Swiss School of Management, Rome Italy

Представление

Прочетете официалното описание

Магията се случва в Рим!

В Швейцарското училище по мениджмънт нашата цел е да стимулираме жаждата ви за знания, да изградим увереността ви и да ви предоставим иновативни часове и навременни материали. Предлагаме голямо разнообразие от академични и професионални курсове и програми. Успешната кариера изисква солидна основа на бизнес знанията. Ето защо ние не само ефективно преподаваме основите на бизнеса, но и вървим с една стъпка по-нататък, за да осигурим развитието на вашите лидерски способности.

Нашият фокус е да дадем на учениците реално преживяване в класната стая. В SSM ще симулирате истинските предизвикателства, пред които са изправени бизнес лидерите, когато сте призвани да анализирате данни, да разработвате алтернативи, да правите и защитавате своите препоръки и да изпълнявате. Ние постигаме тази цел, като използваме не само казуси, но и изключителни международни преподаватели, които обогатяват нашите курсове с опит в реалния живот, подготвяйки ви за реалния бизнес по-добре, отколкото някоя програма, базирана на лекции някога.

Нашата цялостна учебна програма се подкрепя допълнително чрез подчертаване на практическите умения като представяне и публично изказване, културна чувствителност и работа в екип. След завършване с международно призната степен нашите студенти; командвайте широк спектър от международни управленски концепции, мислите стратегически, разбирайте изкуството на мотивацията и имате способността да предприемете независим бизнес анализ и рамкови решения на сложни бизнес проблеми.

Места

Рим

Swiss School of Management, Rome

Address
Swiss School of Management
c/o University of Washington Rome Center
Piazza del Biscione 95

00186 Рим, Лацио, Италия
Телефон
+39 338 778 44 37

Акредитации