Fanshawe College

Представление

Прочетете официалното описание

Fanshawe College е голям, обществено финансиран Колеж, разположен в Лондон, Онтарио, Канада - на около два часа път с кола от Торонто и Ниагарския водопад. Има 21 000 редовни студенти, в това число повече от 6000 чуждестранни студенти от 97 различни страни.109858_109779_T-Building_01_06_017_Panorama1.jpg

Лондон, Онтарио, Канада

Град Лондон има население от около 400 000 души и над 500 000 души в столичния район. Той е дом както на Fanshawe College и на Western University. Лондон има невероятни изкуства, пазари, театри и нощен живот. Той е известен като "Горски град" с над 200 парка и в район, заобиколен от най-големите сладководни езера в света. Лондон има международно летище и е достъпен също с кола, автобус Greyhound или влак VIA.

програми

Fanshawe предлага повече от 200 академични програми, вариращи от двугодишни дипломи и тригодишни дипломи до следдипломни програми (една година) и бакалавърски степени (четири години).

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/programs-international-students

Изисквания за прием

Разгледайте нашите изисквания за допускане тук: href = "https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/programs-international-students109859_109778_M-Building_01_06_017-92.jpg

EAP - английски език за академични цели

За студенти, които искат първо да изучават английски език, Fanshawe предлага програма EAP (английски за академични цели). Има десет нива в програмата EAP, които се провеждат в продължение на осем седмици. Налице е тест за безплатна практика, така че учениците могат да преценят кое ниво е най-разумно.

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/eap

Fanshawe Grads получават работа

Според най-новите резултати от проучването на KPI (Key Performance Indicators), степента на заетост на завършващите студенти на Fanshawe от 87,6% надвишава средното за провинцията с два процента. Когато са изследвани шест месеца след завършването си, 80,2% от студентите от Fanshawe докладват, че са доволни от образованието си в университета - и 94,2% от работодателите са доволни от уменията и приноса на завършилите Fanshawe.

Fanshawe Cares

Fanshawe предлага пакет за пристигащи услуги, наречен Fanshawe Cares за всички нови чуждестранни студенти. Fanshawe Cares включва:

  • Служба за поздрави от летището, ръководена от студентски посланици;
  • Транспортни услуги от летище Pearson в Торонто до Лондон, Онтарио;
  • Предоставени са две нощувки (ако е необходимо);
  • Съдействие при намиране на място за живеене и откриване на банкова сметка (ако е необходимо).

Също така, като част от програмата Fanshawe Cares, Международният център е домакин на сесията на всеки семестър, за да се запознаете с Колежа и неговите услуги, както и да се свържете с други чуждестранни студенти.109860_109777_Gates_01_06_017-61.jpg

Стипендии

Fanshawe предлага $ 5 милиона стипендии, награди и стипендии всяка година. Има възможности изключително за чуждестранни студенти, като входни стипендии.

HREF = "https://www.fanshawec.ca/paying-college/financial-aid-student-awards/awards/international-awards

Екстри

Всички студенти на пълен работен ден в университета в Лондон Оксфорд Стрийт получават LTC автобусна такса на пълно работно време, членство в ученически уелнес център, както и здравно и стоматологично покритие чрез Morcare. В Fanshawe има много клубове и спортни отбори - за играчи и за фенове!

Места

Лондон

Address
London Campus
1001 Fanshawe College Blvd.
London, ON N5Y 5R6
Canada

Лондон, Ontario, Канада

Симкоу

Address
Simcoe/Norfolk Regional Campus
634 Ireland Road
Simcoe, ON N3Y 4K8
Canada

Симкоу, Ontario, Канада

Свети Тома

Address
St. Thomas/Elgin Regional Campus
120 Bill Martyn Parkway
St. Thomas, ON N5R 6A7
Canada

Свети Тома, Ontario, Канада

Woodstock

Address
Woodstock/Oxford Regional Campus
369 Finkle Street
Woodstock, ON N4V 1A3
Canada

Woodstock, Ontario, Канада

Clinton

Address
169 Beech Street
N0M 1L0 Clinton, Ontario, Канада