University of Campania "Luigi Vanvitelli"

Представление

Прочетете официалното описание

1

Представяне

Университетът на Кампания "Луиджи Vanvitelli" е създадена през 1991 г. (ПМС MURST 25 март) с цел облекчаване на препълнените условията на основен неаполитански университета, известен като "Федерико II". На официалната дата на 01 ноември, 1991, Университета на Кампания започва да функционира автономно с деветнадесет хиляди записвания и осем факултета, разположени в пет различни териториални области на Касерта и Неапол. В момента има тридесет хиляди студенти, посещаващи 19 катедри на университета. multicampus структура на университета има два офиса за своя ректор: един в Неапол и един в Кралския дворец на Казерта.

3

университетските обекти

Известни исторически сгради са дом на училища, отдели и центрове и административни офиси на университета. Много от същите тези сгради също са археологически обекти, като например Министерството на хуманитарни и културно наследство в Санта Мария Капуа Vetere който стои на това, което някога е бил римски криптопортик и училищата по медицина, които са разположени в стария център на Неапол Сити.

Архитектура и Промишлен дизайн "Луиджи Vanvitelli"

Aversa - Сан Лоренцо реклама Septimum сграда и обител.

Медицина и хирургия

Училището по медицина предлага един цикъл медицински степени в два от своите учебни болници: кампуса Неапол се намира в университетска болница Университетската известен като "Vecchio Policlinico"; кампуса Казерта се намира в "зоната Сан Бенедето".

Всички дейности, клинични учебни също се провеждат в "Vecchio Policlinico" в Неапол и в Касерта гражданска болница Казерта. курса на обучение по ортодонтия се проведе в Campus Неапол.

преподаване болница неаполитански заема две основни места: комплекса на Sant'Andrea деле Дам и "Santa Patrizia обители".

Места

Caserta

University of Campania "Luigi Vanvitelli"

Address
Viale Abramo Lincoln,5
81100 Caserta, Кампания, Италия
Телефон
+39 0823 274803

Стипендия от Keystone

Научете за възможностите, които дава нашата стипендия

Програми