RM Istituto Moda e Design Milano

Представление

Прочетете официалното описание

Училище, съставено от хора.

RM Istituto Moda e Design Milano има номерата да предложи курс с много висока квалификация: има опит в образователния сектор, финансова и организационна сила, чувствителност към пазарни изисквания, способност да генерира най-съвременни идеи за как да плащате за образование и работа, идеи и бизнес, креативност и устойчивост. Но преди всичко той има право да го направи.

Училището, което сега съществува.

Тази, в която се подготвяте да се изправите пред предизвикателства, които все още не знаете. Този, в който ще се изпитате до крайност и ще се научите да играете на банката с чувство за ограничение. Това, в което говорите вашия език, както и другите 13. Този, от който никога няма да искате да си тръгвате.

RM Istituto Moda e Design Milano

Нова модна и дизайнерска школа в Милано? Да, и името му е RM Istituto Moda e Design Milano . Училище с нетрадиционен дух и метод. Училище, предназначено за онези, които искат да гледат бъдещето точно в очите. И преди всичко училище, което е събрало около себе си страхотен екип от учители, в много случаи изтъкнати имена на международната сцена на стил и дизайн.

На стартовата линия се провеждат тригодишни курсове по дизайна на продуктите, визуален дизайн и моден дизайн, на италиански и английски, както и серия от магистри, които да се научат от главните герои.

Силата на мрежа без граници

Raffles Milano ще укрепи международната мрежа на Рафълс Груп, създадена преди повече от двадесет и пет години в Сингапур и сега развиваща се с 26 колежа в четиринадесет страни.

Изборът за включване на Милан в името отразява напрежението на високите постижения и дълбокия афинитет към града, отдавна признат за столица на проектната култура в света.

Училище, което дава повече

Методът на обучение на "РМ Милано" е вдъхновен от "Ренесансовия семинар" и има за цел да се концентрира върху ефективността на работата по реални проекти за реални клиенти.

Учителите и студентите незабавно участват в взаимоотношения без отделни стени. Диалогът, търсенето на нови пътища и доверието на майстора / ученика са в основата на индивидуалния път на растеж и екипа, който тренира бъдещето. Тоест, тя се подготвя да живее като естествена еволюция на настоящето. Учениците правят измервания на вкуса и мечтите на утрешния ден.

Училище, което вече е работа

RM е училището, което не е било там, но компаниите искат дълго време, силни в областта на правенето на не по-малко от това на знанието.

Проектите имат цел, контекст, ресурс, богатство от предишни преживявания, редица причини за раждане и, разбира се, редица стени, които трябва да бъдат прекъснати. Това е, което студентите дишат с всяка стъпка.

Светът на труда е в основата на образователните пътеки. В рамките на тригодишните курсове студентите се научават да правят, с максималната връзка между теория и практика, между идеята и изпълнението. В магистърската програма студентите се срещат с героите на пазара в класната стая и имат възможност да работят заедно с тях.

Тук се предлагат програми по:
  • Италиански

Преглед на магистратури » Преглед Курсове » Преглед Бакалавриати »

Програми

Това училище също предлага:

Магистратура

МА в Фотография

Campus Редовна форма 10  September 2019 Италия Milan

Десет извънредни месеца. Десет специалисти на международната фотография в класната стая, по един на месец, с основните им фигури. Десет уникални възможности за учене директно от главните герои. Магистър Raffles Милано. Най-накрая някой е мислил за това. Заснемането средства предлагащите световен модел полезна и интересна, казва реалността ни помага да го обичам. Фотографът вече не е работа за занаятчии. Цифровите технологии го кара да "се отърси от" техническата мания в полза на все по-обвързан логика, за да може да се види, да се знае как да се интерпретира и да може да се каже. [+]

Десет извънредни месеца. Десет специалисти на международната фотография в класната стая, по един на месец, с основните им фигури. Десет уникални възможности за учене директно от главните герои. Магистър Raffles Милано. Най-накрая някой е мислил за това. Защо?

Заснемането средства предлагащите световен модел полезна и интересна, казва реалността ни помага да го обичам. Фотографът вече не е работа за занаятчии. Цифровите технологии го кара да "се отърси от" техническата мания в полза на все по-обвързан логика, за да може да се види, да се знае как да се интерпретира и да може да се каже.... [-]


магистърска степен по визуален дизайн

Campus Редовна форма 10  September 2019 Италия Milan

Десет извънредни месеца. Десет големи проучвания, класната стая, по една на месец, с основните им фигури. Десет уникални възможности за учене директно от главните герои. Магистър Raffles Милано. Най-накрая някой е мислил за това. Ако светът е географията на скачените съдове, какви инструменти се нуждаем, за да се уверите, че съобщенията не се губят по пътя? Визуалния дизайн е дисциплината на тези, които проектират големи потоци от информация и съдържание. Всеки знак, последван от реакция. На всяка стъпка, след размяна. Най-важното е да бъде конструктивен, честен и интересно. [+]

Десет извънредни месеца. Десет големи проучвания, класната стая, по една на месец, с основните им фигури. Десет уникални възможности за учене директно от главните герои. Магистър Raffles Милано. Най-накрая някой е мислил за това. Защо?

