Read the Official Description

TorVergata101

The Университет на Рим Tor Vergata е създадена през 1982 г., затова е сравнително млад университет. Тя е проектирана по модела на англосаксонските кампуси: той се простира на 600 хектара и е домакин важни изследователски институции като CNR и Италианската космическа агенция - ASI.

Много други центрове са разположени в близост до този университет, например ENEA, ESA-ESRIN, Националния институт по астрофизика, Монте Порцио Катоне обсерватория и Националния институт по ядрена физика. Още от самото начало тяхното присъствие е допринесъл за превръщането на "Tor Vergata" в динамичен изследвания полюс.

Освен това, Campus е домакин на един от най-модерните болници в Италия, т.е. Университетска болница Tor Vergata, а грижа и изследователски център, който е отправна точка за целия регион Лацио и където ни Medical School е активна, както добре.

Университетът се намира в близост до изхода 19-20 на Grande Raccordo Anulare Рим, това е добре свързан и лесно достъпен. В допълнение към връзки с обществения транспорт (метро, ​​автобуси), безплатен транспорт до жп гара Tor Vergata е създадена също.

TorVergata102

Университет на Рим Tor Vergata в краткосрочен

  • В университета в Рим Tor Vergata е структурирана в 6 училища (икономика; право; Инженерни; Хуманитарни науки и философия; медицина и хирургия; Физика, Химия и Биология), които са организирани в 18 катедри.
  • За учебната година 2016-2017 Tor Vergata предлага на своите настоящи 39000 градуса и публикувайте lauream студенти 108 специалности (бакалавърска, магистърска и градусови един цикъл) и 31 докторанти.
  • Нещо повече, Tor Vergata преподаване обхваща 150 пост lauream курсове (курсове за обучение на напреднали, 1-ви и 2-ри LevelVocational магистър) и 50 специализации училища.
  • Предлаганият Обучението обхваща повече от 200 професионални фигури и евентуални възможности за кариера
TorVergata103

Мисия и визия

Мисия

Мисията на Университета в Рим Tor Vergata е да допринесе за образованието и обучението на хората, за да научни изследвания и за технологични, организационни и социалните иновации, необходими за постигане на истински устойчиво развитие в Италия, Европа и света в съответствие с Целите на устойчиво развитие, одобрени от Организацията на обединените нации в септември 2015. Тъй като изпълнението на действията, необходими за изпълнение на такава амбициозна цел изисква висока квалификация и управление на сложни процеси, не само е в университета в Рим Tor Vergata дълбоко ангажиран с отлично образование и научни изследвания, но тя работи в тясно сътрудничество с частния сектор, публичния институции и организации с нестопанска цел на национално и международно ниво. Това има за цел да благоприятства приемането на политики и поведение, насочени към устойчиво развитие както по отношение на благосъстоянието на хората и условията на екосистемите.

Зрение

Университета в Рим Tor Vergata има за цел да играе водеща роля в научните изследвания и образованието, както и в технологично, икономическо, организационно и социално развитие, за да се превърне не само за "устойчиво университет", но и един от най-добрите европейски университети през 2025 г. ,

В университета в Рим Tor Vergata се ангажира да бъде отворено пространство, за да се развие напреднала и високо качество на знанието, ученето през целия живот и обучение за младежи и възрастни, за да зачене и експериментират иновативни решения по този начин постигане на устойчиво развитие. Нещо повече, тя оценява високо професионализма и почтеността, показана от факултета, както и административни, технически и библиотечния персонал, предоставяне на подходящи условия на труд и намаляване на въздействието му върху околната среда.

В университета в Рим Tor Vergata сътрудничи както с подобни национални и международни органи и с обществени и частни изследователски институти, насърчаване на интернационализацията на обучението и научните изследвания, да инвестират в обучение през целия живот за преподаване и административен персонал, се цели разработване на съществуващите ресурси, за да бъдат използвани в най-ефективния начин. Това може да стане и благодарение на постоянна оценка на постигнатите резултати (измерени чрез показатели за изпълнение въз основа на най-добрите международни практики) и приемането на новаторски организационни структури и технологично оборудване.

В университета в Рим Tor Vergata се ангажира да демонстрира своята стойност, за да се подобри репутацията си сред италианските граждани и потенциални чуждестранни студенти, националната и международната академична общност, както и организации, и с нестопанска цел и фирми. В университета в Рим Tor Vergata обръща особено внимание на отношенията си с Община Рим и неговата територия, така че да се допринесе за подобряване на качеството на живот на гражданите и перспективите за развитие на фирмите и институциите на живот и работа там.

Programs taught in:
Английски
В момента няма програми за показване

Моля, уточнете търсенето по-горе, разгледайте нашите най-търсени категории по-долу или направете търсене по ключова дума.


... or simply by choosing your degree:

Location address
University of Rome Tor Vergata
Via Orazio Raimondo,18

Rome, Lazio, 00173 IT
Social Media