Maranello Design Academy

Представление

Прочетете официалното описание

„В Маранело създаваме бъдещи автомобилни дизайнери“

117698_Maranellokeystone02.png

Maranello Design Academy е Сертифицирано Висше Училище, специализирано в дизайн проучвания. Курсовете са сертифицирани от Университета Европа на ромите.

https://www.universitaeuropeadiroma.it

В Maranello Design Academy ние се ангажираме да обучаваме студентите и да ги трансформираме в професионалисти от високо ниво.

Разполагаме с уникална програма, която се основава на много тясно сътрудничество с индустрията и предлага много специални възможности за изживяване на италианската дизайнерска и художествена култура.

Нашата програма се базира на три основни стълба:

1. Учене чрез правене

Студентите в MDA се учат, като работят в малки студийни класове, ръководени от професионални дизайнери, давайки възможност за постигане на високо ниво на умения за проектиране и компетентност по време на учебните години.

2. Пълно скициране на потапяне

Скициране и изучаване на дизайн в галерии и музеи на някои от най-известните спортни автомобили и производители на мотоциклети като Ferrari, Maserati, Lamborghini, Ducati, Pagani и Alfa Romeo.

3. Пълно потапяне Чл

Учебният план на MDA включва посещения на най-важните музеи на италианското изкуство и исторически архитектурни обекти. По този начин учениците развиват своите естетически умения в области като живопис, скулптура и архитектура, като посещават историческите шедьоври на италианската художествена култура в Рим, Флоренция и Венеция.

Пълно потапяне

Дизайнът на автомобила живее и диша както в класната стая, така и в заобикалящата го среда. Maranello Design Academy е посветена на потапянето на студентите в тези сфери, като предлага уникална „Програма за скициране на живо”.

С ръководството на професионални дизайнери и екскурзии, които изследват автомобилните музеи на Motor Valley, студентите в Maranello Design Academy са изложени на примери за съвременни и исторически модели на автомобили и мотоциклети в музеите и галериите на Maserati, Ferrari, Lamborghini, Ducati и Pagani където те ще практикуват скициране на „живо”.

По време на тези специални класове за скициране, студентите се запознават с основните начини на виждане, мислене и правене, които са от съществено значение за всеки, който се интересува от кариера в дизайна на транспорта.

Посещения в завода

Образователната философия на Maranello Design Academy се корени в дълбоко взаимодействие между учители и студенти в студиото, в областта и в менторството един-на-един. Курсът за пълно потапяне е широк в обхвата на дискурса си, но специално предназначен за всеки участващ студент. След приключването на програмата учениците са получили интригуващо въведение в богатия дизайнерски и инженерен контекст на Motor Valley, където училището се намира и ще започне да развива и усъвършенства своя собствен отличителен подход към изучаването на дизайна.

Maranello Design Academy отвежда учениците си на културно пътешествие през завладяващите музеи и производствени съоръжения, пълни с история и технология на Ferrari, Lamborghini, Pagani, Maserati и Ducati. Ние вярваме, че „Програмата за пълно потапяне” предлага възможно най-висок пример по отношение на качеството и техническите знания, предлагани на студентите. Програмата предлага персонализирани посещения и индивидуални лекции с изявени дизайнери и инженери, които ще споделят своя професионален опит и ще придадат старателно внимание на всички предизвикателства на дизайна на ученика.

Пълно потапяне Чл

Микеланджело и Леонардо да Винчи: Рим, Венеция и Флоренция са архитектурни музеи на открито, където еволюцията на стиловете, техниките може да бъде видяна чрез разходка из великолепните Плаза или посещение на невероятно богатите музеи.

За студенти по дизайн Италия е рай с безценно богатство от творби и места.

Maranello Design Academy разполага със специална програма „Пълно потапяне”: потапяща програма, която запознава студентите с безценното богатство на произведенията и мястото на италианската художествена традиция и култура.

Тази програма е предназначена да помогне на учениците да придобият и развият по-дълбоко чувство за форми, пропорции и цветове чрез критичното мислене и наблюдението на най-важните художествени шедьоври на света.

Запознавайки се с обширната архитектурна и художествена култура на Италия, учениците се потопят във визуалния и структурен пейзаж и културния му контекст.

Maranello Design Academy предоставя на учениците уникална възможност да се докоснат до италианската архитектура, живопис и скулптура от първа ръка чрез екскурзии до Рим, Венеция, Флоренция, Болоня и много други важни градове и музеи.

Места

Маранело

Address
Via Terra delle Rosse, 12
41053 Маранело, Емилия-Романя, Италия