Ако светът е географията на скачените съдове, какви инструменти се нуждаем, за да се уверите, че съобщенията не се губят по пътя? Визуалния дизайн е дисциплината на тези, които проектират големи потоци от информация и съдържание. Всеки знак, последван от реакция. На всяка стъпка, след размяна. Най-важното е да бъде конструктивен, честен и интересно.... [-]


магистърска степен по дизайн на продукта

Campus Редовна форма 10  September 2019 Италия Milan

Десет извънредни месеца. Десет международни дизайнери в класната стая, по един на месец, с основните им фигури. Десет уникални възможности за учене директно от главните герои. Магистър Raffles Милано. Най-накрая някой е мислил за това. Тъй като дизайн проекти, които като че ли са всички идентификационни данни, а не на теста на пазара излизат? Налице е рецептата за успеха? Отговорът е: няма рецепти. Има талант, енергия, сериозност на проекта. Налице е разбирането на сложността на света, както и способността да се моделира по него. Има упоритост, анализ и учене. [+]

Десет извънредни месеца. Десет международни дизайнери в класната стая, по един на месец, с основните им фигури. Десет уникални възможности за учене директно от главните герои. Магистър Raffles Милано. Най-накрая някой е мислил за това. Защо?

Тъй като дизайн проекти, които като че ли са всички идентификационни данни, а не на теста на пазара излизат? Налице е рецептата за успеха? Отговорът е: няма рецепти. Има талант, енергия, сериозност на проекта. Налице е разбирането на сложността на света, както и способността да се моделира по него. Има упоритост, анализ и учене.... [-]


магистърска степен по мода дамска

Campus Редовна форма 10  February 2019 Италия Milan

Десет извънредни месеца. Десет учители от първо ниво в класната стая, един месец. Десет уникални възможности за учене директно от главните герои. Магистър Raffles Милано. Най-накрая някой е мислил за това. Творчеството е да изпитате чрез познаването и развитието на традицията. От друга страна, традицията, се филтрира през съвременната чувствителност и използването на нови технологии, промени в новото. Системата на модата работи като отражение на съвременния и очакване на бъдещето, но също така и като сън, като емоция. Той винаги е на принципа на емоция двигател на творческия акт. [+]

Десет извънредни месеца. Десет учители от първо ниво в класната стая, един месец. Десет уникални възможности за учене директно от главните герои. Магистър Raffles Милано. Най-накрая някой е мислил за това. Защо?

Творчеството е да изпитате чрез познаването и развитието на традицията. От друга страна, традицията, се филтрира през съвременната чувствителност и използването на нови технологии, промени в новото. Системата на модата работи като отражение на съвременния и очакване на бъдещето, но също така и като сън, като емоция. Той винаги е на принципа на емоция двигател на творческия акт.... [-]


магистърска степен по моден мъжки облекла

Campus Редовна форма 10  February 2019 Италия Milan

Десет извънредни месеца. Десет учители от първо ниво в класната стая, един месец. Десет уникални възможности за учене директно от главните герои. Магистър Raffles Милано. Най-накрая някой е мислил за това. Модата е образованието в красота, способността да изразяват мисли и емоции, най-прекият израз на съвременните. Цветове, форми и материали в перфектна хармония. Това е най-оживените форми на изкуството, които живота на хората в реалния живот. Както и в голяма игра, постановката е от решаващо значение в играта на съблазняване, но партията не може да престои в продължение на цялото. За да може да спечели отново подчерта все по-потребителите и вероятно объркан, трябва да се върне на веществото чрез техническо обучение в дълбочина. [+]

Десет извънредни месеца. Десет учители от първо ниво в класната стая, един месец. Десет уникални възможности за учене директно от главните герои. Магистър Raffles Милано. Най-накрая някой е мислил за това. Защо?

Модата е образованието в красота, способността да изразяват мисли и емоции, най-прекият израз на съвременните. Цветове, форми и материали в перфектна хармония. Това е най-оживените форми на изкуството, които живота на хората в реалния живот. Както и в голяма игра, постановката е от решаващо значение в играта на съблазняване, но партията не може да престои в продължение на цялото. За да може да спечели отново подчерта все по-потребителите и вероятно объркан, трябва да се върне на веществото чрез техническо обучение в дълбочина.... [-]


магистърска степен по реклама

Campus Редовна форма 10  September 2019 Италия Milan

Десет извънредни месеца. Десет агенции най-високо ниво в класната стая, по един на месец, с основните им фигури. Десет уникални възможности за учене директно от главните герои. Магистър Raffles Милано. Най-накрая някой е мислил за това. Монолита се разпада. Рекламата се търсят нови начини за достигане до хората, които са по-фокусирани и подготвени, отколкото в миналото. След като е имало много пари и малко ресурси. Днес е точно обратното, а твърдият блок на правила и методи от миналото трябва да бързо да преминете на реклама, която прави течност за да се побере във всички фронтове, предоставени от технологиите. [+]

Десет извънредни месеца. Десет агенции най-високо ниво в класната стая, по един на месец, с основните им фигури. Десет уникални възможности за учене директно от главните герои. Магистър Raffles Милано. Най-накрая някой е мислил за това. Защо?

Монолита се разпада. Рекламата се търсят нови начини за достигане до хората, които са по-фокусирани и подготвени, отколкото в миналото. След като е имало много пари и малко ресурси. Днес е точно обратното, а твърдият блок на правила и методи от миналото трябва да бързо да преминете на реклама, която прави течност за да се побере във всички фронтове, предоставени от технологиите.... [-]


За контакти
Адрес на мястото
Via Felice Casati, 16
Milan, Lombardy, 20124 IT
Социални медии