Прочетете официалното описание

Швейцарско училище по мениджмънт, Рим, Италия

Магията се случва в Рим!

Швейцарското училище за управление е напълно акредитиран частен институт за висше образование, разположен в университета на университета на Вашингтон в историческия център на Рим. Имаме разнообразно студентско тяло, идващо от цял свят, изучаващо нашите акредитирани магистърски и бакалавърски програми за степен на бизнес администрация.

Акредитации:

SSM е одобрено от ЮНЕСКО / Международна асоциация на университетите

SSM е акредитиран от IACBE USA.

SSM е сертифицирано висше образование за качество, сертифицирано от EduQua

SSM е акредитирана институция от Министерството на ветераните на САЩ

В Швейцарското училище по мениджмънт нашата цел е да стимулираме жаждата ви за знания, да изградим увереността ви и да ви предоставим иновативни часове и навременни материали. Предлагаме голямо разнообразие от академични и професионални курсове и програми. Успешната кариера изисква солидна основа на бизнес знанията. Ето защо ние не само ефективно преподаваме основите на бизнеса, но вървим с една стъпка по-нататък, за да осигурим развитието на вашите лидерски способности.

Нашият фокус е да дадем на учениците реално преживяване в класната стая. В SSM ще симулирате истинските предизвикателства, пред които са изправени бизнес лидерите, когато сте призвани да анализирате данни, да разработвате алтернативи, да правите и защитавате своите препоръки и да изпълнявате. Ние постигаме тази цел, като използваме не само казуси, но и притежаваме изключителни международни преподаватели, които обогатяват нашите курсове с опит в реалния живот, подготвяйки ви за реалния бизнес по-добре, отколкото някоя програма, базирана на лекции някога.

Ние тъкаме фирмени посещения, гост-лектори и лектори от индустрията или областта на обучение в нашите предложения за курсове. Освен това всеки курс включва взаимосвързаност на лидерски, етичен и предприемачески компонент, който ще позволи на кандидатите да превръщат концепции в решения, знания в действие и идеи в промяна, предоставящи възможност да приложите наученото в клас в реалния живот. Във всеки клас ще отворим мнението ви за това как наистина работи бизнес света, ще допринесем за вашия професионален външен вид и поведение.

Нашата цялостна учебна програма се подкрепя допълнително чрез подчертаване на практически умения като представяне и публично изказване, културна чувствителност и работа в екип. След завършване с международно призната степен нашите студенти; командвайте широк спектър от международни управленски концепции, мислите стратегически, разбирайте изкуството на мотивацията и имате способността да предприемете независим бизнес анализ и рамкови решения на сложни бизнес проблеми.

Приветстваме ви да разгледате нашия уебсайт http: /ssm.swiss, тъй като сме сигурни, че ще откриете, че SSM степен ще ви предостави уникална и ценна възможност за образование, за да ви помогне в постигането на най-високите ви кариерни стремежи.

Програми с обучение на:
  • Английски

Това училище също предлага:


Swiss School of Management, Rome Italy

Тази уникална магистърска програма е единствена по рода си. Тя се различава от другите програми за управление на луксозни компании, като има силен компонент от практическ ... [+]

Магистър по луксозен мениджмънт, иновации и брандиране

Въпреки световната икономическа криза продажбите на луксозни стоки се увеличават в световен мащаб. Повече от символ, луксозните стоки показват успех, предимство, привилегия, вкус и мечти. Пазарът на лукс разчита на мениджърите да разберат, управляват и развиват този уникален сектор.

Нашият магистър по луксозен мениджмънт, иновации и брандинг е създаден специално за студенти, стремящи се към кариери в сектора на луксозния мениджмънт на днешния динамичен и глобален пазар.... [-]

Италия Рим
Отворено кандидатстване
Английски
Редовно обучение
Задочно обучение
1 година
Комбинирано в кампус и онлайн
Научете повече на английски
Swiss School of Management, Rome
Address
Swiss School of Management c/o University of Washington Rome Center Piazza del Biscione 95
00186 Рим, Лацио, Италия
Уебсайт
Телефон
+39 338 778 44 37