Fanshawe College

Представление

Прочетете официалното описание

Fanshawe College е голям, обществено финансиран Колеж, разположен в Лондон, Онтарио, Канада - на около два часа път с кола от Торонто и Ниагарския водопад. Има 21 000 редовни студенти, в това число повече от 6000 чуждестранни студенти от 97 различни страни.109858_109779_T-Building_01_06_017_Panorama1.jpg

Лондон, Онтарио, Канада

Град Лондон има население от около 400 000 души и над 500 000 души в столичния район. Той е дом както на Fanshawe College и на Western University. Лондон има невероятни изкуства, пазари, театри и нощен живот. Той е известен като "Горски град" с над 200 парка и в район, заобиколен от най-големите сладководни езера в света. Лондон има международно летище и е достъпен също с кола, автобус Greyhound или влак VIA.

програми

Fanshawe предлага повече от 200 академични програми, вариращи от двугодишни дипломи и тригодишни дипломи до следдипломни програми (една година) и бакалавърски степени (четири години).

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/programs-international-students

Изисквания за прием

Разгледайте нашите изисквания за допускане тук: href = "https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/programs-international-students109859_109778_M-Building_01_06_017-92.jpg

EAP - английски език за академични цели

За студенти, които искат първо да изучават английски език, Fanshawe предлага програма EAP (английски за академични цели). Има десет нива в програмата EAP, които се провеждат в продължение на осем седмици. Налице е тест за безплатна практика, така че учениците могат да преценят кое ниво е най-разумно.

https://www.fanshawec.ca/international/new-applicants/eap

Fanshawe Grads получават работа

Според най-новите резултати от проучването на KPI (Key Performance Indicators), степента на заетост на завършващите студенти на Fanshawe от 87,6% надвишава средното за провинцията с два процента. Когато са изследвани шест месеца след завършването си, 80,2% от студентите от Fanshawe докладват, че са доволни от образованието си в университета - и 94,2% от работодателите са доволни от уменията и приноса на завършилите Fanshawe.

Fanshawe Cares

Fanshawe предлага пакет за пристигащи услуги, наречен Fanshawe Cares за всички нови чуждестранни студенти. Fanshawe Cares включва:

  • Служба за поздрави от летището, ръководена от студентски посланици;
  • Транспортни услуги от летище Pearson в Торонто до Лондон, Онтарио;
  • Предоставени са две нощувки (ако е необходимо);
  • Съдействие при намиране на място за живеене и откриване на банкова сметка (ако е необходимо).

Също така, като част от програмата Fanshawe Cares, Международният център е домакин на сесията на всеки семестър, за да се запознаете с Колежа и неговите услуги, както и да се свържете с други чуждестранни студенти.109860_109777_Gates_01_06_017-61.jpg

Стипендии

Fanshawe предлага $ 5 милиона стипендии, награди и стипендии всяка година. Има възможности изключително за чуждестранни студенти, като входни стипендии.

HREF = "https://www.fanshawec.ca/paying-college/financial-aid-student-awards/awards/international-awards

Екстри

Всички студенти на пълен работен ден в университета в Лондон Оксфорд Стрийт получават LTC автобусна такса на пълно работно време, членство в ученически уелнес център, както и здравно и стоматологично покритие чрез Morcare. В Fanshawe има много клубове и спортни отбори - за играчи и за фенове!

Места

Лондон

Address
London Campus
1001 Fanshawe College Blvd.
London, ON N5Y 5R6
Canada

Лондон, Ontario, Канада

Симкоу

Address
Simcoe/Norfolk Regional Campus
634 Ireland Road
Simcoe, ON N3Y 4K8
Canada

Симкоу, Ontario, Канада

Свети Тома

Address
St. Thomas/Elgin Regional Campus
120 Bill Martyn Parkway
St. Thomas, ON N5R 6A7
Canada

Свети Тома, Ontario, Канада

Woodstock

Address
Woodstock/Oxford Regional Campus
369 Finkle Street
Woodstock, ON N4V 1A3
Canada

Woodstock, Ontario, Канада

Clinton

Address
169 Beech Street
N0M 1L0 Clinton, Ontario, Канада

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия