The University of Jordan - School of Business

Представление

Прочетете официалното описание

The Университет за Йордания е едновременно модерен, както и старата институция за висше образование в Йордания. Основана през 1962 г., Университета е, тъй като след това, се прилага за напредъка на знанието не по-малко, отколкото да им разпространение .В качеството си на цялостен преподаването, изследванията и общността услуга институция, Университета в Йордания дава възможност на своите студенти да избират измежду широк спектър от Programs- повече от 3500 различни курсове се предлагат от някои 18 факултета.

Нашето училище по бизнес е толкова стара, колкото самия университет и в момента е вторият по големина. Ние сме горди да бъдем водещ бизнес училището в Йордания, играе важна роля в дипломира мениджърите и лидерите на утрешния ден. Йордания винаги е ударил над теглото си в света на бизнеса. Ние сме страна с традиционния акцент върху сектора на услугите, но последните години се наблюдава появата на едно поколение от предприемачи, предлагащи решения на Йордания, региона и света. Тук, в първия университет на Йордания, Училището по бизнес играе съществена роля в обучението на тези бизнес лидери на бъдещето. Ние сме ангажирани с изграждането на настоящите ни здрави основи, и продължава да бъде едно училище извършване на научни изследвания, които водят до реални решения на предизвикателствата на нашето време, и учение, което има за цел да ангажират учениците и ги подготвя за всички начин на кариери.

Нашата визия

За да бъде водеща, Факултет по бизнес, регионално влиятелен и световно уважаван.

Нашата мисия

Училището по бизнес в Университета на Йордания се ангажира да предоставя високо качество на академичната бизнес програми и изследователски съоръжения, които ще дадат възможност на своите служители и възпитаници да се отличат чрез постоянно подобряване на обучението, изграждане на знания, развитие на умения, и обществени услуги, при запазване ценности на нацията и култура.

Нашите Цели

Поддържането и повишаването на превъзходството и репутацията на училището с работа към постигане на осигуряване на качеството на местните и международните стандарти.

Места

Аман

Address
The University of Jordan
Queen Rania str

11942 Аман, Губернаторство в Аман, Йордания

Програми

Това училище също предлага: