломно образование и напредването на знанията и професионалните умения в „цялостен“ контекст.112013_AUAStudentsWalking.png

За да постигнем това, ние се гордеем с това, че предлагаме образование, основано на ценности. Образованието от този вид дава много повече от академичните знания. Той насърчава балансираното развитие на цялото лице - духовно, физическо, интелектуално и социално-емоционално - процес, който обхваща цял живот.

Нашето предизвикателство за бъдещето е да изградим тази силна основа, за да се утвърдим твърдо сред водещите световни университети.

Мисия

Да предостави динамично следдипломно обучение в християнски контекст, да подготви завършилите да предоставят компетентно ръководство и услуги, основани на почтеност, уважение и любов, за да посрещнат нуждите на църквата и обществото.

зрение

Да бъде един от най-добрите университети, които насърчават най-високите стандарти за следдипломно образование в Африка и напредват в знанията и професионалните умения в холистичен контекст.

Основни ценности

Знанието. Истина. Обслужване.

109615_rsz_adobestock_49198989.jpg

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:

MSc

Adventist University of Africa

Магистърът по приложни компютърни науки е програма, предназначена да отговори на необходимостта от разработване на ефективни компетенции в областта на информационните тех ... [+]

За програмата

Магистърът по приложни компютърни науки е програма, предназначена да отговори на необходимостта от разработване на ефективни компетенции в областта на информационните технологии и сигурността, за да отговори на нуждите на Африка и света. Завършилите ще имат теорията на компютърните и информационни науки и способността да преведат теорията в ежедневието в сегашното си трудово положение, като планират, проектират и управляват компютърни информационни системи в местния и глобалния контекст.... [-]

Кения Nairobi
Януари 2020
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
2 - 4 години
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски

AUA School of Postgraduate Studies