University of Lethbridge

Представление

Прочетете официалното описание

Защо да учиш в ЛесбриджКато завършил студент в University of Lethbridge , ще се озовете в центъра на студентска фокусна среда, която подхранва иновациите, критическото мислене и творчеството.

В U на L, ние се ангажираме да помогне на всеки един от нашите студенти процъфтяват. От оказването на финансова помощ за индивидуално консултиране за професионално развитие, вие ще намерите подкрепа на всяка крачка от пътя.

Като студент в U на Л, вие сте възприемани като партньор и колега. Ще ви бъдат дадени възможности да си сътрудничите и да споделяте уникалните си идеи, да задавате въпроси и да намерите отговори. Чрез свикване, мнозинството от завършилите ни студенти са представили или публикували своите констатации, като повече от 50 на сто са публикували като първи автор.

За ЛетибриджГрадът с близо 100 000 жители, Lethbridge се намира в южната част на Алберта и е на кратко разстояние от скалистите планини, Калгари и американската граница. Ние сме един от най-слънчевите градове на Канада и топлите западни ветрове на Чинук дават на Летобридж някои от най-умерените зими в Западна Канада.

Защо да изберете University of Lethbridge ?

Достъпни тарифи за изключителни програми, предлагани от всепризнатата преподаватели.

Приятен и сигурен университет и общност.

Достъп до съвременни технологии и най-съвременни съоръжения.

Обширни услуги за студенти, предназначени да ви помогнат да постигнете своите академични, лични и кариерни цели.

Можете да работите по време на обучението си и да кандидатствате за работа в Канада до три години след дипломирането.

Места

Летбридж

University of Lethbridge

Програми

MSc
Магистър
Магистър по изкуствата (MA)